• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim Kilo Alıyorum Beslenmem İçin Yardım İsitiyorum..

nazire83

EYMEN HAYATIMA HOŞGELDİN
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
309
0
96
İzmir
slm arkadaşlar sayfanıza ilk defa giriyorum şu an hamileyim 26+4. Hafta ama çok kilo alıyorum daha ÖNCEKı beslenmemle şu anki beslenmem arasındada çok aşırı bir farkta yok aslında ama 6 ayda 10 kilo aldım çok kilo aldım aslında benim sıkıntım kaburgamda olan agrılar gerilmeye bağlı çok agrım oluyor bana yardımcı olabilirmisiniz ? ? ?

öncelikle sağlıklı hamilelikler dilerim. inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın.
ben 85 kilo ile hamile kaldım. doktorum hemen beni bi beslenme uzmanına yönlendirdi.çünkü çok kilo alırsam sezeryan yapmak zorunda kalacaktım başlangıç kilomun fazlalığından dolayı. ve ben hamileliğimi
94 kilo ile tamamladım 9 kilo aldım yani.ve 3.600 gram bir oğlum oldu ve hamilelikten sonra çok rahat 70 kiloya düştüm. çok da çabalamadan. sen de bi beslenme uzmanından yardım alabilirsin. yok şu an için beslenme uzmanına gidemem dersen ben sana neler yaptığımı da anlatabilirim ama durumunun özelliğinden dolayı hani belki hamilelikle ilgili veya genel sağlık durumunla ilgili bi problem vardır doğru olur mu benim listeme uymak bilemem ona sen karar verirsin. ha bi de şu var ki son haftalardasın. eğer dikkat etmezsen bu haftalarda daha çok kilo alınır diye biliyorum.
ağrıların için doktor ne dedi bilmiyorum ama belki kilo artışından olabilir. aslında kaç kiloyla hamileliğe başladığında önemli. benim çok kilo alma şansım yoktu. ama eğer sen çok çok zayıf başlamışsan 15 kiloya kadar normal ve sağlıklı diye biliyorum ben

öncelikle sağlıklı hamilelikler dilerim. inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın.
ben 85 kilo ile hamile kaldım. doktorum hemen beni bi beslenme uzmanına yönlendirdi.çünkü çok kilo alırsam sezeryan yapmak zorunda kalacaktım başlangıç kilomun fazlalığından dolayı. ve ben hamileliğimi
94 kilo ile tamamladım 9 kilo aldım yani.ve 3.600 gram bir oğlum oldu ve hamilelikten sonra çok rahat 70 kiloya düştüm. çok da çabalamadan. sen de bi beslenme uzmanından yardım alabilirsin. yok şu an için beslenme uzmanına gidemem dersen ben sana neler yaptığımı da anlatabilirim ama durumunun özelliğinden dolayı hani belki hamilelikle ilgili veya genel sağlık durumunla ilgili bi problem vardır doğru olur mu benim listeme uymak bilemem ona sen karar verirsin. ha bi de şu var ki son haftalardasın. eğer dikkat etmezsen bu haftalarda daha çok kilo alınır diye biliyorum.
ağrıların için doktor ne dedi bilmiyorum ama belki kilo artışından olabilir. aslında kaç kiloyla hamileliğe başladığında önemli. benim çok kilo alma şansım yoktu. ama eğer sen çok çok zayıf başlamışsan 15 kiloya kadar normal ve sağlıklı diye biliyorum ben

canım benim öncelikle ilgine çok teşekkür ederim ve iyi dileklerin için çok sağol amin cnm
ben 55 kilo ile hamile kaldım ve 6. ayda dr gittiğimde 10 kilo almıştım çok fazla o yüzden yardım istiyorum benim hiçbir sağlık sorunum yok şu an 26+5 . haftadayım sen listen nasıldı cevremde o kadar insan var ki 7,5 kilo en fazla 13 kilo ile doğuma giren ben böyle olunca krize girdim anlayacağın...

canım inş bebegını kucagındada gorursun bende 3,5 ay önce dogum yaptım bı oglum var 11 kılo aldım ama bende ilk 3 ayda 6 kılo almıştım canım.ama herseyden canım istıyodu bende daha fazla yemek için ekmegı az yedım çok kola sevdıgım için bebegım için kahve ve kola içmedım cıkolata falan yemedım zaten ama dıger arkadaslar cok yedı ve 25 kılo alan bıle var şöyle düşün bişey yıyecegın zaman bu yedıgım seyın bebegıme ve bana ne faydası var dıye duşun ben oyle yaptım3600 oğlum dogdu ve hıc catlagım yok canım cok tatlı canın istedıgınde dondurma ye hem en hafıf tatlı hemde bebeklere guzel kılo aldırıyo sutlusu ben haftada 1 tane yıyordummmm....

slm arkadaşlar sayfanıza ilk defa giriyorum şu an hamileyim 26+4. Hafta ama çok kilo alıyorum daha ÖNCEKİ beslenmemle şu anki beslenmem arasındada çok aşırı bir farkta yok aslında ama 6 ayda 10 kilo aldım çok kilo aldım aslında benim sıkıntım kaburgamda olan agrılar gerilmeye bağlı çok agrım oluyor bana yardımcı olabilirmisiniz ? ? ?

cnm bende 25 haftalık hamileyim 10 kilo aldım.
hamile olduğumu öğrendim sigarayı bıraktım.
sigarayı bırakmamda kilo almamda büyük etken.
ve iştahım çok iyi,sürekli bişiler yemek istiyorum ve yiyorumda.
ilk hamileliğimde böyleydim 22 kilo aldım.ama 1 yıl sonra eski formuma geri döndüm,hiç diet yapmadan.
sanırım bunda daha çok alacak gibiyim.
kaburgalarımda senin gibi ağrı oluyor.sürekli sağa yada sola yatamıyorum.hemen ağrı başlıyor.

herkese çok teşekkür ederim yorumlarınız için demekki bi ben değilim kilomu düşünen hamileliğimde evet bende sigarayı bıraktım benim içinde büyük etken tabi ....

Sizlerin gene iyi ben 29.haftamdayım 62 kilo ile hamile kaldım 84 kiloyum :( dahada alıcam gibi görünüyor :(

Back
X