Kızlar merhaba. 2 yıllık evliyim. 5 yıl sevgililik döneminden sonra evlendik. Çok severek. Ve en başından beri çocuk istiyorduk Rabbim şimdi nasip etti 8 haftalık hamileyim çok şükür. Ama evliliğimin başından beri tek sorunum kayınvalidem ve eşimin ona olan düşkünlüğü başlarda çok sorun yazamiyordum bende seviyorum kayinvalidemi. Eşim evlilik başından beri dublex ev alıp hepberaber yaşamak istiyordu. 6 ay önce kayinpederimi kaybettik ve benim asıl zorlu hikayem.. kayınvalidem ben yalnız kalamam korkarım demekten başka hicbirsey demedi. Eşimde baba acısı çektiği için annesini yalnız bırakmak istemiyor. Bir ablası var oda evli. Ben hep dedim ki biz kendi evimize kalalım eğer annem korkuyorsa bizde kalsın . Alışırım derse yine gün gelir akşamları yine hep beraber yeriz vs. Ama yok eşim hep orda kalalım istiyor dublex ev alana kadar. Kendi evime sadece duş alıp üstümü değiştirmek için geliyorum. Eşim gece bekçisi 4, günde bir izni var izinli günlerinde bile oradayız ve beraber yatmıyoruz. 2 hafta önce çok büyük bir kavgamız oldu ve annemin evine gittim. 2 gün önce geri döndüm daha kötü olduk. Anneme saygın olmadığı sürece benden birşey bekleme diyor. Esimin beni çok sevdiğini biliyorum ama ben ve annesi ile beraber aynı eve tikilmamizi istemesi artık zoruma gidiyor. Kayınvalidem bunlar genç deyip bizi rahat bırakmıyor. Boşanmak istesem ailemin durumu çok iyi değil evlenecek yaşta bir erkek kardeşim var .. hayat şartları çok zor hamileyken çalışma imkanım yok ne yapmam gerekiyor bilemiyorum belki fikir verirsiniz bı nebze içimi rahatlatirsiniz diye buraya yazmak istedim çok zor bir süreçten geçiyorum bu üzüntüyle bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum