hamileyken yüzmenin tek sakıncası vajinal mantara veya enfeksiyona sebep olması demişti benim dr um,
bunun dışında yüzmenin hamileler için en faydalı egzersiz olduğunu doğum için de son derece kolaylaştırıcı olduğunu söylemişti, temizliğine dikkat ettikten sonra yüzmenin sakıncası olacağını sanmam
daha cok cok yeni bebişin o yuzden doktoruna sormanda fayda var.
Ama normalde yüzme cok faydalı hem anne için hem bebek için..
ben 28. haftam'da tatile çıkıyorum valla doktorum herhangi bir şey demedi şahsen bugun randevum var ama diceğini sanmıyorum..
Havuza girme arkadaşlarında dediği gibi mantar ve enfeksiyon cok fazla var..
Bir sakıncası olduğunu bende düşünmüyorum hatta yüzmenin çok iyi geldiğini söyledi doktorum ama denizde yüzmek şartıyla dedi :) Havuzda olur dedi ama 2-3 haftada bir müsade etti hijyen açısından oda.
canım benim ya bende gitmeyi çok istiyorum hiç ir sakıncası yok ama kendini fazla yorma birde havuzdan sakın olurmu havuz pek ii değil çünkü bizler çok hassas dönemdeyiz şuan ayyyy tatilllllllll yaa elzemm. yorma kendini olur muuu
daha cok cok yeni bebişin o yuzden doktoruna sormanda fayda var.
Ama normalde yüzme cok faydalı hem anne için hem bebek için..
ben 28. haftam'da tatile çıkıyorum valla doktorum herhangi bir şey demedi şahsen bugun randevum var ama diceğini sanmıyorum..
Havuza girme arkadaşlarında dediği gibi mantar ve enfeksiyon cok fazla var..
dün doktora gittim.enfeksiyon var malesef.. ve 28. haftam'da izne çıkmak istediğimi söyledim..olmaz tatile gitme dedi..
o yuzden haziran'nın son haftasına çektik tatili..28. hafta ve 32. hafta arası en çok erken doğum yapılacak haftaymış bu yuzden de o tarihlerde tatile çıkamıyorum..
yanlız doktorumun dediği şey ki bu her hamile bayan için bence geçerli deniz'e girersen de ıslak mayo ile sakın kalma dedi enfeksiyon riskini daha da artırır dedi.. :)
herkesin bilgisine..bu arada bebeğimin dogum tarihi hep değişmekte şuan 21.10.2012 gözüküyor yani ilk söylediği tarih :)
Yüzme ve yürüyüşü dr.lar öneriyor zaten..Benimkisi 3 aydan sonra demişti..Bence dr.una sor..Biz ne kadar faydalı desekde seni en rahatlatan cevabı dr.un verecektir..