Hamileyim. Tatile Gitmem Sakıncalı mı?

cerenery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
616
445
Kızlar merhaba,

Daha çok yeni 6 haftalık hamileyim (hesaplaması bile hatalı olabilir doktor haftaya netleştirecek).
Birkaç hafta sonra ailemle beraber araba yolculuğu yapıp tatile gideceğim.

Gideceğim yer İzmir. Maksimum 6-7 saatlik bir yol.
Sakin, sessiz bir mekan.
Ama yine de korkuyorum. İnternette araştırdım gidilmemesi gerekir yazıyordu.

Sizlerden hamileliğin başlarında tatile giden oldu mu?
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Doktoruna danış eğer riskli bşr hamileliğin yoksa bir sakıncası olmaz bence

ben de senin haftalarındayken 5-6 saatlik bir yolculuk yapmıştım canım ama dura dinlene gitmiştik. doktoruma da danışıp gitmiştim bence sen de öyle yap eğer herhangi bir risk görmüyorsa gidebilirsin der zaten.

Allah sizden razı olsun içimi rahatlattınız.
İnşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız :)

eğer düşük tehliken yoksa hiçbişey olmaz içini ferah tut :)
Allah razı olsun.
Yani bildiğim bir düşük tehlikesi yok.
Hafta içi doktora da gidip soracağım ama doktorlar malum.
İşi şansa bırakmamak için gidemezsin der diye korkuyorum :)
Neyse hakkımda hayırlısı.
İçimi ferahlattınız çok teşekkür ederim...

rica ederim :) düşük riski olsa belli eder zaten kendini kanama sancılar vs. kendini fazla yormamaya çalış en önemlisi o. şimdiden iyi tatiller bizim yerimize de tatil yap :)

rica ederim :) düşük riski olsa belli eder zaten kendini kanama sancılar vs. kendini fazla yormamaya çalış en önemlisi o. şimdiden iyi tatiller bizim yerimize de tatil yap :)
:) inşallah kazasız belasız herkes sağ salim yerine ulaşsın.
Ben de ulaşırsam hepimizin yerine dinlenirim ve hepinize de dua ederim.
Allah yardımcımız olsun.

ayy yorumları okudum ve mutlu oldum ben de tatil düşünüyorum ancak endişelerim var tabiii....fakat çok şükür ki kanama sancı bulantı kusma yok çok şükür

12 hsftalik hamileyken 10 saatlik yol yapip tatile gitmistim iyiki gitmisim cok guzel bi tstildi deniz cok iyi gelmisti ama doktoruna danis yinede

Dusuk tehlikesi yoksa bisey olmaz. Bende doktoruma sordum gidebilirsin bi problem yok dedi. Bende 1 hafta sonra gidicem ama bulantilari dusunuyorum cok zor olacak. Dura dura gidersiniz artik sizde

Kızlar doktorumla konuştum sorun yok havuza girme denize gir dinlene dinlene gidin sorun olmaz dedi :)

Sakıncası olacağını zannetmiyorum eğer düşük tehlikesi yoksa. Ben hamile olduğumu tatilde öğrendim geldiğimde doktora sordum sakıncası yok dedi eğer kendine dikkat edersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…