• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim sanıp regl olamayanlar :)

otuzundabirkadin

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
40
62
8
32
Ee kızlar psikoloji çok enteresan değil mi ya 😂 reglim geçeli bugün 14. Gün vücudumda saçma belirtilerim hala devam ediyor ve testlerim negatif 😂😂😂 ya ben şizofrenim ya vücudum. çok emin değilim açıkçası 🥳🥳 kadınlar her ay regl falan oluyordu hamile olmasa bile regl olunca düzene giriyordu 😂😂 benim vücut öyle şaştı ki ben regli bile unuttum son reglimin üzerinden 42 gün geçmiş öyle sizinle paylaşmak istedim 😂😂

Eklentiler

• 3AF84693-08AB-42A5-8BA0-6D48D1356755.png
    3AF84693-08AB-42A5-8BA0-6D48D1356755.png
    120,2 KB · Görüntüleme: 113
Ee kızlar psikoloji çok enteresan değil mi ya 😂 reglim geçeli bugün 14. Gün vücudumda saçma belirtilerim hala devam ediyor ve testlerim negatif 😂😂😂 ya ben şizofrenim ya vücudum. çok emin değilim açıkçası 🥳🥳 kadınlar her ay regl falan oluyordu hamile olmasa bile regl olunca düzene giriyordu 😂😂 benim vücut öyle şaştı ki ben regli bile unuttum son reglimin üzerinden 42 gün geçmiş öyle sizinle paylaşmak istedim 😂😂
Şizofren ekibine bende katılayım 44 gün oldu hala adet olmadım bi lekelenmem oldu o kadar 36. Gün kan testi negatif hala beklemedeyim adaya veda etmedim😂😂

😂😂O kervanda bende varım. Bugün 29 gün oldu adetimin gecikmesine hâlâ tık yok😂 kafayı yiyecem test negatif kocam yaptığım teste inanmıyor hamilesin diyor bide onu ikna etmeye çalışıyorum 🤦🤦

😂😂O kervanda bende varım. Bugün 29 gün oldu adetimin gecikmesine hâlâ tık yok😂 kafayı yiyecem test negatif kocam yaptığım teste inanmıyor hamilesin diyor bide onu ikna etmeye çalışıyorum 🤦🤦
Bacım sen gene şanslısın ben kocama geçen ay hamileyim sanıp çok yüklendiğim için 😂😂😂 bu ay kendi kendime sanrılar yaşıyorum 😂😂😂😂

Bugün test yaptın mı

Bugün gittin verdim kan 2gibi sonuç çıkacak hem hiç istemiyorum şuan hamile olmayı hem İçim bir heycan doluyor gelecek haberle. Durumlar karışık 🤦😂
İlk şüphelendiğimizde istemediğim için üzülmüştüm. Sonuç negatif çıktığında ikimizinde üzüldüğünü ve istediğini gördük. 💜 bence biraz içe dönmek çok iyi geliyor 💜 sonuç gönlüne göre olsun

Aynen bende bu durumdayım benimkisi de 15 gün gecikti normal adet günüme yakın adet belirtileri yaşadım o beliritler hala devam ediyor gebelik tsti de yaptım bir çizgi silik çıktı hormanlarimin kfasi hoş sanki anlayamadım nedir

Aynen bende bu durumdayım benimkisi de 15 gün gecikti normal adet günüme yakın adet belirtileri yaşadım o beliritler hala devam ediyor gebelik tsti de yaptım bir çizgi silik çıktı hormanlarimin kfasi hoş sanki anlayamadım nedir
Bi kan testi verin ancak öyle netleşiyor ben silik çizgiyi gördüğüm gibi koştum doktora 😂

Back