• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama nasıl davranmalıyım tecrübeli gelinler bir akıl verin.

Hanımlar pazartesi günü sezaryen olacağım.Ailemizden uzakta yaşıyoruz.15 16 haftalık Hamile iken kaynana gile izne gittik.Ve hamile olduğunu söylediğim zamandan itibaren ben çocuğu alıp gezecem sen de yanında süt için geleceksin gibisinden laflar etti ilk başlarda da içim içime sığmadı o zamanda da gülüp geçmiştim.Annesinin saçını başını çektircem annesini şikayet edeceğim gibisinden luzümsüz konuşmaları olmuştu.Şimdi de çocuğu alıp Mardin’e gezmeye gidicem bunu edecem diyip hayal kuruyor(.Çok çocuk istemişler Kv hastalığı yüzünden 2 çocuk yapıp bırakmışlar.24 yaşında kaynım var çocuk seviyorlar ama ) Bu beni artık sinir etti.İçten içe kuruldum açıkçası kırılmasınlar diye laf etmiyorum ama bebeğim olmadan elimden alacak gibi hissediyorum hormonların etkisiyle tabiki.Tavrım nasıl olmalı ?Bebeğimin düşük tehlikesi vardı ve bebek istediğimiz zaman 6 ay uğraştık sonunda oldu ve annelik iç güdüsü ile böyle oluyor biliyorum ama söz geçiremiyorum.
Bazen kirilmamak için kirmak gerekir. Bazı şeylerin önüne geçmezseniz sonrasında gecemezsiniz zorlanırsınız. Haklı olduğunuz bir konu da gerekirse tartışma olsun tartışında. Böyle giderse geminiz çok su alır.

Benimki de aynı senin kaynanan gibi çocuk doğduktan sonra evden çıkmam yok ben ona bakarım sen işe başladıktan sonra ben her şeyi yaparım falan diye atıp tutuyordu çocuk doğduktan sonra sağ olsun yardım etti ama belli bir zaman sonra evim de evim diye tutturup pek gelmemeye başladı 😄 işe başladım çocuğa bakmaya geliyor onda bile Ay çok yoruldum öyle böyle oldum diyor yani yılmış durumda 🤣🤣 sen merak etme kimse çocuğunu öyle canı istediği gibi oraya buraya alıp gidemez istese bile o çocuk seni arar her zaman rahat vermez. Sen duymazlıktan gel bazı şeyleri

Hanımlar pazartesi günü sezaryen olacağım.Ailemizden uzakta yaşıyoruz.15 16 haftalık Hamile iken kaynana gile izne gittik.Ve hamile olduğunu söylediğim zamandan itibaren ben çocuğu alıp gezecem sen de yanında süt için geleceksin gibisinden laflar etti ilk başlarda da içim içime sığmadı o zamanda da gülüp geçmiştim.Annesinin saçını başını çektircem annesini şikayet edeceğim gibisinden luzümsüz konuşmaları olmuştu.Şimdi de çocuğu alıp Mardin’e gezmeye gidicem bunu edecem diyip hayal kuruyor(.Çok çocuk istemişler Kv hastalığı yüzünden 2 çocuk yapıp bırakmışlar.24 yaşında kaynım var çocuk seviyorlar ama ) Bu beni artık sinir etti.İçten içe kuruldum açıkçası kırılmasınlar diye laf etmiyorum ama bebeğim olmadan elimden alacak gibi hissediyorum hormonların etkisiyle tabiki.Tavrım nasıl olmalı ?Bebeğimin düşük tehlikesi vardı ve bebek istediğimiz zaman 6 ay uğraştık sonunda oldu ve annelik iç güdüsü ile böyle oluyor biliyorum ama söz geçiremiyorum.
kayinvaliden cocuk icin senle savasacaga benziyor.bazi kaynanalar torununu evlat gibi gordugu icin annesini kabullenemiyorlar.baştan sınır ciz izin verme yoksa omur boyu cocugunun pesinde kosarsin.cocugunda tam bir neneci olur

Kayınvalidenizi karşınıza alın ve uygun bir dille konuşun çünkü çocuğa öğütlediği şeyler gerçekleşmemeli. Lütfen normalleştirmesin sizin saçınıza asılan, tokatlayan, tekmeleyen bir çocuk istemezsiniz herhalde...

Back