Doğuma Hazırlık Hamileyim ♥️

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

FatmaaS

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
48
17
8
32
Hanımlar;
Öncelikle herkese cok tesekkür ederim. Yaklaşık 7-8aydır bebek istiyorduk. Bu süre içersinde bir sürü şüpheli durum yaşadım, her başım sıkıştığında sizlere danıştım. Hepiniz tüm sabrınızla bana yardımcı olmaya çalıştınız.
Çok sağolun

Bu sabah gebelik testi yaptım üstelik iki tane ikisi de pozitif çıktı. Hemen kan testi verdim ve muayene oldum. Değerlerim 907 çıktı. Ancak ultrasonda kesemi göremedik. Beş gün sonra tekrar muayene olmaya gideceğim ölçümlerim yapılacak. Yakın arkadaşlarım ve annem dışında kimseye söylemedim.

Eşime nasıl bir süprizle haber vermeliyim? Ve ben sigara kullanan bir insanım bu süreçte annelik içgüdü ve vicdanım haricinde sigarayı bırakmam da beni destekleyecek herhangi bir öneriniz var mı dır ?

Neler yememeliyim neler içmemeliyim bu konudada yardımlarınızı esirgemezseniz Sevinirim.

Allah isteyen herkese versin ve yokluğunu aratmasın . Herkese selamlar sevgiler

Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inş, hemen sigarayı bırak lütfen birden kes bunun başka yolu yok ve su nikotini 0.1 olandan al dayanamazsan bir firt çekip at. Bebisini göreceksin daha içinde o zaman anlayacaksın ne demek istediğimi, ona zarar vermek istemezsin. Ben eşime nasıl supriz yaparım diye çok düşündüm ama test yaptığımda evdeydi çığlık çığlığa olduğumdan haberi oldu tabi. Bence güzel bir patik işe yarayacaktır

SiZinde hayırlı olsun,hayırlı bir evlat olsun insallah. Yardımınız için teşekkür ederim :)

hayırlı olsun bebeğiniz bende cumartesi günü öğrendim evde yaptığım testle bir bebeğim olacağını:) kocamada snaptan resim çektim test ile tatliş bi fotografımı yolladım. tabi ben şöylemi çeksem böyle mi çeksem die düşünürken bi çıktım banyodan uyumuş :))) yine de attım ama göremdi yerinden kaldırdım hadi yatağa die baktım fotuyu görmüş ama uyuymuş tekrar sabah uyandığında geldi bu ne diye :)) söyledim hamile olduğumu şaşkın kaldı hayırlı olsun falan dedi :))) sonra sordum neden gece bişey demedin die fark etmemiş ki öyle yarım göz bakıp yatmış yine :)))

hayırlı olsun bebeğiniz bende cumartesi günü öğrendim evde yaptığım testle bir bebeğim olacağını:) kocamada snaptan resim çektim test ile tatliş bi fotografımı yolladım. tabi ben şöylemi çeksem böyle mi çeksem die düşünürken bi çıktım banyodan uyumuş :))) yine de attım ama göremdi yerinden kaldırdım hadi yatağa die baktım fotuyu görmüş ama uyuymuş tekrar sabah uyandığında geldi bu ne diye :)) söyledim hamile olduğumu şaşkın kaldı hayırlı olsun falan dedi :))) sonra sordum neden gece bişey demedin die fark etmemiş ki öyle yarım göz bakıp yatmış yine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…