Buraya da yazın lütfen neler gördüğünüzüBenim 5 Hafta 5 gün. Sizce ultrasonda Görülür mü? Yarin randevum warda
Tabiki. Yarin için duanızı beklerim. Hersey gönlünüzce olsunBuraya da yazın lütfen neler gördüğünüzü
Kese var ama bebek yok denildi. 10 gun sonraya ertelendi randevum. sizce normal mi?Buraya da yazın lütfen neler gördüğünüzü
normal. ben cumartesi günü gittim son adet tarihim 6 ağustostu kese bile gözükmedi bana 15 gün sonra gelin dedi doktor.Kese var ama bebek yok denildi. 10 gun sonraya ertelendi randevum. sizce normal mi?
He anladim. Umari gittiginiz zamn keseyi de bebegide görürsünüznormal. ben cumartesi günü gittim son adet tarihim 6 ağustostu kese bile gözükmedi bana 15 gün sonra gelin dedi doktor.
amiin.umarım siz de sağlıkla görürsünüz bebişiniziHe anladim. Umari gittiginiz zamn keseyi de bebegide görürsünüz
Amin Allah razi olsun. Benim de 6 haftalik. 5 haftalikta belirtiler arttı bende. 19 nda randevum var sabırsızlıkla o günü bekliuorumamiin.umarım siz de sağlıkla görürsünüz bebişiniziçok heyecanlıyım bir de ben daha 2 haftalıkken anladım belirtileri 3 haftalık olunca öğrendim o yüzden daha bir sabırsızım. döngüm de kısa 25 gün. adetim gecikince öğrenmeme rağmen çok erken gitmişim doktora.
benim de 24'ünde. doktor 17sinde dedi ama doktordan memnun kalmadığım için ve kalp atışını duyma ihtimalim arttığı için bir hafta sonrasına randevu aldım.Amin Allah razi olsun. Benim de 6 haftalik. 5 haftalikta belirtiler arttı bende. 19 nda randevum var sabırsızlıkla o günü bekliuorum
Aynnen benimde öyle, Iyi yapmışsınız. Hayırlı güzel sonuclar almak temennimbenim de 24'ünde. doktor 17sinde dedi ama doktordan memnun kalmadığım için ve kalp atışını duyma ihtimalim arttığı için bir hafta sonrasına randevu aldım.
Benim de. İnşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırız. Ben yine de dayanamadım sağlık ocağındaki doktora gittim kan verdim bugün sağlıklı gidip gitmiyo mu merak ettiğimden.Aynnen benimde öyle, Iyi yapmışsınız. Hayırlı güzel sonuclar almak temennim
Sonuç peki ne?Benim de. İnşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırız. Ben yine de dayanamadım sağlık ocağındaki doktora gittim kan verdim bugün sağlıklı gidip gitmiyo mu merak ettiğimden.
Yarın öğleden sonra çıkar büyük ihtimalleSonuç peki ne?
Sonuçlari yazarsaniz sevinirim :))Yarın öğleden sonra çıkar büyük ihtimalle
tabikiSonuçlari yazarsaniz sevinirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?