Hamileyim kızlar acilll

mrsynca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
4
1
27
iyi akşamlar
kızlar ben merak ediyorum yaşayanlar bilenler ne olur yardım etsin 1 yıldır evliyim bebek istiyoruz regl günüm 3 gün sonra ama dün gece pembe akıntıyla karışık leke geldi sabah uyandım kahverengi akıntıyla karışık leke geldi test yaptım negatif çıktı nedir sizce bu nolur yardım edin

Çok umutlanma canım ama biraz daha bekle adetin gecikince tekrar test yap inşallah hayırlı haberler paylaşırsın

Adetin geçtikten sonra test tekrarla belkide adetin geliyor ya da yerleşme kanaması..hakkında hayırlısı olsun canim

Çok umutlanma canım ama biraz daha bekle adetin gecikince tekrar test yap inşallah hayırlı haberler paylaşırsın

Canım birer kere geldiler daha akıntı felan da normal gelmedi onlardan sonra pazartesi adetim sol kasığım ve belde sol tarafım böyle hafif ağrı var bilmiyorum ne olur inşallah hayırlısı

Adetin geçtikten sonra test tekrarla belkide adetin geliyor ya da yerleşme kanaması..hakkında hayırlısı olsun canim

Sağolasın canım birer kere geldiler pembe leke gece geldi kahverengi sabah yani ne bileyim değişik hafifde sol kasığım ve belimin sol tarafında ağrı var hayırlısı ya

Aynı belirtiler bende de vardı regl öncesi negatif çıkmıştı 1 gün gecikince yaptığımda çok silik 2 çizgi çıkmıştı ve 9 haftalık hamileyim canım bekle biraz daha inşallah bebisine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…