Hamile olduğunuzu bilerek verdiyse ilacı kullanın . Çünkü enfeksiyon daha büyük sorunlar açabilir başınıza zatn aşırı ateş yapıyor bu bile tehlikeli. Bnde hamile kaldığım ay çok kullandm antibiyotik faln bnmde kanımda intihap oranı yüksek çıkmıştı şuanda durum ne bilmiyorum inan ki ama bn ilaclarimi kullanmstim 10gune yakın :)Merhaba ben bugün itibariyle 7 haftalık hamileyim geçen hafta hamile kaldığımı öğrendim çok şükür kalp atışlarını da duydum ama hamile olduğumu bilmediğimden dolayı 2 hafta önce bir sürü ilaç kullandımkanımda enfeksiyon çıktı son olarak WBC (3,5 - 10 olması gerekirken ) 13.7 Çıktı benimki . doktor amoklavin verdi ama kullanmak istemiyorum napıcam bilmiyorum
Hamile olduğunuzu bilerek verdiyse ilacı kullanın . Çünkü enfeksiyon daha büyük sorunlar açabilir başınıza zatn aşırı ateş yapıyor bu bile tehlikeli. Bnde hamile kaldığım ay çok kullandm antibiyotik faln bnmde kanımda intihap oranı yüksek çıkmıştı şuanda durum ne bilmiyorum inan ki ama bn ilaclarimi kullanmstim 10gune yakın :)
12.haftadayz canm. İnslh çıkmaz sorun inslh seninde geçer birde bn hamile olduğumu duyunca ilacı kestm ya sarımsak yutuyordum hergun küçük br sarımsağı ikiye bölüyordum suyla hap gbi yutuyordum doğal antibiyotik deneyebilirsin.Şuan kaç aylık hamilesiniz ? İnşallah sorun çıkmaz
Ay canım çok teşekkür ederim içimi ferhahlattın. denicem mutlaka sarımsağı. Allah'm hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sana :)12.haftadayz canm. İnslh çıkmaz sorun inslh seninde geçer birde bn hamile olduğumu duyunca ilacı kestm ya sarımsak yutuyordum hergun küçük br sarımsağı ikiye bölüyordum suyla hap gbi yutuyordum doğal antibiyotik deneyebilirsin.
Amiinn :) snada nasip etsn Rabbim sağ saglim alalım kucağımiza :)Ay canım çok teşekkür ederim içimi ferhahlattın. denicem mutlaka sarımsağı. Allah'm hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sana :)
Baska tahlil yapmadımı doktor mesela crp sedimantasyon gibi bunlar daha cok enfeksiyon olup olmadını kesin gösterir ondan.bide sen hissediyomusun enfeksiyon oldunu vucudunda tabiki wbc de enfeksiyon belirtisi ama okadar yuksek değilki gebelikte biraz artarmış wbc benim artmıştı crp ile sedimede baktılar bişey çıkmayınca vermediler.
Amiinn :) snada nasip etsn Rabbim sağ saglim alalım kucağımiza :)
Üşüyosa evet olabilir enfeksiyon doktorun verdiği ilaçları mutlaka kullan canım gecmiş olsun atlatırsın kafana takma sakın bol bol dinlen bol su iç bide.Doktorum yeni tahlil istedi tekrar hemogram ve tit tahlillerini yap dedi cumartesi kontrole gidicem. Ben çok fazla üşüyorum giyinmek fayda etmiyor enfeksiyondandır diye hissediyorum
Sigara içmedim sizindemi hamilelikte yüksek çıktı ? peki doğum yaptınız mı ? ilaç kullandınız mıCanım sigara falan kullandiysan oncesinde wbc yüksek çıkabilir. Üstelik hamilelik hormonlarindan dolayı da wbc yüksek çıkar. Yaşadım biliyorum.bizzat doktorumda söylemişti. Önemli olan crp kısmının yüksek çıkmaması. Wbc ye takılma. İçin rahat olsun.
Crp yüksek çıkmıştı benm ocak ayında ve ilaç kullandm geçmiştir demi smdi aklıma takıldı geçmese sıkıntı yasardım demi? Test tekrarlanmadiCanım sigara falan kullandiysan oncesinde wbc yüksek çıkabilir. Üstelik hamilelik hormonlarindan dolayı da wbc yüksek çıkar. Yaşadım biliyorum.bizzat doktorumda söylemişti. Önemli olan crp kısmının yüksek çıkmaması. Wbc ye takılma. İçin rahat olsun.
Şimdi normalde ben suan sigara kullandığım icin wbc hep yüksek çıkar bende enfeksiyon olmadığı halde.suan hamile degilim.hamileyken sigara kullanmiyordum ama yinede wbc yuksek çıkıyordu. Doktorum hamilelikten kaynaklandığını söylemişti. Hatta bi kac doktor soyledi bunu.crp kısmı yüksek degilse,wbc cok ta onemli değil. Ben dogurmadim.bebegimin kalp atışı duyulmadığı icin kurtaj olmak zorunda kaldimSigara içmedim sizindemi hamilelikte yüksek çıktı ? peki doğum yaptınız mı ? ilaç kullandınız mı
Geçmemiş olsaydı enfeksiyonun ilerleme durumu olabilirdi ve buda agriya ve asiri ateşe sebep olurdu.muhtemelen sikayetin yoksa geçmiştir. Ama yinede bi doktora gorunmende fayda varCrp yüksek çıkmıştı benm ocak ayında ve ilaç kullandm geçmiştir demi smdi aklıma takıldı geçmese sıkıntı yasardım demi? Test tekrarlanmadi
Bn tamamen atladim onuGeçmemiş olsaydı enfeksiyonun ilerleme durumu olabilirdi ve buda agriya ve asiri ateşe sebep olurdu.muhtemelen sikayetin yoksa geçmiştir. Ama yinede bi doktora gorunmende fayda var
Bu arada baska bi doktora daha görün istersen.ondan sonra ilaçlarını kullanmaya basla.eğer kullan derse kullanirsin.tek bi doktora bağımlı kalma.antibiyotik sonuçtaSigara içmedim sizindemi hamilelikte yüksek çıktı ? peki doğum yaptınız mı ? ilaç kullandınız mı
Aynen dediğin gibi yapıcam . Sizede çok geçmiş olsun inşallah istediğin zamanda hayırlısıyla bebeğin olurBu arada baska bi doktora daha görün istersen.ondan sonra ilaçlarını kullanmaya basla.eğer kullan derse kullanirsin.tek bi doktora bağımlı kalma.antibiyotik sonuçta
Amin canim sagolAynen dediğin gibi yapıcam . Sizede çok geçmiş olsun inşallah istediğin zamanda hayırlısıyla bebeğin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?