Hamileyim kanımda enfeksiyon var :(

Gebelikte antibiyotik bende kullandim 8. Haftadaydim idrar yollarimda asiri derecede enfeksiyon vardi. Doktorlar kar zarar hesabi yaparak veriyor ilaclari kullanmayi reddetme yok yere

Romatizmadan dolayıda crp yuksek cıkar canım bide hamilelikte yokmu kullanabileceğin romatizma ilacı doktor bişey demiyomu
Gitmedm ki doktora hc çok agrimda olmuyor zaten havalar da ısındı :) artk doğumdan sonra neler cekerm bilmiyorum . Bu sene bütün kışı ağrıyla gecirdm hc ilaç kullanmadim tedavi sırasında hamile kalmamam gerekti ama bn bebeği daha çok istediğimden gtmedim doktora öyle cektm :)

Ayyy canım beimya Rabbim herseyi gönlüne göre versin sağlıkla alırsın kucagına inşallah hamilelerin duaları kabul olurmuş burda artık herkes birbirine dua etcek napalım :)

Ayyy canım beimya Rabbim herseyi gönlüne göre versin sağlıkla alırsın kucagına inşallah hamilelerin duaları kabul olurmuş burda artık herkes birbirine dua etcek napalım :)
Aynen öyle Allahım tüm isteyen kullarına nasip etsn sağlıklı br bebek. Hamileleri de bebeklerin kavuştursun Rabbim..

Çok zaman geçmiş ama şu an aynı sorunu yaşıyorum 7+3 haftalık hamileyim geçen hafta hastahanede yattım crp 82 ye kadar yükseldi doktorlar lökosit yüksekliğini tedavi ettik crp önemli değil dediler ama ben baş ağrısı hafif ateş ve gece terlemeleri halsizlik bayılma ne ararsanız vardı 10 gündür cefax adlı bir antibiyotik kullanıyorum şimdi biraz daha iyiyim ama bu gün bebeğimin kalp atışlarını duymak ve tekrar değerlerime bakmak için doktora gideceğim ilaç kullandığım için çok endişeliyim Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almışsınızdır ben de sağlıkla yavruma kavuşurum.

Nedemek önemli değil crp kanınızda enfeksion olduğunı gösteriyor ve iyi bi antibiotk kullanmanız lazım ben bronşit olmuştm crp 17 falandı 1000mg bi antibiotk vermişti bana tabiki gebelkte kullanılan

Nedemek önemli değil crp kanınızda enfeksion olduğunı gösteriyor ve iyi bi antibiotk kullanmanız lazım ben bronşit olmuştm crp 17 falandı 1000mg bi antibiotk vermişti bana tabiki gebelkte kullanılan
Doktora gittik ama karından muayene ile bebeğin kalp atışlarını duyamadı crp 7.7 kadar düşmüş şükürler olsun ama 7+3 te kalp atışlarını duymaması normal mi vajinal ultrason istemedim 8 haftalık olunca tekrar gideceğim çok kaygılıyım inşallah duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…