- 22 Şubat 2018
- 550
- 11.320
-
- Konu Sahibi Mervetolgali
Hadi hayırlısı bakalım olmadığında birhafta üstüne geçsin test yap inşallah pozitif cikar amin amin inşallahİnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Son bir gün kaldı o da geçmek bilmiyor sanki:)
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Son bir gün kaldı o da geçmek bilmiyor sanki:)
Canım ya aslında kan testi yaptırsan şuan kesin çıkar idrar testiyle uğraşmaktansa en azından negatifse bile umutlanmazsın ama diğer türlü umutlu bir şekilde bekliyip duruyor insan daha çok üzülüyor
Hayırlısı olsun hakkında canım benim inşallah güzel haberi alırsın :)Beklicem artık ya olumsuz sonuç olunca ona da üzülüyor insan bu zamana kadar bekledim 1 güncük kaldı o da geçer gider artık canım
Canım benimde ilişkiden 3 gün sonrasında göğüs ağrım başlamıştı bence bazı belirtiler döllenme gerçekleştiği zaman kendini gösteriyor :) Kasıklarım da ağrı bi hafta sonra başlamıştı ama herkeste farklı oluyor tabi belki senin belirtinde budur :)
İnsllah canm bu sefer beklediğine degerBeklicem artık ya olumsuz sonuç olunca ona da üzülüyor insan bu zamana kadar bekledim 1 güncük kaldı o da geçer gider artık canım
Birhafta sonra öğrendim test yaptımCanım bişey sorcam sana adetten kaç gün önce öğrendin hamileliğini
Birhafta sonra öğrendim test yaptım
Canım senin yerleşme kanaması ne zaman oldu ve nasıldıHayırlısı olsun hakkında canım benim inşallah güzel haberi alırsın :)
Kizlar yerlesme kanamasi olmak zorunda mi????
Aa çok aziymis. Tamam canımHayır canım kadınların yalnızca yüzde 30unda olurmuş
Yeleştiginde cnm bir leke tek oldu oda rengi kırmızıyı dı ..bir buçuk aylık ken oldu yerleşme cnmCanım senin yerleşme kanaması ne zaman oldu ve nasıldı
Oluyor cnm yelestiginde olur her kandın daYeleştiginde cnm bir leke tek oldu oda rengi kırmızıyı dı ..bir buçuk aylık ken oldu yerleşme cnm
Korkulacak bisey deilki bir anlık yeleşme his etmiyorsun ki korkma yani canmOluyor cnm yelestiginde olur her kandın da
Bugün sabah ve öğleden sonra çamaşırım da kahverengi çizgi şeklinde lekeler gördüm canım ama yerleşme mi bilmiyorum bat 6 martYeleştiginde cnm bir leke tek oldu oda rengi kırmızıyı dı ..bir buçuk aylık ken oldu yerleşme cnm
Canım keşke hastaneye gitseydin kahverengi düşükte olabilir bide cnm hstnye gitginde alt muaneye izin verme. .bebeğin parçasına degerse cihaz düşük yaparsinBugün sabah ve öğleden sonra çamaşırım da kahverengi çizgi şeklinde lekeler gördüm canım ama yerleşme mi bilmiyorum bat 6 mart
Öyle mi kuzum ama pıhtı gibi değil camasirim emmiş lekeyi yani inşallah kötü bir şey yoktur yaCanım keşke hastaneye gitseydin kahverengi düşükte olabilir bide cnm hstnye gitginde alt muaneye izin verme. .bebeğin parçasına degerse cihaz düşük yaparsin
Ozaman bebek yuvana yerleşmiş cnm hayirlisiylanÖyle mi kuzum ama pıhtı gibi değil camasirim emmiş lekeyi yani inşallah kötü bir şey yoktur ya