Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSelam kızlarrrr hamileyimmm ilk ayki denememizde tutmadı ikinci ayda sadece 5 günlük sürede hamile kaldım ilk ay kasık ağrısı bel ağrısı yaşamıştım demekki vücut hazırlık yapmış bende o bir ay içinde sürekli burdaydım zor olacak diye kendimce düşüncelere girdim ama çok şükür bin maşallah hamileyimmm
Amin inşallah teşekkür ederim istiyorsanız Allah sizede nasip etsinHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim bende gebeyimAmin inşallah teşekkür ederim istiyorsanız Allah sizede nasip etsin
Maşallah kaç haftalıkTeşekkür ederim bende gebeyim
10 hafta 2 günlükMaşallah kaç haftalık
Maşallah maşallah 5+3 günlük benimde kesem görüldü kalp atışını hangi hafta duydunuz hatırlıyormusunuz10 hafta 2 günlük
Selam kızlarrrr hamileyimmm ilk ayki denememizde tutmadı ikinci ayda sadece 5 günlük sürede hamile kaldım ilk ay kasık ağrısı bel ağrısı yaşamıştım demekki vücut hazırlık yapmış bende o bir ay içinde sürekli burdaydım zor olacak diye kendimce düşüncelere girdim ama çok şükür bin maşallah hamileyimmm
Evet canım 6 hafta 3 günlüktü duyduğumda gelecek haftalar gittiğine sende duyarsın inşallahMaşallah maşallah 5+3 günlük benimde kesem görüldü kalp atışını hangi hafta duydunuz hatırlıyormusunuz
Amin inşallah çok teşekkür ederim istiyorsanız eğer Allah sizede nasip etsinGözün aydın olsun canım benim.Sağlıkla huzurla gelsin bebeğiniz
Amin inşallah çok teşekkür ederim istiyorsanız eğer Allah sizede nasip etsin
Rabbim aratmamış ne güzel dek düz versin inşallah banada dua edermisinSelam kızlarrrr hamileyimmm ilk ayki denememizde tutmadı ikinci ayda sadece 5 günlük sürede hamile kaldım ilk ay kasık ağrısı bel ağrısı yaşamıştım demekki vücut hazırlık yapmış bende o bir ay içinde sürekli burdaydım zor olacak diye kendimce düşüncelere girdim ama çok şükür bin maşallah hamileyimmm
Çok sevindim adınıza. Hayırlı evlat olsunİstiyordum ama şuanda karışık biraz duygularım.Rabbim her şeyin hayırlısını versin.Hakkımda nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun.Zaten yaşım 46 istesem de zor artık.
Çok sevindim adınıza. Hayırlı evlat olsun
Konuyu siz açtınız sandım pardon. Ama bence ümit kesmeyin eğer istiyorsanız. Instagram'da bir gebenin günlüğü hesabını takip etmenizi öneririm Allah'tan ümit kesilmez.Yanlış anladınız sanırım hamile değilim
Konuyu siz açtınız sandım pardon. Ama bence ümit kesmeyin eğer istiyorsanız. Instagram'da bir gebenin günlüğü hesabını takip etmenizi öneririm Allah'tan ümit kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?