Hamileyim sürekli kusuyorum

Mari0808

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
92
21
10 hafta 2 günlük hamileyim .Önceden sadece iştahım yoktu ne yiyeceğini bilemiyordum ama en azından çorba patates yiyebiliyordum, kahvaltı yapabiliyordum , meyve kuruyemiş yiyebiliyordum kusmuyordum da .Son 1 haftadır her gün yedikten sonra kusuyorum, su içince bile kusmaya başladım kafayı yiycem artık.Acile gittim zar zor attım kendimi hastaneye , ilaç yazdı gönderdi , ilacı içtim onu da kustum .Az önce bira tatlı yedim (sadece tatlıdan iğrenmiyorum) onu da kustum . Boğazımdan devamla geniz akıntısı diye düşündüğüm ama artık ne olduğunu çözemediğim akıntı sürekli akıyor yutkunurken sürekli boğazımda yapış yapış hissediyorum bu da midemi bulandırıyor.Acili arasam hastaneye yatırırlar mı ? Gittiğim hastanede yer yok demişti diğer hastaneler de uzak kendim gidemem . Bu durum hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum kafayı yiycem artık , sizin ne zaman geçti bu halleriniz? Nolur bana bir akıl verin .Hiçbirşey yiyemiyorum artık

Doktorunuz herhangi bir ilaç önermedi mi?

Kendi doktoruma gittiğimde bulantılarım o kadar yoktu 7 haftalıkken gitmiştim, acildeki doktor ilaç verdi onu da kustum , dünden beri birşey de yiyemedim
Kendi doktorunuzu arayıp danışın mutlaka. Bende bu şekilde idim doktorum ilaç verdi istifra kesildi, hassasiyetim devam ediyor ama en azından yediğimi çıkarmıyorum.

Kendi doktoruma gittiğimde bulantılarım o kadar yoktu 7 haftalıkken gitmiştim, acildeki doktor ilaç verdi onu da kustum , dünden beri birşey de yiyemedim
kendı doktoruna ulasman lazım. belkı serum falan takvıye alman lazımdır uzun sure ac kalınca bebek senın stokları tuketır bı ssekılde ıdare edıyorlar onlar ıcerde de senın dırencın duser. kusmanın sebebı belkı o genız akıntındır ona da ayrıca bı yonlendırır bolumune allah yardımcın olsun

Ben de öyleydm doktor bulantı hapı vermişti attim fayda etmedi kullanmadım son çare geçmesini beklemekti kafayı yemiştim günde 3-4 defa kusuyordum uyanır uyanmaz ac karna kusuyordum üstelik kahvaltı yaptıktan sonra bile . Ne yalan söyleyeyim hiç bitmeyecek sandım Şükür bitti . Ama 19 haftaya kadar da sürdü diyebilirim . Öyle çabuk bitmiyor Allah yardımcımız olsun

Kendi doktorunuzu arayıp danışın mutlaka. Bende bu şekilde idim doktorum ilaç verdi istifra kesildi, hassasiyetim devam ediyor ama en azından yediğimi çıkarmıyorum.
Devlete gidiyorum , randevuyu zor bulurken başka bir yerden ulaşmam mümkün değil maalesef

Geniz akıntısı için gittim hiçbişey yapamayız dedi doktor, sıcak şeyler iç dedi. Keşke serum taksalar da biraz kendime gelsem biraz, yemek yemekten nefret ettim resmen

Çok geçmiş olsun size , umarım benim o kadar sürmez, her gün bittiğinde bu günü de atlattım diye şükrediyorum 3 ay olcak yakında İnşallah azalır

2 hamileliğim de de şu bile içsem.kustum . Dışarı dahi çıkamadım 3 ay. İlk aylar 4 kilo verdim. Yaşarken kötüydü. Tek faydası ikisinde de doğumdan çıktığımda eski kiloma ulasmamdi.

Canım endişeni anlıyorum bunlar çok normal aynı şeyleri ben de yaşadım. Fakat bunların hepsi geçecek ben soğuk ayran/yoğurt çorbası içtiğimde bana iyi gelmişti sürekli yoğurt vb şeyler yiyordum bunlar iyi gelmişti. Bir dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…