Hamileyim,stresliyim,bebiş için endişeliyim:((

nilela1983

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
14
0
6
İstanbul
Herkese merhaba.25 haftalık Hamileyim.ama herşeye sinir oluyorum,üzülüyorum.eşimlede tartışıyorum,birçok şey çekilmez geliyor.bazen kendimi bas bas bağırırken buluyorumbebeğime zarar geliyormudur bağırmalarımdan?(

canım hamileliğin boyunca nasıl olursa ruh halin özellikle bebek anlamaya duymaya başladığı zamn .. doğduğunda da sinirli agresif bi çocuk olur öle de gider .. bişilerle uğraş sıkmadaraltma kendini

Merhaba . Sana kendimden bir ornek veriyim bende senin gibiydm hamileyken en son 37. Haftamda esimle saatlerce tartistik ben bagiriyorum agliyorum sonra sakinlestirdi beni bi saat uyudum gece sanciyla uyandim acile gittik ebe bakti acilman yok dedi eve yolladi ama cok sancim vardi pzrtsi doktoruma gittim nst ye yolladi bebegimin kalp atislari neredeyse hic yok doktorum bakti normal dogum yapamazsn acil sezeryana alcaz o kadar stres yapmissin ki bebek icerde hic rahat degil cikarmazsak kotu seyler olabilir dedi ve dogum yaptim ama sunu soyleyeyim bebegim cok sinirli bi bebek emziremiyorum cok sinirleniyo agliyo bence biraz dikkatli ol allah korusun erken doguma yol aciyo insaallah cok saglikli bi bebegin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…