öncelikle sağlıklı hamilelikler dilerim. inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın.
ben 85 kilo ile hamile kaldım. doktorum hemen beni bi beslenme uzmanına yönlendirdi.çünkü çok kilo alırsam sezeryan yapmak zorunda kalacaktım başlangıç kilomun fazlalığından dolayı. ve ben hamileliğimi
94 kilo ile tamamladım 9 kilo aldım yani.ve 3.600 gram bir oğlum oldu ve hamilelikten sonra çok rahat 70 kiloya düştüm. çok da çabalamadan. sen de bi beslenme uzmanından yardım alabilirsin. yok şu an için beslenme uzmanına gidemem dersen ben sana neler yaptığımı da anlatabilirim ama durumunun özelliğinden dolayı hani belki hamilelikle ilgili veya genel sağlık durumunla ilgili bi problem vardır doğru olur mu benim listeme uymak bilemem ona sen karar verirsin. ha bi de şu var ki son haftalardasın. eğer dikkat etmezsen bu haftalarda daha çok kilo alınır diye biliyorum.
ağrıların için doktor ne dedi bilmiyorum ama belki kilo artışından olabilir. aslında kaç kiloyla hamileliğe başladığında önemli. benim çok kilo alma şansım yoktu. ama eğer sen çok çok zayıf başlamışsan 15 kiloya kadar normal ve sağlıklı diye biliyorum ben