ben mart ın 21'inde doktora gittiğimde yumurtan olgunlaşmış çatlamak üzere demişti yani benim haseplamama göre 15-17 günlük hamileyim fakat değerim 396 bu fazla değilmi sizeHamilelik haftası son adet tarihinize göre hesaplanır. Yani son adetiniz atıyorum 1 martta ise şuan 5 haftalık hamile olmuş olursunuz. Son adet tarihinizden bugüne kadar olan süre hamilelik süresidir. İstisnalar vardır geç döllenme vs gibi onlar nadiren olur.
Degil. Adetin 1.gununu 1 sayacaksiniz. Ondam itibaren gebelik haftasi belirlenir. Benim de tam adet gunumde 336 idi. Gerci herkes de farkli olur.ben mart ın 21'inde doktora gittiğimde yumurtan olgunlaşmış çatlamak üzere demişti yani benim haseplamama göre 15-17 günlük hamileyim fakat değerim 396 bu fazla değilmi size
öncelikle rabbim hepinize isteyen herkeze nasip etsin,amin.Evet kızlar adetimden 3 gün geçti ve dün akşam gebe olduğumu öğrendim bugün kan testi yaptırdım ve beta hcg 396 çıktı sonucu doktora göstermedim yarın gidicem doktoruma inş. size sorum sizce ben kaç haftalık hamileyim?
Canım değerin fazla değil, ben önceki hamileliğimde adetimden bir gün gönce yaptırdığım testte 150 çıkmıştı, iki günde bir iki kart artıyor bu değerler. yani son adet tarihine göre hesaplayınca gayet normal bir değer. Sen yumurtlama gününe göre hesaplıyorsun ama hamilelik son adet tarihine göre hesaplanır. Yumurtlama gününe göre değil. Yani çok normal değerinben mart ın 21'inde doktora gittiğimde yumurtan olgunlaşmış çatlamak üzere demişti yani benim haseplamama göre 15-17 günlük hamileyim fakat değerim 396 bu fazla değilmi size
teşekkürler anlatımınız çok açıklayıcı oldu bende yumurtlama günüme göre hesap ediyodum yani açıkcası sat a göre hesap etmek mantıksız gelmişti sonuçta 21 inde dr.gittiğimde birşey yoktuCanım değerin fazla değil, ben önceki hamileliğimde adetimden bir gün gönce yaptırdığım testte 150 çıkmıştı, iki günde bir iki kart artıyor bu değerler. yani son adet tarihine göre hesaplayınca gayet normal bir değer. Sen yumurtlama gününe göre hesaplıyorsun ama hamilelik son adet tarihine göre hesaplanır. Yumurtlama gününe göre değil. Yani çok normal değerin
bugün öğleden sonra gidicem dr. muayene alttanmı edecek acaba?Hcg değerin de 4 hafta ile uyumlu, bir kere daha kan testi yaptır iki gün sonra eğer iki katına çıkmışsa değerin on gün sonra kese görmeye gidersin :) hayırlı olsun
son adet tarihim 4 martDegil. Adetin 1.gununu 1 sayacaksiniz. Ondam itibaren gebelik haftasi belirlenir. Benim de tam adet gunumde 336 idi. Gerci herkes de farkli olur.
Son adet tarihiniz ne?
beta hcg bu kadar düşükken muayene etmez muhtemelen ileri bir tarihte çağırır kese görmek içinbugün öğleden sonra gidicem dr. muayene alttanmı edecek acaba?
Dun o zaman 4hafta 5gunlukmus.son adet tarihim 4 mart
teşekkürler anlatımınız çok açıklayıcı oldu bende yumurtlama günüme göre hesap ediyodum yani açıkcası sat a göre hesap etmek mantıksız gelmişti sonuçta 21 inde dr.gittiğimde birşey yoktu
5 haftalıktır canım benımkı ılk öğrandımde 250 idi sonra 4 gun sonra 1250 olmuştu .hayırlı olsun bu arada keseyı bı hafta sonra görmeye çağırır buyuk ıhtımalöncelikle rabbim hepinize isteyen herkeze nasip etsin,amin.Evet kızlar adetimden 3 gün geçti ve dün akşam gebe olduğumu öğrendim bugün kan testi yaptırdım ve beta hcg 396 çıktı sonucu doktora göstermedim yarın gidicem doktoruma inş. size sorum sizce ben kaç haftalık hamileyim?