• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim yardım edin karaciğer yağlanması

nurnursrca

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
332
163
23
Arkadaşlar 1 hafta içinde hızla yükselen ve yükselmeye devam eden enzimlerle karşı karşıyayım . Dahiliye gastroenteroloji hepsine gözüktüm en son karaciğer yağlanması dediler şimdilik ama başka testlerde yapılacak :( kolesterol normal şeker normal bedenime göre göbek Fazla çıktı 1 aylık Hamileyim bu kadar erken olması doktorumu da çok korkuttu . Var mı yaşayan ne yaptınız nolur kesin bilgilerle beni bilgilendirin

Herseyin başi sıtres oncelkle rahat ol allah bağışlasın yavrunu insallah meryem suresını oku veya dınle iyi olcaksn

Herseyin başi sıtres oncelkle rahat ol allah bağışlasın yavrunu insallah meryem suresını oku veya dınle iyi olcaksn
Doğru diyorsun yaparım tabiki ama sağ tarafım şişiyor onlar manevi boyutu madden ne yapmalıyım :( neler tüketmeli ne kadar tüketmeli

Öncelikle çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı dilerim.Saraçoğlunun limon+maydanoz kürünü denemediyseniz deneye bilirsiniz.

Arkadaşlar 1 hafta içinde hızla yükselen ve yükselmeye devam eden enzimlerle karşı karşıyayım . Dahiliye gastroenteroloji hepsine gözüktüm en son karaciğer yağlanması dediler şimdilik ama başka testlerde yapılacak :KK43: kolesterol normal şeker normal bedenime göre göbek Fazla çıktı 1 aylık Hamileyim bu kadar erken olması doktorumu da çok korkuttu . Var mı yaşayan ne yaptınız nolur kesin bilgilerle beni bilgilendirin
Merhaba geçmiş olsun En Büyük TÜRKİYEsaraçoğlu bu konuda çok iyi sitesinde var..sanırım maydanoz falandı tavsiye ederim.. şifa bulan çok

Back
X