hepinize merhaba :)) iki yillik ugrasi ve bir erken dusuk sonunda hamileyimmmm :))) 5 hafta 2 gunluk. allahim cok mutluyum insallah bebek isteyen herkez bebefini eline alir. Hepinizi cokkk seviyorum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrik ederim umarım sağlıklı olur bebeğin
darısı sevgilimi ikna edip evlenebilirsem benim başıma
canım saglıklı bi hamilelik diliyorum sana yeni uye oldum dayanamadım yazmak istedim
ben hamile değilim tatlım gerçi ben evli de değilim umarım bir gün olurum
herkese merhabalar, kızlar 12+2 günlük hamileyim 3-4 gün önce devlet hast. rutin kontrole gittim.
doktor ultrasonda' seni korkutmak istemem ama bebegin dili dışarda biraz büyük görünüyor.' dedi tekrar baktı bu seferde' suan normal yanılmış olabilrim görüntü yanılgısı olabilir.' dedi.
bugun ozel hast. gittim doktor '5-6 cm.lik cocugun dilini nasıl görmüş o doktor! herşey gayet normal.'dedi.
bundan sonra devlet hastanesine gitmekten vazgectim ozele gidicim:) pahalı ama benim ilk bebeşim olcak:)
bu arada devletteki de ozeldeki de 'bu kız cocugu olur' dediler.şükürler olsun ne bulantım ne kusmam ne baş dönmesi hiçbirini yasamadım sadece başım bazen çok ağrıyor.
benim gibi erkenden cinsiyet tahmini yapılan hamileler varmı içinizde sonuç ne oldu meraktan ölüciğim :))
eşim dahil herkes erkek istiyordu bende dahil ama sağlıklı olsun eli ayağı duzgun olsunda Allah ne verirse kabulumuzdur artık napalım yapcak bişi yok:))
ben hamile değilim tatlım gerçi ben evli de değilim umarım bir gün olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?