hamileyim kilo alamıyorum

yok canim evdeyim biraktim işi 26 haftalikken.kv yanindayim cokta yardimi yok bana.temizlik yemek derkn bi bakiyorum akşam olmuş

yok canim evdeyim biraktim işi 26 haftalikken.kv yanindayim cokta yardimi yok bana.temizlik yemek derkn bi bakiyorum akşam olmuş
Artık son haftaların yardım etsin azıcık o da. Ayaklarım şişti de uzat ayaklarını otur bak keyfine. Bu günler geri gelmez bir daha. Bebek olunca zaten topuklarımız totomuza değecek koşturmaktan :)

Artık son haftaların yardım etsin azıcık o da. Ayaklarım şişti de uzat ayaklarını otur bak keyfine. Bu günler geri gelmez bir daha. Bebek olunca zaten topuklarımız totomuza değecek koşturmaktan :)
Valla Abla Totomuza mı Değecek Başımıza mı belli degil
Sağ Salim gelsinler de Nereye Değerse değsin :)
kirgincicekler kız bırak yapsın az iş kv ablamın dedgi gibi bir daha gelmez buzamanlar..
Benimki Gelmio mesela zorlada gel diemem ayak tabanlarım ağrıyor ağırlaştık ama...

aynen canim ya :) kv şeker hastasi bi iş yaptimi bitkin dusuyor aciyorum vallah .ama banada yazik yani torununu taşiyorum azcik idare ediversin nolcakki

merhaba bende 21 haftalık hamileyim neredeyse 1-2 kilo aldim çok yyiyorum ama fazla alamadim neredeyse doğuma yakın çok aliniyormuş. öle diyorlar. buna bile takmiyorum önemli olan bebişimin sağlıklı olmasi o bana yeter.

Ben 17. Haftamdayım 1 kilo aldım çok şanslısın bence nasıl olsa alacaksın bikaç haftaya

kızlar dün doktora gittim bebeğim sonunda cinsiyetini gösterdi kızım geliyoo 1 hafta önden gidiyo 1450 gr olmuş doktorda şaşırdı kilo almamama ama bebiş çok iyi beslenmiş dedi neyseki içim çok rahatladı hepinize teşekkür ederim yazdığınız için :*

aynen canim ya :) kv şeker hastasi bi iş yaptimi bitkin dusuyor aciyorum vallah .ama banada yazik yani torununu taşiyorum azcik idare ediversin nolcakki
Acıma senin durumun daha zor. Biraz iş yapar biraz dinlenir. Bir şekilde idare eder. Ben ağırlaştığım için hiçbirşey yapmıyorum vallaha sadece bi tencere yemek o kadar. Eşim yardım ediyor. Bizde kv durumları yok maalesef kv alzheimer. Görümcem bakıyor. Sağlıklı olaydı makbuşum herşeyi yapar beni yerimden bile kaldırmazdı. Ahhh ahhh kıyamm ona ben. Torunu gelicek ama o kim olduğunu bilmeyecek bile,...

Oh maşallah senin bebiş de iri olacak o zaman. Biz de hep kilo olarak 2 boy olarak ta 3 hafta önden gidiyoruz. Bakalım ne kadar doğacak.... Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin kuzunu inşallah cnm.... :)

bebek kilo alıyorsa sorun yok canım ben 56 kiloyla hamile kaldım 60 la doğurdum 9 ayda 4 kilo aldım oğlum da 3 kilo dünyaya geldi

bebek kilo alıyorsa sorun yok canım ben 56 kiloyla hamile kaldım 60 la doğurdum 9 ayda 4 kilo aldım oğlum da 3 kilo dünyaya geldi
Ne güzel bayılıyorum sadece bebeğini besleyebilenlere. Ben maşallah kendimi daha mı çok besliyorum bilemiyorum :) bebeğim de beslenmiş sonuç olarak dünkü kontrolde 3200 gr olmuştu ama ben çok kilo aldım. Neyse ki zayıftım da çok şişko olmadım :)

ben kilo almayı önemsemedim çok zayıf biride değilim çevremde herkes sen hamile kalınca duba gibi olursur yerinden kalkamazsın dediler ben 4 onlar 25 aldılar. önemli olan bebeğin sağlığı

ben kilo almayı önemsemedim çok zayıf biride değilim çevremde herkes sen hamile kalınca duba gibi olursur yerinden kalkamazsın dediler ben 4 onlar 25 aldılar. önemli olan bebeğin sağlığı
Eveeettt işte ben o 25 kilo alanlardanım. Ama gerçekten çok zayıf olmayan bayanlar daha az kilo alıyor. Benim ablam da mesela kilolu bir bayan ve sadece 9 kilo almıştı. Onu da doğumdan 1 ay sonra tamamen vermişti. Ben ilk hamileliğimi de 25 kiloyla tamamladım. Şimdi de öyle olacak sanırım. Çünkü doğuma 2 hafta kaldı ben 23 kg aldım. Son 2 haftada da 2 kilo alırım rahat. Yine 25 le tamamlarım. Ama 50 kg ile hamile kaldım ve boyum da 168 cm. Zayıftım baya yani. Şimdi insanlar kilo almamışsın hiç diyor ben 22 kg aldım deyince şok oluyorlar :)

ablam benden 1 sene önce doğum yapmıştı ikinci çocuğuna ve çok zayıftı 50 kilo 1,70 boy ve 30 kilo aldı 80 doğum yaptı bende doğumdan sonra 6 kilo verdim

Allah yardimcisi olsun canim.yalniz olunca cok zor oluyor yardim ediyo ama bana yetmiyo 9 aydayim baya agirlastim cunku.hakkimizda hayirlisi

Allah yardimcisi olsun canim.yalniz olunca cok zor oluyor yardim ediyo ama bana yetmiyo 9 aydayim baya agirlastim cunku.hakkimizda hayirlisi
Amin canım. Ben de ağırlaştım iyice. Bugün 200 mt ilerdeki bakkala zor gittim geldim. Paytak paytak yürüyorum. Sanki ayaklarım kalkmıyor.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…