Merhaba. Öncelikle şunu söylemek istiyorum hamile kalmak isteyen arkadaşlar yumurtlama günü olarak lütfen 13. Gün 14 gün diye takılmayın. Ben iki bebeğime de adetten hemen sonraki gün hamile kaldım. Birinci gebeliğimde adetim yeni bitmişti ve eşim içine bi kaç damla kaçmış olabilir istersen ilaç al dedi. Ben adetim bir gün önce bittiği için önemsemedim henüz bebek düşünmüyorduk ve eşim o ay Amerikadaydı başka ilişkimiz olmadı ve hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Şuan sanırım tekrar hamileyim ve yine adet sonrası şüpheli ilişkiyle oldu. Sanırım diyorum çünkü en son Ocak 26 adet olmuştum 5 gün geri atar her ay. Yaklaşık bir hafta önce göğüslerimde kaşıntılı ağrı başladı ve acayip şekilde üşüyorum. Ara ara sağ kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor. İki gün önce test yaptım 1 saat sonra çok net ikinci çizgi çıktı ciddiye almayıp bir gün sonra gün ortasında tekrar test yaptım negatif sonuç aldım. Bugün miratech ile tekrar test yaptım ve 2 saat hiç su içmeyip idrarımı yapmadım ve anında ikinci hayalet çizgiyi gördüm. Adet günüm geçene kadar eşime söylemeyi düşünmüyorum kimyasal gebelik olabilir diye. Şuan hala kendim bile inanamıyorum sanırım doktora gidene kadar da bi bebeğim olduğuna inanamayacağım.
Son düzenleme: