• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim lutfen yardim edinnnnnn

felsefeci88

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
141
1
16
Elazığ
11 haftalik hamileyim karnim cok agriyor cok cabuk yoruluyorum surekli bi bas donmem var iki gündür de bas agrisi basladi doktor normal olduğunu diyor ama artik vucudumu agridan hissetmiyom sizdede boyle oluyormu hic

11 haftalik hamileyim karnim cok agriyor cok cabuk yoruluyorum surekli bi bas donmem var iki gündür de bas agrisi basladi doktor normal olduğunu diyor ama artik vucudumu agridan hissetmiyom sizdede boyle oluyormu hic

inşallah o günleri görürsem ne hissettiğimi söylerim :1::1: bende bile halsizlik yorgunluk uyku hali var.yani hayattan soğudum resmen.eşimle çıkıp dolaşamıyorum hiç tadım kalmadı başım dönüyo bulantımda var:14:

Ablamda suan 11. Haftanın içinde garibim öyle bi hale gelmişki odadan odaya gecemiyo bas agrısı mide bulsntısı hiç bişr yiyemiyo hemen çıkarıyo demekki bu aykarda normal cnm çok sıkıntın varsa doktorunada sor gecmiş olsun sağlıcakla al kucagına darısı basımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm benmde bulantim basagrim ba dönmesi var ama karnim agrimiyo bence bi dr unla görüş

Merhaba yoldass :)
Bende ayniyim bas agrisi hat safhad kafam kalkmior goz kapaklarim agir gelior nefesm sıksio belim agrio hatta sancilanio ellerim uyusuo arada yani tatlim bunlar sanirim normal bas donmemde oluor ayrica

Cok cok gecmis olsun dikkat et kendine canim.bende henüz fazla belirti yok daha 7 hafta 3 gunluk.mide bulantilarim falan baslamadi baslamasada fena olmaz hani :-)

Dilini ısır biz ölüyoruz şuan bulantıdan :)

İsirdim merak etme :-)
Benimde mide agrim var isin ilginc tarafı. Doktorum baslar dedi bullantilarin bu ara :-(

Heh işte devamı bulantı ilaç verir bi tane bu acayip etkili iki ölçek içinmiyor 5 dk da kesiyo $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403006281.916766.jpg

Heh işte devamı bulantı ilaç verir bi tane bu acayip etkili iki ölçek içinmiyor 5 dk da kesiyo Eki Görüntüle 1160041

Sordu bulantin varmi diye olmadigi ilac vermedi ama midem icin gaviscon degil de Rennie Duo verdi.gavisconun bi benzeri.midem okadar agriyoiki sanki birisi midemi cekistiriyo cok kotu birsey :-(

Sordu bulantin varmi diye olmadigi ilac vermedi ama midem icin gaviscon degil de Rennie Duo verdi.gavisconun bi benzeri.midem okadar agriyoiki sanki birisi midemi cekistiriyo cok kotu birsey :-(

İşte benimde çok ağrıyo yumruk var sanki Miğde de sıkıyo biri sanki yatsam bile geçmiyor

İşte benimde çok ağrıyo yumruk var sanki Miğde de sıkıyo biri sanki yatsam bile geçmiyor

İnsallah ilaclar bi ise yararda kurtuluruz bir an once cok kotu bisey mide agrisi.benim gecen sene bu zamanlarda mide agrim vardi gecen sene ramazana yaklasirken yine ayni basladi ve ramazan boyunca devam etti.bu zamanlar da bana bisey dokunuyo ama anlamadim ne dokunuyo...

her gebelik her kişide çok farklı belirtiler gösteriyor. benim bir önceki gebeliğimde inanılmaz bir bulantım var hergün ne yesem gidiyordu ne yazık ki o bebeğimi kaybettim şuan 15haftalık hamileyim şükürler olsun öyle çok aşırı bulantım da olmadı ağrım da tek sıkıntı mide ekşimesi o da hiç önemli değil bebeğimin canı sağ olsun :49::nazar:

Merhaba yoldass :)
Bende ayniyim bas agrisi hat safhad kafam kalkmior goz kapaklarim agir gelior nefesm sıksio belim agrio hatta sancilanio ellerim uyusuo arada yani tatlim bunlar sanirim normal bas donmemde oluor ayrica

Slm yoldas seninle belirtiler ayni bas donmesi yuzunden yerimden kalkamiyorum sadece bulantim cok yok hafta da bir iki defa oluyor .bi yere gidemiyorum surekli evdeyim odadan odaya gitmek iskence bana inan ki

Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.

Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.

keşke bugünden gitseydin canım ya Allah korusun.İnşallah birşey olmamıştır. sağlıklıdır bebişin :43: :2:

Back