(Hamileyim)Hamile kalmak isteyenler okuyabilir.

Son reglden 45 gün sonra öğrendim ben.3 haftalıktı bebeğim.Belirtilerim bel ağrısı sırt ağrısı baş ağrısı ve sürekli uyku.Gebe olduğumu öğrendikten sonra göğüslerim ağrımaya başladı hala dokunamıyorum şiddetli ağrıyor

Halkınızda hayırlısı olur inşallah

İnşallah bende sizin gibi güzel haber alırım beklemedeyim

canım hayırlı olsun cok sevındım, ınsallah saga salım kavusursunuz
20kasımdan sonra ılıskınız olmadı mı ?

Merhaba, hpv smear testinizdemi çıkmıştı?

Aminn inşallah Allah razı olsun iyi dileklerin duaların için. Maşallah rabbim seninde gönlüne göre vermiş saglıklı güzel büyütmen dilerim. Bende kiloluyum 5aylık evliyim yaşımda 33 eşimde 39 çocuk istiyoruz gerci daha çok ben istiyorum o istiyorum diyor ama istekli oldugunu hissetmiyorum. Doktora gidelim diyorum gitmem istemiyor olur diyor ama yaşımızda geçiyor. Etrafta sürekki psikolojik baskı yapıyor artık üzülüyorum gizli gizli aglıyorum banada dua edin lütfen hayırlıysa rabbim banada ben gibi isteyen kardeşlerimizede nasip etsin inşallah.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim biraz kilom vardı 100 kilo olmuştum ve çok şükür kilo verdim 88 kiloya düştüm ve hamile kaldım bir de benden tiroit vardı kilo vermemiyordum onun için kilo alıyordum ben ilaç kullanımdim verdim tiroit ilacı kullandım çok şükür şimdi 14 haftalık hamileyim Allah isteyen herkes nasip etsin inşallah

Bende yeni evliyim ertelemeyin korunmayın inşallah olur Ben bebek öncesi herhangi bir sıkıntı var mı diye görünmüştüm.Bu kiloyla hamile kalma dedi ama Rabbim nasip etti.Darısı size olsun inşallah

Amin inşallah

Bende yeni evliyim ertelemeyin korunmayın inşallah olur Ben bebek öncesi herhangi bir sıkıntı var mı diye görünmüştüm.Bu kiloyla hamile kalma dedi ama Rabbim nasip etti.Darısı size olsun inşallah
Allah razı olsun gamze hanım Amin inşallah. Korunmuyoruz ama nasip artık rabbim vermiyorsa geciktiriyorsa vardır bir hayır die kendimi teselli ediyorum ama yinede üzülüyor insan.

Tiroidiniz varmı

Tiroid gebe kalmayı engelliyo ben 8.3 değerle iltihap çıktı ilaçla şu an 1.30a dusurudm şu an 27 haftalık gebeyim son veridgimde 1.30du gebe kalmadan önce 2.72ydi

Tiroid gebe kalmayı engelliyo ben 8.3 değerle iltihap çıktı ilaçla şu an 1.30a dusurudm şu an 27 haftalık gebeyim son veridgimde 1.30du gebe kalmadan önce 2.72ydi
İlaç nasıl olduysa benim değerimi yükseltti çalıştığım için randevu alıp tekrar gidemedim. Ne kadar sürede düştü değerleriniz acaba ? Bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah

Amin cumlemize 1 senede düşürmeyi basaridm çok şükür

Yasa ne güzel ya çok sevindm adına darısı bana olsun bnde bu ay geç âdet oldum 6 gün gecikti 7. Gün âdet oldum oda iki gün tek sürdü normal de 4 gün sürer di 3 ve 4 . Günlerim çok özür dilerim pedimin bı kenarı az koyu renginde kanma vard

Amin canım amin. Bende 1 haftalık gecikme yaşadıktan sonra kahverengi lekelenme oldu sancılarım da var merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…