• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMiLEYİM:)

Ne güzel duygu inşallah hayırlısı ile kıcağına alırsın benmde transferde 7. Günüm rabbim isteyen herkesde bizlerede yaşatbu sevinçleri

Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)
Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Kizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)
inşallah canım Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın

Canım allah daim etsin mutlulugunu.
Erken dogum rahim yetmezliginden falan mı oldu daha once

Benim 3 uzdu,birini karnimda sonlandirdilar 12.haftada,21 haftalikken suyum geldi dogum yaptim.

Canım neden oluyor acaba arastırıldı mı?
En korktugum şey . Onlem alınabiliyor dikiş falan atılarak

Back
X