- 29 Ağustos 2013
- 1.545
- 336
- 148
- Konu Sahibi felsefeci88
-
Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktorunla görüşmen gerek canım benim hakkımızda hayırlısı dilerim sağsağlim atlatırsın bu dönemi çok hareket etme devamlı uzan bol su iç diyebileceğim tek bunlar ama kanama çok korkutmasın seni annenlere sor onlar yaşamış mı gebelikte kanama bazen genetik oluyor. benim nenem 3 ay kanama görmüş mesela bende de olabilirmiş
Kizlar inanirmisiniz bas donmesi mide bulantisindan zor . Ben kac kere dedim keske midem bulansaydi diye bir yere gidemiyorum basim dönüyor yigilip kaliyorum
bende 7 +4 günlük hamileyim kızlar ve halsizlik uyku hali başdönmesi ara arada baş ağrısı oluyor mide bulantım ise yeni 1 haftadır var acıkınca bulanıo yiyorum yemek yedikten 15 dk snra başlıo bulanmaya havalanmaya midem daha hiç kusmadım ama bulantı çook
Slm yoldas seninle belirtiler ayni bas donmesi yuzunden yerimden kalkamiyorum sadece bulantim cok yok hafta da bir iki defa oluyor .bi yere gidemiyorum surekli evdeyim odadan odaya gitmek iskence bana inan ki
ikisinide hat safaha yaşıyorum ben.14+4 olduk hala devam( baş dönmesinden hiç dışarı çıkamaz hale geldim.geçen gün markete gittim iki dk. lık yolda bayılacaktım.kaldırımlarda otura otura eve yarım saatte gelmişim.Sürekli dönüyo başım.bulantı kusma da çok berbat bişey.su bile içemiyorum ve böbreklerimde büyüme başladı.içmem gerek.yani ikiside birbirinden zor bence.
Aman dikkat et canim su bendr icemiordm ama kendimce cozum buldm kucuk siseye koydum yanimda hep icip duruom dolduruom iciom ole gidio yani surahi tutuordm yanmda gordukce bile icemiordum yani canim senin ikizin mi vardi acaba
Evet canım ikiz. Senin ne durumda bulantıların azalmadı mı?
Bulantilar azaldi canim cok sukur arada oluo sadece ama bas agrisi uykusuzluk falan var kasklarmda agri bole tam iyiyym diebildgm gun maalesef yok
Beşinci altıncı aylar daha rahat geçiyor. Ondan sonrada ağırlıktan vücut ağrıları başlıyor. Ne yapalım katlanıcaz yeterki onların canı sağolsun :) bir değil iki tane yavrumuz olacak inşaallah. Onlar için her zorluğa değer. Senin doğal yolla mı ikiz oldu canım?
Zaten onlari dusundukce rahatliorum canim ben dokuz ay dayancam ki ucu bitti nerdeyse sonrasi harika olur Allahin izni ile yeterki onlar saglikli olsunlar klomen kullandim canim yumurtalarm daha gelisti o sayede oldu pko vardi bende cunku senn nasil oldu
Allah bağışlasın canım maaşallah.. benim doğal yolla ikiz oldu. Bizede süpriz oldu gerçekten. İkinci hamileliğim bu. Bir tanede 3,5 yaşında kızım var. Allaha emanet..
Maasallah sanada arkadasim ne guzel ne mutlu kizceye duble kardes gelior desene ama insalah kolay olur zorlanmassn kizinda minnakmis daha ama Rabbim ne eylerse guzel eyler insallah birden buyurler annesi bu yavruslarin cinsiyeti belli mydi senn
İnşaallah cnm.Rabbim kolaylık verir. Bende başlarda üç çocuğa nasıl bakıcam diye endişelenmiştim.Sonra da şükrettim.O kadar çok evlat sahibi olamayan kadın varken, pişman oldum böyle düşündüğüm için.
Üç hafta önce gittim doktora, birine erkek dedi diğerini tam göremedi ama kız olabilir dedi. Senin bellimi?
İyi akasmlar kizlar ben daha kac hafta tam bilmyorum adetim 15 gun gecti testim pozitif sabaha karsi bas agrisi ve bulantiyla firladm bakalm yarn doktra gdcez ina sia gebelik falan degildir cok korkuyorum...
idrar testin pozitifse yüksek ihtimal gebesndr ama anlamadığım neden olmasını istemiyorsun nice insan burda bebeği olması için ölüp bitiyorken senin bu msjın bni şaşırttı doğrusu canım. Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah herkes için.
Kuzuum yanlia anlasn daha sogrusu yazamadim inaallah dis gebelik degldir dedim :)) beta hcg 6126 gebwyim ama beta hcg yukaek dmi?
Aaaa sendmi hamilesin hamileysen ne kadarlik allah gonlune gore wersn cnmhee şimdi oldu canım inş değildir :)
değerin yüksek olması iyidir canım 6126 iyi bir değer bnm ilk öğrendiğimde 2890dı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?