12 haftalik hamileyim doktorum hizli gelismis dedi erkekmi acaba bakarmisinizHayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende erkeğe benzettim canım. Cinsiyet tam olarak kaçıncı haftada belli oluyor12 haftalik hamileyim doktorum hizli gelismis dedi erkekmi acaba bakarmisiniz
Ben 12+5’te öğrenmiştimBende erkeğe benzettim canım. Cinsiyet tam olarak kaçıncı haftada belli oluyor
112-16 arası belli oluyor doktora gore aslında değısıyor bazıları hemen soyluyorBende erkeğe benzettim canım. Cinsiyet tam olarak kaçıncı haftada belli oluyor
sızın dedıklerınız cıkıyormus ozellıkle sızı aradım cok sagolunEvet erkek gibi duruyor
Bir şey değil bana kimse geri dönüş yapmadı çıktı diye ama demek ki biliyormuşumsızın dedıklerınız cıkıyormus ozellıkle sızı aradım cok sagolun
tekrar yorumlarmısınızBir şey değil bana kimse geri dönüş yapmadı çıktı diye ama demek ki biliyormuşum
İlk önce tebrik ediyorum sizi inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızKızlar 2022 haziran ayında kimyasal bir gebelik geçirdim. Hiç korunmamış olmama rağmen taa ki bu aya kadar hamile kalamadım. Ne zaman ümidimi kestim hiç beklemediğim bir ay da hamile kaldım.
Belirtilerimi anlatayım.
En son 1 mayıs adet tarihimdi ve 2 gün az adet gördüm. 11 mayıs da yumurtlama günümdü. 11 mayıs, 12 mayıs, 13 mayıs 19, 20 mayıs ilişkim oldu. Adetime 10 gün kala çok fazla uyuma isteği, iştahta artış, boğazdan gelen kusmuk tadı, geçmeyen bacak ağrısı, ve çok hafif sadece sol tarafta kasık ağrım vardı, adetim 2 gün kala meraktan yaptığım idrar testi sonucu 5 saniye de çok belirgin pozitif sonucu gördüm. O gün sağlık merkezinde verdiğim beta değerim 148 çıkmıştı. Bugün yani adet günümde tekrardan beta değerim 296,73 çıktı. Halen belirtilerim yukarı da ki gibi sadece hafif bel ağrım eklendi. İdrar testimi de paylaşıyorum.Eki Görüntüle 3255187
Olabilir çünkü bende hamile kalmadan 1 ay önce ki adetim 2 gün sürdü ve o ay hamile kaldım. Ama malesef 2 hafta önce annemi kaybettim ve düşük yaptım.İlk önce tebrik ediyorum sizi inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızBen birşey merak ettdim benimde önceki reglim 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi acaba vücüt kendini hamileliğe hazırlıyor ola bilirmi?
Başınız sağ olsun Allah sabır versin inşallahOlabilir çünkü bende hamile kalmadan 1 ay önce ki adetim 2 gün sürdü ve o ay hamile kaldım. Ama malesef 2 hafta önce annemi kaybettim ve düşük yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?