Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

size gelecekteki "sizin" cocugunuz olarak sesleniyorum.. umarim okur ve ders alirsiniz..

iki tane babamin ilk evliliginden kardesim var . onlar sizin kocanizin kizi yaslarinda iken annem evlenmis. cocuklugum hep

annemin onlari eve istememesi , onlara verilen-alinan icin surekli babamla kavga etmesini dinlemek ile gecti...

aklim ermeye basladiginda dusundum ; sen cocuklarin varligindan haberdarsin , hic mi akletmedin diye dikildim karsisina,

ama maalesef vicdani korelmis insana ne desen fayda etmiyor ..

ha ne mi oldu , iki kardes ikinci evlilikten, digerleri ilk evlilikten hepimiz perisan cocukluklar gecirdik .. kardes olarak

o sevgiyi alarak yetismedik .. cok yazik oldu.... hepsi annemin sizin tavrinizda olmasindan kaynaklandi...

siz yol yakinken hatanizdan donun , sevgi asilayin aralarina nifak sokmayin, onlar oz be oz kardes olacaklar , siz kabul

etseniz de etmeseniz de...

evladinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz umarim...

Baban seni başka biriyle yaşamak için postalayıp senin yerine koşa koşa bi tane çocuk yapsa senin bile dengen bozulur 12 yaşındaki kızın mı bozulmasın? Annesi de defetmiş başından. Eve bi de üvey kadın girmiş. Bi de kız çocuk babaya düşkündür şurda hangimiz babamıza düşkün değildik? Üniversite mezunuyum diye ahkam kesmek müthiş gerçekten, hiç davul bile dengi dengine atasözünü duydunuz mu sayın mezun?

Hele ki annesi.. anne de denir mi bilemedim. Doğum yaptıktan sonra hormonların da etkisiyle sanırsam, bebeğime sarılıp sarılıp ağlardım. Keşke her bebek onun şartlarında, sevgi dolu bir evde doğsa diye. Yani bu benim kabulleneceğim bi durum değil. Kimse anne ve babanın yerini dolduramaz. Bu yaştayım ve bu benim icin de hala geçerli. Yavrucak sahipsizlikten babaannesine sarılmış da olabilir. Tek dileğim, anne ve babasının kalbine merhamet gelmesi.

Şu yorumdan erkek olduğun o kadar belli ki. Kendini adamın yerine koymuşsun
İyi okuyun erkekle ilgili ne demişim bilip bilmeden erkek üye demeyin ben cocuklarimi kabul etmeyen biriyle evlenmezdim dedim bunin neresinden çıkardın erkek oldugumu

İyi okuyun erkekle ilgili ne demişim bilip bilmeden erkek üye demeyin ben cocuklarimi kabul etmeyen biriyle evlenmezdim dedim bunin neresinden çıkardın erkek oldugumu
Kabul edilmeyen çocuk adamın çocuğu. Buradan çıkarmış olabilir miyim? Sadece bu yorumdan ötürü demedim. Azıcık paylaşımlarına bakınca anlamamak için aptal olmak lazım. Saf ayağına yatıp, milletin mahremini konuşturuyorsun. Ha bide erkek olduğunu söyleyen tek kişi de değilim. Prenseslerinbabası

Oh valla isine gelmeyen ha bire saydirip beddua ediyor yorum yapanlara ben evde tv izliyom bacim

Yaw konu sahibi valla empati yapmaya calissak bile.. sen bu adamin cocugu oldugunu biliyorsun ona ragmen evlendin..ayrica yas farkida var.. diyelim annesi baksaydi bile olur ya kadinin ayagi tasa takilip dusup ölse kalsaydi.. mesela.. yani cocuklu biriyle evleniyorsan bunlari goze aliyorsundur. Cocuksuz erkeklere kiran mi girmisti ajaba?

Birde ya en sevmedigim seyi yapiyorsun.. yok ailem bakar bilmem ne, yeminle ne meraklisiniz buyuk laflar etmeye.. bu devirde insanlar kendi cocuklarini bile zor cekiyor.. kim kimin cocuguna 3 gunden dazla dayanir yok ailem bakar bla bla.. Allah hic bir yavruyu annesiz babasiz birakmasin, oncekikle dilegim budur… ama sirf isine gelmeyen yorumlar geldi diye beddua etmeye filan hakkin yok, burasi dingonun ahiri gibi mi duruyor ordan

Konuyu gece gece ağlayarak okudum, hislerimi buraya yazsam sonsuz banlanırım siteden. Sen yine de rahat ol konu sahibi. Senin gibilere bi b.k olmuyor bu hayatta. O 12 yaşındaki yavrucağı melekler uykusunda öpüp koklar inşallah. Allah kimseyi sevgisizlikle sınamasın.

Bugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize

Valla ben bile el kadar çocuğa kinlenecek kadar, sırf güçsüz düşmeyeyim, kocam da bunu fırsat belleyip kendi ilk çocuğunu başıma getirmesin diye seve seve yaptığım çocuğu aldıracak kadar kötü olamadım, bana kötülük bırakmadınız tur bindirdiniz maşallah .

Umarım kafanda bir ampul yanmıştır buraya yazılanlardan da, o yüzden kürtaj olmuşsundur. Kimseyi empati yoksunluğu ile suçlayabilecek durumda değilsin.

Ben pek inanmıyorum umarım yapmamışsınızdır.
Yaptıysanız da buradakiler niye rahat olsun hayat sizin. Sonrasında düşünecek sizsiniz ama bence yapmadınız.
Hala o bir yerlerini yayarken diyorsunuz. O diye kötü andığınız aynanın diğer tarafında evlenip baba yapmak istediğiniz kişi var. Kendisi bir yerlerini yayıp oturuyor ne yapıyor???
Nefretle andığınızın aynısı bir insanla evlisiniz neden fark edemiyorsunuz bunu bilmiyorum.
Sanırım ataerkil düzenle yetiştiğiniz için fazlası ile.
Umarım prangalardan kurtulursunuz bir gün.

En guzelini yapmışsın senin gibi birinin annelik duygusunu tatmaya hakki yok bence insanlari empati yoksunu olmakla suclarken hic kendini o 12 yasindaki kizin yerine koyup empati yaptin mi acaba rabbim sana insallah bir daha evlat vermez hayatimda gördüğüm en kotu kalpli insanlardan birisin

Konu gerçekliğini yitirdi bence katip. Bu kafadaki biri eski eşe inat olsun diye bile doğurur, bebek bakıyorum, ablası kardeşini kıskanıyor, kötü davranıyor diye evin sokağına yaklaştirmazdi.

Hassas bir konu çocuk konusu buradakiler için, özellikle seçilmiş gibi geldi bana son yorumdan sonra.

Ben anştamı
şaka gibisin ne kadar tanıyorsun acaba benide ne yaran var senin ne biriktirdin anlmayadım negatiflik akıyo sendende benim üçte birim merhamet olsa keşke sende

Hiç üzülmedim size. Bilginize.

Umarım sırf burda bize kötü hissettirmek için karnındaki bebeği kullanacak kadar ileri gitmemiştir. İnanmadım ben lakin..

Ben anlatamıyorum galiba eşim maddi manevi tüm sorumluluğunu yerine getiriyor devamlı gidip görüyo kadın beş ayda iki kere kuru kuruya sadece aradı çocuk bile küstü konuşmuyor kadınla, nerden bana getirdiniz sorumluluğu şoktayım gerçekten, ilerleyen zamanda çocuk yapacağım benim için düündüğünüzün bin katınıda hepinize versin rabbim
şaka gibisin ne kadar tanıyorsun acaba benide ne yaran var senin ne biriktirdin anlmayadım negatiflik akıyo sendende benim üçte birim merhamet
brn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…