Son reglden 45 gün sonra öğrendim ben.3 haftalıktı bebeğim.Belirtilerim bel ağrısı sırt ağrısı baş ağrısı ve sürekli uyku.Gebe olduğumu öğrendikten sonra göğüslerim ağrımaya başladı hala dokunamıyorum şiddetli ağrıyorKızlar ben en son 12 kasımda regli oldum pcos var bende femara kullandım iki yumurtam büyüdü ama sonra kayboldular göremedi ultrasonda sonra düzenli birliktelik olsun bat bekle dedi geçti bat koca bi negatif kaşık agrısı batma vardı heveslendim tabi ki de yok. Dedim doktora gitmeyeceğim 3 ay düzenli deneyip sonra aşılama diye düşündüm ama adet döngümün 51 günündeyim ne adet oluyorum ne gebeyim şimdide göğüs uclarım çok hassas dokununca yada sürtünce acıyor ama idrar testi yaptım yine negatif bilemiyorum belirtilerden ne zaman sonra gebelik pozitif çıkıyor acaba yada böyle birşey yaşayıp gebe kalan var mı ? Eylülde bi kimyasal gebeliğim var bu arada
Halkınızda hayırlısı olur inşallahKesinlikle katılıyorum bazı şeyleri doktor söylüyor bile olsa araştırmadan asla olmicak demeyin bakın aralıkta ben doktora gittim aşılama için aşılama iptal oldu 5 yumurtam vardı çünkü ve doktor sakın doğal yolla deneme dördüz olur düşük olur vs vs iyice korkuttu beni doktordan çıkınca gözlerim doldu ağlamaklıydım biri dokunsa hüngür hüngür ağlayacak durumdaydım sonra buraya yazdım durumumu başına gelenler varmış kimisinin tutmamış kimi çatlatma iğnesi vurunmuş kimi aşılama bile olmuş bende doğal yolla denemeye karar verdim 1 ocakta adet günümdü ama olmadım biraz daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum umarım 1 tanesi bari tutmuştur dualarım kabul olur mucizeme kavuşurum umarım
İnşallah bende sizin gibi güzel haber alırım beklemedeyimSon reglden 45 gün sonra öğrendim ben.3 haftalıktı bebeğim.Belirtilerim bel ağrısı sırt ağrısı baş ağrısı ve sürekli uyku.Gebe olduğumu öğrendikten sonra göğüslerim ağrımaya başladı hala dokunamıyorum şiddetli ağrıyor
canım hayırlı olsun cok sevındım, ınsallah saga salım kavusursunuzHerkese iyi akşamlar güzel insanlar.Kendi yaşadıklarımdan bahsetmek istedim.Bu platform da çok tecrübeli insan var.Benim çok tecrübem yok ama en azından deneyimi mi paylaşmak istedim.Obezite hastasıyım.Bebek planlamak için doğru zamanda değildim ama Rabbim nasip etti.2 Kasım adet başlangıç tarihim.8 Kasım’da adetim bitti.Eşimle hiç korunmadık biz.9’10’11’15’18’20 Kasım tarihleri arasında beraberlik yaşadık.20 Kasım’dan sonra 1 hafta baş dönmesi mide bulantısı yaşadım.Gebelik testi yaptım negatif.27 Kasım’dan sonra 1 hafta bel ağrısı yasadım.Test yaptım negatif.Reglim gecikti 7 adet test yaptım negatif silik çizgi dahi yoktu.7 Aralık beta verdim. 0.00 çıktı.Doktor söktürücü verdi içmedim.14 Aralık’ta tekrar doktora gittik beta 1.38 negatif çıktı.Doktor bana çok kilom olduğunu istesemde bu süreçte asla hamile kalamayacağımı çok ağır ve incitici sözler ile vurguladı.Eşimde bu sözler karşısında çok incindi.O gün dua ettim.Rabbim hayırlı ise sen nasip et ne olur dedim.Hala regl olmadım.19 Aralık sabah uyandım hiç bir belirti yoktu.Evde bir adet test kalmıştı.Sabah ilk idrar ile yaptım.Çift çizgi şok geçirdim.Hemen acile gidip beta verdim sonuç 46.14 çıktı.
20 Aralık jinekoloğa gittim her şey çok güzel çok şükür 7 haftalık gebeyim.Bunları yazmamın sebebi umudunuzu kaybetmeyin söktürücü içmeyin kimsenin sözüne bakıp stres yapmayın.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.Rabbime bol bol dua edin.Bende hamile kalmak isteyen herkes için dua ediyorum.Allah gönlünüze göre versin
Merhaba, hpv smear testinizdemi çıkmıştı?Açıkçası ben hpv hastası idim Eylül de hpv oldugumu öğrendim tedavi görüyordum ama bende lezyon vs yoktu parça vs alındı erken teşhis olunca hpv aşısı vurulmaya karar verdim hatta aralıgın 4de hamile oldugumu bilmeden hpv aşımı oldum birde rahmi korumak adına doktor fitil vermişti haftadır bir kullanıyorum ama doktor hamile olmaman acısından hiçbir sıkıntın yok ben bebege bulaşmasından korktugumu belirttim oda sen bir yıla atlatırsın zaten aşı rahim kanserine karşı lezyonları karşı korucak vs dedi bebege geçmez merak etme dedi ben yinede son aşımı 2022 Nisan'da vurulcam o zamana kadar bebek düşünmüyor idim hem kendimi hem bebegi korumuş olurum dedim eşim korunuyordu normalde yanlışlıkla istemeden bir kere boşalmış oldu ama yumurtlama dönemime felan gelmiyor idi rabbim hayırlısı ile verdiyse vardır bi bildigin ama bir tık üzülüyorum nedense tedavi yarım kalcak mecburen birde bebeğe geçerse korkularım var açıkcası dusunmuyordum duyunca üzülmedim değil şimdi cok uğraşmam gerekecek mecburen bir de bebege geçerse pişmanlıklarım olcak vicdan yapıyorum en kısa sürede kendi doktoruma gidip detaylı muayene olucam zaten
Aminn inşallah Allah razı olsun iyi dileklerin duaların için. Maşallah rabbim seninde gönlüne göre vermiş saglıklı güzel büyütmen dilerim. Bende kiloluyum 5aylık evliyim yaşımda 33 eşimde 39 çocuk istiyoruz gerci daha çok ben istiyorum o istiyorum diyor ama istekli oldugunu hissetmiyorum. Doktora gidelim diyorum gitmem istemiyor olur diyor ama yaşımızda geçiyor. Etrafta sürekki psikolojik baskı yapıyor artık üzülüyorum gizli gizli aglıyorum banada dua edin lütfen hayırlıysa rabbim banada ben gibi isteyen kardeşlerimizede nasip etsin inşallah.Herkese iyi akşamlar güzel insanlar.Kendi yaşadıklarımdan bahsetmek istedim.Bu platform da çok tecrübeli insan var.Benim çok tecrübem yok ama en azından deneyimi mi paylaşmak istedim.Obezite hastasıyım.Bebek planlamak için doğru zamanda değildim ama Rabbim nasip etti.2 Kasım adet başlangıç tarihim.8 Kasım’da adetim bitti.Eşimle hiç korunmadık biz.9’10’11’15’18’20 Kasım tarihleri arasında beraberlik yaşadık.20 Kasım’dan sonra 1 hafta baş dönmesi mide bulantısı yaşadım.Gebelik testi yaptım negatif.27 Kasım’dan sonra 1 hafta bel ağrısı yasadım.Test yaptım negatif.Reglim gecikti 7 adet test yaptım negatif silik çizgi dahi yoktu.7 Aralık beta verdim. 0.00 çıktı.Doktor söktürücü verdi içmedim.14 Aralık’ta tekrar doktora gittik beta 1.38 negatif çıktı.Doktor bana çok kilom olduğunu istesemde bu süreçte asla hamile kalamayacağımı çok ağır ve incitici sözler ile vurguladı.Eşimde bu sözler karşısında çok incindi.O gün dua ettim.Rabbim hayırlı ise sen nasip et ne olur dedim.Hala regl olmadım.19 Aralık sabah uyandım hiç bir belirti yoktu.Evde bir adet test kalmıştı.Sabah ilk idrar ile yaptım.Çift çizgi şok geçirdim.Hemen acile gidip beta verdim sonuç 46.14 çıktı.
20 Aralık jinekoloğa gittim her şey çok güzel çok şükür 7 haftalık gebeyim.Bunları yazmamın sebebi umudunuzu kaybetmeyin söktürücü içmeyin kimsenin sözüne bakıp stres yapmayın.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.Rabbime bol bol dua edin.Bende hamile kalmak isteyen herkes için dua ediyorum.Allah gönlünüze göre versin
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim biraz kilom vardı 100 kilo olmuştum ve çok şükür kilo verdim 88 kiloya düştüm ve hamile kaldım bir de benden tiroit vardı kilo vermemiyordum onun için kilo alıyordum ben ilaç kullanımdim verdim tiroit ilacı kullandım çok şükür şimdi 14 haftalık hamileyim Allah isteyen herkes nasip etsin inşallahHerkese iyi akşamlar güzel insanlar.Kendi yaşadıklarımdan bahsetmek istedim.Bu platform da çok tecrübeli insan var.Benim çok tecrübem yok ama en azından deneyimi mi paylaşmak istedim.Obezite hastasıyım.Bebek planlamak için doğru zamanda değildim ama Rabbim nasip etti.2 Kasım adet başlangıç tarihim.8 Kasım’da adetim bitti.Eşimle hiç korunmadık biz.9’10’11’15’18’20 Kasım tarihleri arasında beraberlik yaşadık.20 Kasım’dan sonra 1 hafta baş dönmesi mide bulantısı yaşadım.Gebelik testi yaptım negatif.27 Kasım’dan sonra 1 hafta bel ağrısı yasadım.Test yaptım negatif.Reglim gecikti 7 adet test yaptım negatif silik çizgi dahi yoktu.7 Aralık beta verdim. 0.00 çıktı.Doktor söktürücü verdi içmedim.14 Aralık’ta tekrar doktora gittik beta 1.38 negatif çıktı.Doktor bana çok kilom olduğunu istesemde bu süreçte asla hamile kalamayacağımı çok ağır ve incitici sözler ile vurguladı.Eşimde bu sözler karşısında çok incindi.O gün dua ettim.Rabbim hayırlı ise sen nasip et ne olur dedim.Hala regl olmadım.19 Aralık sabah uyandım hiç bir belirti yoktu.Evde bir adet test kalmıştı.Sabah ilk idrar ile yaptım.Çift çizgi şok geçirdim.Hemen acile gidip beta verdim sonuç 46.14 çıktı.
Bende yeni evliyim ertelemeyin korunmayın inşallah olurAminn inşallah Allah razı olsun iyi dileklerin duaların için. Maşallah rabbim seninde gönlüne göre vermiş saglıklı güzel büyütmen dilerim. Bende kiloluyum 5aylık evliyim yaşımda 33 eşimde 39 çocuk istiyoruz gerci daha çok ben istiyorum o istiyorum diyor ama istekli oldugunu hissetmiyorum. Doktora gidelim diyorum gitmem istemiyor olur diyor ama yaşımızda geçiyor. Etrafta sürekki psikolojik baskı yapıyor artık üzülüyorum gizli gizli aglıyorum banada dua edin lütfen hayırlıysa rabbim banada ben gibi isteyen kardeşlerimizede nasip etsin inşallah.
Amin inşallahRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim biraz kilom vardı 100 kilo olmuştum ve çok şükür kilo verdim 88 kiloya düştüm ve hamile kaldım bir de benden tiroit vardı kilo vermemiyordum onun için kilo alıyordum ben ilaç kullanımdim verdim tiroit ilacı kullandım çok şükür şimdi 14 haftalık hamileyim Allah isteyen herkes nasip etsin inşallah
Allah razı olsun gamze hanımBende yeni evliyim ertelemeyin korunmayın inşallah olurBen bebek öncesi herhangi bir sıkıntı var mı diye görünmüştüm.Bu kiloyla hamile kalma dedi ama Rabbim nasip etti.Darısı size olsun inşallah
Tiroidiniz varmıÇok sevindim sizin adınıza sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah :)1 buçuk yıllık evliyim bende kiloluyum herkes çocuğun olmuyor kilo ver diye baskı yapıyor ah keşke ha deyince verilseumarım bende en kısa zamanda bu güzel haberi alırım Benim için de dua edin
Aslında yok fakat Tsh hormonu 3,5 çıkmıştı rahat hamile kalmak için 3 ün altında olması lazım dedi doktor ilaç başlattı kullandıktan sonra 4,5 çıktı tekrar gidip görüneceğim yine. Kız kardeşim 6,5 tsh ile hamile şuan.Tiroidiniz varmı
Aslında yok fakat Tsh hormonu 3,5 çıkmıştı rahat hamile kalmak için 3 ün altında olması lazım dedi doktor ilaç başlattı kullandıktan sonra 4,5 çıktı tekrar gidip görüneceğim yine. Kız kardeşim 6,5 tsh ile hamile şuan.
İlaç nasıl olduysa benim değerimi yükseltti çalıştığım için randevu alıp tekrar gidemedim. Ne kadar sürede düştü değerleriniz acaba ? Bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallahTiroid gebe kalmayı engelliyo ben 8.3 değerle iltihap çıktı ilaçla şu an 1.30a dusurudm şu an 27 haftalık gebeyim son veridgimde 1.30du gebe kalmadan önce 2.72ydi
Amin cumlemize 1 senede düşürmeyi basaridm çok şükürİlaç nasıl olduysa benim değerimi yükseltti çalıştığım için randevu alıp tekrar gidemedim. Ne kadar sürede düştü değerleriniz acaba ? Bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah
Merhabalar, evet smear testimde cıktı sonra kolposkopi yapıp parça aldılar.Merhaba, hpv smear testinizdemi çıkmıştı?
Yasa ne güzel ya çok sevindm adına darısı bana olsun bnde bu ay geç âdet oldum 6 gün gecikti 7. Gün âdet oldum oda iki gün tek sürdü normal de 4 gün sürer di 3 ve 4 . Günlerim çok özür dilerim pedimin bı kenarı az koyu renginde kanma vardHerkese iyi akşamlar güzel insanlar.Kendi yaşadıklarımdan bahsetmek istedim.Bu platform da çok tecrübeli insan var.Benim çok tecrübem yok ama en azından deneyimi mi paylaşmak istedim.Obezite hastasıyım.Bebek planlamak için doğru zamanda değildim ama Rabbim nasip etti.2 Kasım adet başlangıç tarihim.8 Kasım’da adetim bitti.Eşimle hiç korunmadık biz.9’10’11’15’18’20 Kasım tarihleri arasında beraberlik yaşadık.20 Kasım’dan sonra 1 hafta baş dönmesi mide bulantısı yaşadım.Gebelik testi yaptım negatif.27 Kasım’dan sonra 1 hafta bel ağrısı yasadım.Test yaptım negatif.Reglim gecikti 7 adet test yaptım negatif silik çizgi dahi yoktu.7 Aralık beta verdim. 0.00 çıktı.Doktor söktürücü verdi içmedim.14 Aralık’ta tekrar doktora gittik beta 1.38 negatif çıktı.Doktor bana çok kilom olduğunu istesemde bu süreçte asla hamile kalamayacağımı çok ağır ve incitici sözler ile vurguladı.Eşimde bu sözler karşısında çok incindi.O gün dua ettim.Rabbim hayırlı ise sen nasip et ne olur dedim.Hala regl olmadım.19 Aralık sabah uyandım hiç bir belirti yoktu.Evde bir adet test kalmıştı.Sabah ilk idrar ile yaptım.Çift çizgi şok geçirdim.Hemen acile gidip beta verdim sonuç 46.14 çıktı.
Amin canım amin. Bende 1 haftalık gecikme yaşadıktan sonra kahverengi lekelenme oldu sancılarım da var merak ediyorum.Herkese iyi akşamlar güzel insanlar.Kendi yaşadıklarımdan bahsetmek istedim.Bu platform da çok tecrübeli insan var.Benim çok tecrübem yok ama en azından deneyimi mi paylaşmak istedim.Obezite hastasıyım.Bebek planlamak için doğru zamanda değildim ama Rabbim nasip etti.2 Kasım adet başlangıç tarihim.8 Kasım’da adetim bitti.Eşimle hiç korunmadık biz.9’10’11’15’18’20 Kasım tarihleri arasında beraberlik yaşadık.20 Kasım’dan sonra 1 hafta baş dönmesi mide bulantısı yaşadım.Gebelik testi yaptım negatif.27 Kasım’dan sonra 1 hafta bel ağrısı yasadım.Test yaptım negatif.Reglim gecikti 7 adet test yaptım negatif silik çizgi dahi yoktu.7 Aralık beta verdim. 0.00 çıktı.Doktor söktürücü verdi içmedim.14 Aralık’ta tekrar doktora gittik beta 1.38 negatif çıktı.Doktor bana çok kilom olduğunu istesemde bu süreçte asla hamile kalamayacağımı çok ağır ve incitici sözler ile vurguladı.Eşimde bu sözler karşısında çok incindi.O gün dua ettim.Rabbim hayırlı ise sen nasip et ne olur dedim.Hala regl olmadım.19 Aralık sabah uyandım hiç bir belirti yoktu.Evde bir adet test kalmıştı.Sabah ilk idrar ile yaptım.Çift çizgi şok geçirdim.Hemen acile gidip beta verdim sonuç 46.14 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?