hamileyimmmm

canım tebrikler..
allah sag salim kucagına almayda nasıp eder inş.
tekrardan hayırlı olsun..

gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Allah hepinize nasip etin bu mutluluğu.

Canimsin. Ne Kadar Sevindim Bilemezsin.Allahim Inşallah Güzel Bir Hamilelikle Sağlikli Bir Bebek Nasip Etsin Sana....... Tedavine Başladiğini Dün Gibi Hatirliyorum Inan çok Duygulandim..........

canım tebrikler darısı benim başıma bak oldu işte şimdi tadını çıkar değerin kaç canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla doğsun inşallah

darısı başımıza

Büyük allahım banada kısmet etti hamileyim arkadaşlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah burda mücadele eden tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inşallahhhhh.

tebrikler canım allah kucağınada almayı nasip etsin bizlerede dua et

Büyük allahım banada kısmet etti hamileyim arkadaşlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah burda mücadele eden tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inşallahhhhh.
tebrikler canım:teytey::nazar:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
inşallah darısı başımıza
bebişine ve kendine iyi baka.s.

tebrikler allah tamamına erdirsin tüm cümlesine çocuğu olmayanlara dua et senin şimdi duaların kabul olur.

Ebrizim Merhaba,
Allahım yollarını açık etsin ve sağlıkjla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kendine cok iyi bak.
Tekrar tebrikler,
Sevgi ile

hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayı nasip etsin.sağlıkla büyüt.bizlere de dua et Şeniz
ebrizm dondurulmuşlarla mı denedin yoksa baştan mı başladın unuttum :bbo: kusura bakma...

teşekkürler canım öncelikle benmim yumurta sayımda problemim vardı zaten 2 yada 3 yumurta oluşabiliyor yeniden başladım 3 aşılama 2 mic sonunda allahım yüzümü güldürsün ve inşallah isteyen her keze ve bu sitede ki tüm arkadaşlarımıza kısmet etsin.

tek tek isimlerinizi yazamıyorum ama hepinize binlercekez teşekkür ederim burda çok destek gördüm ve inancımı yitirdiğim anlarda her biriniz mutlaka beni toparladınız allah sonunda yüzüme güldü dualarımızı kabul etti bende çok dua ediyorum öncelikle sitede isteyen çaba gösteren tüm arkadaşlarıma ve isteyen her keze allahım yaşatsın anneliği ve tamına erdirsin sağlıkla. c tesi günü 12 günümdü tahlilim ve 209 çıktı değerim bu gün 2. tahlile gittim ve şu an sabırsızlıkla bhcg değerimin kaç olmuş olduğunu bekliyorum inşallah hepimiz kucağımıza alırız melekleri ve sonrasında bakımlarıyla ilgili dertleşiriz.Hepinize teşekkür etmek için biraz geciktim kusura bakmayın evimde internetim yok ve 1 ay işe başlamam yasak şimdilik o yüzden hemen cevap yazamıyorum. ama kalbim sizlerle yeniden deniycek olan arkadaşlarada bol şans inançlarını yitirmesinler allah bizim sesimizi duyup dualarımızı kabul ediyor. hepinizi çokkkk öpüyorum.

çok sevindim canım kendine ve bebeğine dikkat et...Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

X