- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
winx perisi; tebrik ederim canımm. Ne zamandır bekliyordun görmeyi gerçekleşti bak sonunda. Allah kucağında da sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah..
ayy bebeısımı grdum yaaaaa cok mutluyum
çok sevindim canım,
ben de yarın gideceğim. Kalp atışlarını dinleyecek doktor.
çok merak ediyorum ben de.
benim için dua edin arkadaşlar..
bu gidişinde kalp atışlarını dinleyemediniz mi?
hımmm, benim yarın 7+2 olacak.
Internette okuduğum kadarı ile 6+5 ten itibaren duyuluyormuş ama bakıcaz artık.
önceki gidişimde, doktor ovulasyon günümde bir farklılık olduğundan bahsetmişti.
Belki basşlangıç gününü öne alabiliriz demişti. Yarın netleşir inşallah
Okadar yorgunum kı yatıp uyumak ıstıyorum ama ısteyım ya ne yazıkkı kahretsın evde olmak battanıyenın ıcıne gomulup uyumak vardı sımdı sessız bır ortamda havada yagmurlu zaten
inşallah canım banada 6 haftalıkken vajınal usg de bebegın gozukmesı lazım dedıler bos gebelık falan korktum ben ama 8.haftada bebısım gorundu doktorların dedıgıne fazla kulak asmıcam artık arkadasım ınsallah bebısının kalp atısını duyarsın canım hayırlısı olsun
aynen ben de uyumak istiyorum. göz kapaklarım ağırlaştı, kapanıyor, kapanıyor, tam kapanacakken telefonlar çalıyorrrr.... Pufffff
aynen ben de uyumak istiyorum. göz kapaklarım ağırlaştı, kapanıyor, kapanıyor, tam kapanacakken telefonlar çalıyorrrr.... Pufffff
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3süper anlatmışsın olayımızı.çok güldü.aynen valla canım.uyumak istiyorummmm