- 25 Ocak 2023
- 701
- 290
Yarın vereceğim hava baya bozuk burada kapanıyor yağıyor duruyor baya bi ay olsun da ben bayılıyımmDurun durun bayılmadan bir beta testi verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın vereceğim hava baya bozuk burada kapanıyor yağıyor duruyor baya bi ay olsun da ben bayılıyımmDurun durun bayılmadan bir beta testi verin
Çok teşekkür ederim evet inşallah kan vereceğim yarın umarım artış olurSanırım bu testi alıp yapmanızı size ben söylemiştim, tebrik ederim size hamilesiniz demiştimm
Jsjhshs güzel haberlerinizi bekliyorum. Benimde böyleydi aynı testti. İnanılmaz silikti. Gidip test verdim, şimdi 23 haftalık hamileyim inşallah allahım size de hayırlı bir evlat nasip ederYarın vereceğim hava baya bozuk burada kapanıyor yağıyor duruyor baya bi ay olsun da ben bayılıyımm
İnşallah sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum hala şoktayım kan görmeden inanamıyorum ben hüngür hüngür ağlarım bunu duyarsam doktordan hala bi tuhafım zatenJsjhshs güzel haberlerinizi bekliyorum. Benimde böyleydi aynı testti. İnanılmaz silikti. Gidip test verdim, şimdi 23 haftalık hamileyim inşallah allahım size de hayırlı bir evlat nasip eder
Güzel telaşlar, ağlamalarımız böyle haberlere olsunİnşallah sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum hala şoktayım kan görmeden inanamıyorum ben hüngür hüngür ağlarım bunu duyarsam doktordan hala bi tuhafım zaten
Çok teşekkür ederim burada isteyen herkes için dua edeceğimmGüzel telaşlar, ağlamalarımız böyle haberlere olsun
Verdim kanı bekliyorum 1,5 saate çıkar dediler inşallah vardırDurun durun bayılmadan bir beta testi verin
Adete 9 gün varken aynı hastanede verdim kanı doktora gözüktüm şimdi biraz yükselme var dedi yükselebilir yükselmeye de bilir dedi şu an bir şey diyemem dedi adetin geciksin dediGüzel telaşlar, ağlamalarımız böyle haberlere olsun
Kaç çıktı ki?Adete 9 gün varken aynı hastanede verdim kanı doktora gözüktüm şimdi biraz yükselme var dedi yükselebilir yükselmeye de bilir dedi şu an bir şey diyemem dedi adetin geciksin dedi
Merhaba kaç çıktıAdete 9 gün varken aynı hastanede verdim kanı doktora gözüktüm şimdi biraz yükselme var dedi yükselebilir yükselmeye de bilir dedi şu an bir şey diyemem dedi adetin geciksin dedi
4 olmuş aynı hastanenin aynı aciline gitmiştim 9 gün varken de hiç böyle çıkmamıştı 0.1 idi doktor yükseledebilir yükselmeyedebilir en sağlıklı sonucu regl gecikmesinin bir hafta sonrasında alırsın dediKaç çıktı ki?
4 adete 3 gün var şu an 9 varken 01 idi doktor aynı hastane olduğu için kayıtlarımı gördü biraz yükselmiş ama şu an bişey diyemem regl gecikmesinden bir hafta sonra en doğru sonuç alınır dediMerhaba kaç çıktı
Moralim çok bozuldu yükselmeye de bilir dedi doktor yüksleedebilir dedi ama adete 9 varken çok düşüktü yükselme olmuş biraz dedi yükselmeyecek gibi geliyor bana ama prodictor early testi niye böyle yaptı ki direk ilk dakikalarda belirdi heveslendim bendeBitki çayı, söktürücü tarzı şeyler içmeyin bu dönemde netleşene kadar.benim adet gecikmesinin 3. Günü silik çizgi çıkmıştı 4. Günü betaHcg 30.1 di. Biraz dişinizi sıkıp beklemeniz gerekecek . Pozitif duruyor herşey
Çok teşekkür ederim valla iyiki varsınız ama artması güzel bir şey değil mi az da olsaCanım sen üzülsen de sevinsen de varsa var yoksa yok. Neden üzülüp kendini strese sokasın ki? Daha sonuç net değil. Sen güzel düşün. İnşallah allahım sağlıkla sıhhatle nasip eder.
Moral bozmak için hiçbir sebep yok daha adet gününüz bile gelmemiş umut verici çok şey var. Adet olmadığınız sürece umut vardır. Kötü düşünmeyin.Moralim çok bozuldu yükselmeye de bilir dedi doktor yüksleedebilir dedi ama adete 9 varken çok düşüktü yükselme olmuş biraz dedi yükselmeyecek gibi geliyor bana ama prodictor early testi niye böyle yaptı ki direk ilk dakikalarda belirdi heveslendim bende
Böyle çıktıysa bunda illaki kanda en azından 10 20 olmuştur diye düşündüm
Benim testimde sizin ilkiniz gibi insallah bende hamileyimdirHemen çıktıysa bence hamilesiniz. Benim ilk yaptığım test negatif gibi çıktı. 10 dk sonra felan silik çizgi olmuş. Kuruma çizgisidir dedim. Ertesi gün tekrar yaptım. Hemen çıktı
Evet silik görünüyor ikinci çizgiBenim testimde sizin ilkiniz gibi insallah bende hamileyimdir