Teşekkürler canim . Endişe var ama mutluluk daha çok :) Inşallah arada girip yazayım diye açtım zaten konuyu . Cuma da inşalla h yazarımTebrik ederim.Endişlerin normal bence ama mutluluğunu gölgelemesine izin verme.İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Tesekkurler canim . Evet orası da öyle sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli degil:)Tebrikler canim o endiseler 9 ay surecek daha ))) saglikla kucagina al
Hayırlı olsun canım darısı bana inşallah tüm isteyenlere.. :) bol bol duanı et sen Allahın izniyle hiçbir şey olmaz sağ sağlim kavuşursun meleğine
Teşekkür ederim . Aynen doğru söylüyorsun çok mutluyum senelerdir daha evlenmeden :)beri hayalim bir kız çocuğuydu . En azından ona bir adım yaklaştım saglikli olsunda insallah. Su cumayi bi atlatsam kanda da gorsem bakalim:)Hayırlı olsun canım İnan ki o endişeler biç bitmiyor. Ne olursa olsun keyfini çıkarmaya bak
amin inşallah zaten hayali bile çok güzel:) isteyen herkese rabbim tez zaman da versin insallahHayırlı olsun Allah bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin olmayanlarada nasip etsin. İnşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim :)hayırlı ugurlu bol kısmetli olsun cnm
Hayırlı olsun öncelikle inşaallah sağ salim kavuşursun meleğine :)) testi kaç gün gecikince yaptın??Merhaba kızlar şuan ne yazacagimi ne diyeceğimi tam bilemiyorum. Çok değişik duygular içindeyim. Cift çizgiyi gördüm sonunda ama gene endişeler bitmiyor kanda da çıkacakmı değerler yükselecek mi kese kalp atışı falan ister istemez fazla düşünüyorum . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin olmayan hak eden herkese tez zaman da versin inşallah
Belirtilere gelirsek
Bu ay bata 1 hafta kala grip oldum
Burun tıkanıklığı ağız kuruması falan oldu ona bağladım ben hep
1 gün sanki ne yesem acim öyle açlık ki sanki dünyaları yesem doymam:)
Başka bir gün sofrayı kurdum bu sefer canim hiç bir şey istemedi yemek topladım hepsini.
3 gündür akşam yemeğin den sonra hafif hafif hep migdem bulandı
Adet ağrısı gibi kasiklarim da ince ince ağrı var ama her zaman ki ağrılarıma göre çok çok az arada yokluyor sadece
Bazen bir ateş basıyor bazen üşüyorum
Daha 2 3 gündür göğüslerimin ucu aciyor baya
Kabızlık falan olmadi . Öyle aman aman bi belirtim olmadi yani . O yüzden kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum . Cuma kan vermeye gideceğim inşallah güzel haberler alırım. Hepinizi seviyorum :)Eki Görüntüle 2192089 Eki Görüntüle 2192090
Teşekkür ederim :) aminnn inşallah. Bugün 4. Günün de gece 4 te kalkıp yaptım:)Hayırlı olsun öncelikle inşaallah sağ salim kavuşursun meleğine :)) testi kaç gün gecikince yaptın??
Çok teşekkürler amin insallahHayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza da alın inşallah
Teşekkürler canim . Endişe var ama mutluluk daha çok :) Inşallah arada girip yazayım diye açtım zaten konuyu . Cuma da inşalla h yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?