Hamileyim :)))

SEYDA24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
20
0
86
İstanbul
Hamileyim Arkadaşlar hemde hiç beklenmedik bir anda, ummadığımız bir zamanda. Heyecandan ne yapacağımızı şaşırdık kaldık eşimle.İstanbulu Bilmiyorum,Fazla çevremizde yok çareyi bu sitede buldum. Lütfen bana yardım edin, anadolu yakasında, ataşehir,ümraniye civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmıdır? Ssk'lıyız açıkcası bütçemizi sarsmayacak bir hastane arıyoruz. Bir doktor ile başlayıp doğuma kadar o doktor ile gitmek istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli .Şimdiden çok çok çok teşekkür ediyorum hepinize.Forum kavramına biraz yabancıyım zaman geçtikçe hangi konuyu nerde açağımı öğreneceğim sanırım. gelişmelerdende sizleri haberdar ederim.
Sevgiyle kalın ...

Senin adına çok sevindim Seydacığım. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Doktor konusunda yardımcı olamayacağım; ama gebelik bölümünü takip edersen bu konuda yardım bulabilirsin.
Sevgiler.

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına alamyı nasip etin işallah :Saruboceq: Darısı bizim başımıza olsun .Anuşka ablamın dediği gibi gebelik bölümünü takip edersen her türlü bilgiyi bulabilrisin arkadaşlarda yardımcı olurlar zaten :1hug:

Allah tamamına erdirsin inşallah..Ümraniye Erdem hastanesinde Yasemin hanım var ilgili bi doktor..

ayyy :1hug: gözünaydın canım..benim en çok merak ettiğim bunu eşine ve yakınlarına nasıl söylediğin..? birlikte mi öğrendiniz.. Allah isteyenlere de versin inş.

gözün aydın seyda Allah kucagına almayıda nasip eder inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederim verdiğib bilgi için. çınar hastanesinde zeynep hanımı önerdiler birde. bilgisi olan varmı ?

Eşimle birlikte öğrendik,eşim senin kokun değişti anne gibi kokuyorsun kesin hamilesin deyip duruyordu. pazar akşam üzeri test alıp geldi evde yaptık testi, ilk 2 dakikada iki kırmızı çizgi hemen belli oldu.Sevinçten havalar uçtuk tabi.Eşim hemen herkesi arayıp söyleyelim dedi ama ben engel oldum.Ertesi sabah eşim ailesine bende kendi aileme haber verdim.Hepsi çok sevindiler.Gerçi ben böyle hayal etmemiştim.Hamile olduğumu kendim öğrenecek eşimede beyaz bir patik alıp üzerine 'babişko yola çıktım geliyorum'yazılı notla bildirecektim ama nasip olmadı. ikinci bebişe kısmetse :)))

Hamileyim Arkadaşlar hemde hiç beklenmedik bir anda, ummadığımız bir zamanda. Heyecandan ne yapacağımızı şaşırdık kaldık eşimle.İstanbulu Bilmiyorum,Fazla çevremizde yok çareyi bu sitede buldum. Lütfen bana yardım edin, anadolu yakasında, ataşehir,ümraniye civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmıdır? Ssk'lıyız açıkcası bütçemizi sarsmayacak bir hastane arıyoruz. Bir doktor ile başlayıp doğuma kadar o doktor ile gitmek istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli .Şimdiden çok çok çok teşekkür ediyorum hepinize.Forum kavramına biraz yabancıyım zaman geçtikçe hangi konuyu nerde açağımı öğreneceğim sanırım. gelişmelerdende sizleri haberdar ederim.
Sevgiyle kalın ...

tebrik ederim canım hayırlı olsun afiyet hastanesinde elif hanım var yengemin doktoruydu hem temiz hem o kadar pahalı değildi:ecrin_bebek:

Back