hamileyimmmm

Büyük allahım banada kısmet etti hamileyim arkadaşlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah burda mücadele eden tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inşallahhhhh.

Gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla doğsun inşallah a.s.

Tebrikler canım hayırlı olsun GÖZÜN AYDIN :teytey:allahım kucağına almayı nasip eder inşallah.
Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Allaha emanet ol a.s.

Canım benim ya çok güzel bir haber bu allah hayırlı sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin....

tebrikler gözün aydın allah tamamına erdirsin darısı bizimde başımıza

tebrikleeeeeeeeeeer ALLAH tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin inş darısı başımıza inş amiiiiiiin

gözün aydın canım allah sağlık sıhhatle yavrunu kollarına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun inşallah çok sevindim senin adına allahım sağsalim kucagına almayı nasip etsin çok öptüm

hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayı nasip etsin.sağlıkla büyüt.bizlere de dua et Şeniz
ebrizm dondurulmuşlarla mı denedin yoksa baştan mı başladın unuttum :bbo: kusura bakma...

gözün aydın tebrik ederim canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. mutluluklar

Gözün aydın canım ,hayırlı olsun.Sağlıkla kucağına al inşallah.

hayırlı olsunb, tebrikler :teytey: Allah sağ salim kucağına da almayı nasip eder inşallah.
darısı kalanların başına

Büyük allahım banada kısmet etti hamileyim arkadaşlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah burda mücadele eden tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inşallahhhhh.

tebrikler canım allah sağsalim kucağında görmeyi nasip etsin sorunsuz bi hamilellik gecirmeni dilerimmm..........

:hooray:Canım cok sevindim Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah bize de nasip etsin insallah.a.s.

Canım tebriklerrrr!Allah sağlıkla kucağına almayıda göstersin işşalllaaahhhh.....

:teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :dance: :dance:

Ne güzel haber canım. Çok mutlu oldum bu haberden. Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bitanem. Tebrik ediyorum tekrar tekrar. Nazar değmesin. Maşallahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…