hamileyim sanırım ama kimyasal olmasından korkuyorum

Benim beklenen adet tarihim 24 Ocak idi.
21-22-23 Ocak'ta sabah uyandığımda adet ağrısı gibi ağrılarım oluyordu ama öğlene kadar geçiyordu. Bu ağrılar da şiddetli değildi.
23 Ocak'ta verdiğim kan sonucum 56 idi.

24-25-26 Ocak tarihlerinde ağrılarım devam etti ama öncesinde olan ağrılara göre daha belirgindi. Bazen sabah bazen akşam falan. Beklenen adet günü ve sonrasında daha belirgin oldu yani. Ancak dediğim gibi şiddetli ağrılar değildi.

Dün ve bugün iyiyim. Süreç içinde ne olur bilmiyorum. İkinci beta testimi yeni verdim, sonucu bilmiyorum henüz. Hayırlısı.

Korkmuyorum şuan, korkulacak bir şey yok. Çok fazla üstüne üstüne düşünüp kafa yormuyorum. Allah'a emanet.

Bu arada son âdet tarihi ve beklenen adet tarihi aynı olan ve belirtilerimizin aynı olduğu bir üye vardı burada. Onun negatif oldu. Biraz da nasip diyorum.

tabiki herkeste farklı seyrediyor ama ne ağrılar cekip hamileliği devam edenler var. nasip kısmet umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza sevgiler

..
tabiki herkeste farklı seyrediyor ama ne ağrılar cekip hamileliği devam edenler var. nasip kısmet umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza sevgiler
Evet.
Sizde içinizi ferah tutun. Daha önce kimyasal oldu diye yine kimyasal olacak diye bir şey yok. Dua edin, ağır kaldırmayın, sonra Allah'a teslimiyet
İnşallah gönlünüzce olur sizin de.

..

Evet.
Sizde içinizi ferah tutun. Daha önce kimyasal oldu diye yine kimyasal olacak diye bir şey yok. Dua edin, ağır kaldırmayın, sonra Allah'a teslimiyet
İnşallah gönlünüzce olur sizin de.
Allah razı olsun. en azından forumdan güzel haberlerimizi birbirimize. verelim bir umut olmuş olur. beklenen adet tarihim: 1 şubat benimde gidip ozaman kan vereceğim. paylaşırım sizlerle kendinize cok iyi bakın.

Adete 3 gün kala kan testi 42 çıktı goguslerimdeki dolgunluk geçti bı sorun mu vardır sizce çok korkuyorum devam etmez diye bel ağrısı kasık ağrısı devam ediyor

Adete 3 gün kala kan testi 42 çıktı goguslerimdeki dolgunluk geçti bı sorun mu vardır sizce çok korkuyorum devam etmez diye bel ağrısı kasık ağrısı devam ediyor
2 günde bir kan testinizi tekrarlayın 2 kat artması gerekiyor . önemli olan beta değerinizin sağlıklı artıyor olması geri kalan hic biseye takılmayın onların bir önemi yok.

Hiç üzülme Allah'ın sınavı bu bizim için tekrar sağlıklı nasip eder inşallah bende korkuyorum artmazsa diye ins artar
artar hic korkmayın. gayet güzel değeriniz bende kan pıhtılaşması cıktı fakat pıhtı test sonucum hamile kaldıktan sonra cıkmıştı geç oldu. bebe aspirini ile çözümü varmış. kimyasalım bu sebepten olmuş . kan sulandırıcı icmem gerekiyormus corasprin yazdı 100mg tekrar denemeye baslamadan önce kullanmam gerekiyormuş bu ay biraz zaman vericem kendime kimyasal olduğu icin korunmama gerek yokmus ama ben mental açıdan iyi hissetmiyorum

Evet çok kafaya takip stres yapıyoruz. Aslında akışına bırakmamız lazım ama olmuyor yaşayınca zor oluyor biraz dinlen daha sonra tekrar dene şöyle düşün demekki hamile kalabiliyorsun vücudun sağlıklı olmayan bebeği kabul etmedi ins birgün tekrar hamile kalacaksın duam seninle sende bana dua et

Merhaba sizin son durumunuz ne acaba beta değeriniz kaç çıktı

Adetten 3 gün önce 42 çıktı adet günüm kan verdim sonuç 101 çıktı
Bugün adet gününüz mü belirtileriniz nasıl. Benim de adetten 2 gün önce 38,80 çıktı sonucum ama bu sabah kaset test yaptım çizgi silikleşmişti ve pembemsi bir leke geldi. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor bat yarın sanırım tutmayacak üzgünüm biraz

Dün adet gunumdu bende kaset test yaptım silik oldu çizgi kan verdim 101 çıktı beta hcg binlerde olunca çizgi net olirmus pembe leke cokz geldiyse tutunma lekesi oluyor mis kan verdin mi benimde haberdar et

Dün adet gunumdu bende kaset test yaptım silik oldu çizgi kan verdim 101 çıktı beta hcg binlerde olunca çizgi net olirmus pembe leke cokz geldiyse tutunma lekesi oluyor mis kan verdin mi benimde haberdar et
Yarın bat günüm gelmezse diğer gün kan veririm artık biraz modum düştü açıkçası. Sizde karın-kasık ağrıları var mı peki? Bende dün geceden beri mide yanması da var

Merhaba canim ben de 2 tane kimyasal geçirdim doktora gittim bana hiç pıhtı testi falan yapmadılar sadece alttan ultrasonla bakıp rahim ince sorun yok dendi bişey anlamadım yine gebe kalmak istiyorum ama korkuyorum ne yapmalıyım sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…