arkadaşlar,
henüz çok yeni hamileyim...tüp bebek yoluyla ve maalesef ya sistit ya da idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum...ilaç içemeyeceğime göre ne yapabilirim...tecrübeli olan veya aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum..şu an için habire su içiyorum ama sorunum çözülmedi....
Canım ilaçsız geçmiyo bende aynısını yaşadım bebeklerimi kaybettim alah korusun zararsız antibiyotikler var dr sor ve dğum gerçekleşinceye kadar idarar yollarının tesitni yaptır benim geçtiğini sandık ama malesef....
arkadaşlar,
henüz çok yeni hamileyim...tüp bebek yoluyla ve maalesef ya sistit ya da idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum...ilaç içemeyeceğime göre ne yapabilirim...tecrübeli olan veya aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum..şu an için habire su içiyorum ama sorunum çözülmedi....
canım bende 6 haftalık hamileyim bu gün bana da doktorum monurol verdi inşallah sorun olmaz bu ilaçarkadaşım bede 6 haftalık hamileyim benimde idrar yollarımda intihap vardı dr bana monurol 3g iismli bir ilaç verdi ilk aylarda dozajı düşük olduğu için bebeğe zarar vermez dedi. ama sen ginede dr başvur muhakkak ilaç vericektir geçmiş olsun..:1rolleyes:
arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?