- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
- Konu Sahibi Gulgonca86
Ayy Rabbim kucağına almayi nasip etsin hayirlica canım benim sende bizlere dua et bo an evvel p duyguları tadalim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler :) Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah..
Tebrikler :) Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah..
Ayy Rabbim kucağına almayi nasip etsin hayirlica canım benim sende bizlere dua et bo an evvel p duyguları tadalim :)
Çok sevindim. .
Tebrikler canım. .
Hayırlı uğurlu olsun bebiş. .
Darısı başımıza inşallah. .
Duâ eder , duâ beklerim. .
Tez zamanda insaAllahhhj cnm:))
Allah razi olsun cnm:))
Darisi senin ve tum isteyenlerin basina insaAllahh.
Amin sağol canım. .
Sağsalim al kucağına inşallah. .
![]()
Allah tamAmına erdirsin arkadaşım,sağlıkla doğsun inşallah..
Darısı yarın tedaviye başlayacakyamukprenses 'im isteyen arkadaşlarım ve benim başıma..
Sağol canım,tüm isteyenlerin inşallahAmin canim insallah seninde bebegin olur
Tebrikler Rabbim saglikla.kucagina almayi nasip etsin.....sende bize dua et hamilelerin.duasi cabuk kabul.olurKizlar beni taniyanlar bilir,5 yildan beri bebek sahibi olmak icin yapmadigimiz tedavi,olmadigimiz ameliyat kalmadi,tup bebeklerim ikizlerimi,erken dogumla kaybetmistim 7 ay once,simdi yine tup bebek yaptirdim yine hamileyim sukurler olsun,benim icin dua edin ne olur bu sefer kucağıma alabileyim saglikla zamaninda,hepinize tesekkur ederim:)
Tebrikler Rabbim saglikla.kucagina almayi nasip etsin.....sende bize dua et hamilelerin.duasi cabuk kabul.olur
Tebrikler Rabbim saglikla.kucagina almayi nasip etsin.....sende bize dua et hamilelerin.duasi cabuk kabul.olur