• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

cefamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
164
1
26
Ankara
merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim bu zamana kadar bebeği aldırmamak sahip çıkmak için bekledim korunma sonucu gebe kaldım allaha isyan etmiyorum. Fakat şöyle bir durumum var erkek arkadaşıma hamile olduğumu hafta basında söyledim bana kürtaj yapılacağını ve doktor araştırdığını doktorun da sğlık açısından her yönden muayene edeceğini söyledi. ben bir hak iddaa edemeyeceğimden ve bircok seyden korktuğum için aldırmak istemediğimi ona söyleyemedim bebeğimi de babasını da kaybetmek istemiyorum bana sahip çıkmasını istiyorum.Ben sevgilime doktora gittiğimizde muayeneden sonra açıkça bebeği dunyaya getireceğimi söyleyeceğim. Eğer bana ters tepki verirse ben ne yapacağım, kendimi nasıl savunacağım, zaten anneme ve kendi annesine durumu söyleyeceğim eğer sevgilim söylemezse... yardımlarınızı bekliyorum yalnız lütfen hakaret etmeyin çirkin konuşmayın ben kimseyle gırgır geçmiyorum ne yapacağımı bilmez haldeyim son olarak fikir vermeyecek yardım etmeyecek olan kişiler ve çirkin konuşanalr lütfen yazmasın ben mahkemeye çıkmadım kimsenin yargılamaya hakkı yok beni sadece yardım akıl istiyorum tecrübeli insanlardan o kadar....

Son düzenleme:
merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim fakat erkek arkadaşım suan evlenmemiz mumkun olmadığı için bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum eger bebeği aldırmazsam sevdiğim kişiyi kaybedebilirim bu konuda bana fikir verip yardımcı olursanız memnun olur acil cevaplarınızı bekliyorum önümüzdeki hafta hastaneye götürmek istiyor ben de şuan olmak istemediğimi söyleyemedim. bu kürtajın zararı olabilir mi
16 haftalık bebek çok büyümüştür. aldıramassınki .hem ne kadar yazık o bebeğe:43:

evli değilken hamile kalmak
sonra o CANın canına kıymak..
bu duruma ne yorum yapılabilir ki ..

kusura bakmayın da ben sizin gibileri anlamıyorum..
evli değilsin ilişkiye giriyosun..
bir de ustune korunmuyorsun..
birde hamile kalıyosun..
16 haftalık hamilesin ve aldırmaktan bahsediyosun.
sizde vicdan yokmu
şimdi onun her şeyi belli elleri yüzü ayakları..
sizi vicdansızlığınızla başbaşa bırakıyorum...

Evlilik dışı bir hamilelik !!!!!!!! Ondan sonra haberlerde izle şu çöpe bebek bırakıldı bu çöpe bebek bırakıldı...Vay halimize ! Millet şeyini tutamıyor zevkinin derdine düşmüş...Olan masum çocuklara oluyor...Ama eminim ki ahirette hesap sormak için bekleyecekler........ ffeeeeeerr EEeee cxcxxcxcxcxcxcxcxEeeeeeejEeeEEeee

Evlilik dışı bir hamilelik !!!!!!!! Ondan sonra haberlerde izle şu çöpe bebek bırakıldı bu çöpe bebek bırakıldı...Vay halimize ! Millet şeyini tutamıyor zevkinin derdine düşmüş...Olan masum çocuklara oluyor...Ama eminim ki ahirette hesap sormak için bekleyecekler........

keske hamile kalmadan once adam akilli korunmayi akil etseydin:47::47:aldir gitsin senin gibi annesi olacagina melek olsun daha iyi

onlarca kişi bebek özlemiyle yanıp tutuşurken,siz eli ayağı olan bebeğinize,erkek arkadaşınızı kaybetmemek için kıymak istiyosunuz.vicdansızlığınızla başbaşa kalmanız dileğiyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Canlı bir bebeğin hayatını sonlardırmak demek ; bebek katili olmak demektir !

Aldirma desek aldirmayacakmisin cocugu?

hem hamile oldugunu ne Zaman ögrendin ki?

biraz gec degil mi?

ya sen bizimle dalga geciyorsun yada cok safsin,yada bilemiyorum yani.

cünkü diyorsun ki aldirmazsam erkek arkadasimi kaybedecegim,peki aldirisan ve o adamla hala beraber kalirsan sen senligini kaybetmeyecek misin?

dayanamadım ya yazmıyayım yazmıyayım dedim tutamadım kendimi afedersin ama bebek sahibi olabilmek için yıllarca uğraşan bebeği olmayan bebek isteyen okadar çok insan varki sen bütün organları oluşmuş bu meleğe kıymayı düşünüosun sebeb erkek arkadaşını kaybedecekmiş peki ya o karnındaki evlat evlatttttttt canından can kanından kan senden bi parça ondan nasıl vazgeçeceksinki :14: madem korunsaydınız sizin hatanızı çekmek zorundamıydı bu bebek bu bebeğin suçu ne :43:

herkesin kendi hayati ve deger yargisi farkli tabiki. evli ya da degil nasil isterseniz oyle yasayabilirsiniz. bu siz ve allahla aranizda olan hirsey bizler karisamayiz. ama bebek deyince heleki 16 haftalik.... katil olmayi goze alabilmeniz bile tuylerimi diken diken etti. bu nasil vicdandir ki bir erkek icin karni dakine kiymayi dusunursun. allah ıslah etsin sizi.

Türk Ceza Kanunundan alıntıdır

Çocuk düşürtme

MADDE 99. - (1) Rızası olmaksızın bir kadının çocuğunu düşürten kişi, beş yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Tıbbî zorunluluk bulunmadığı hâlde, rızaya dayalı olsa bile, gebelik süresi on haftadan fazla olan bir kadının çocuğunu düşürten kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu durumda, çocuğunun düşürtülmesine rıza gösteren kadın hakkında bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur.

Çocuk düşürme

MADDE 100. - (1) Gebelik süresi on haftadan fazla olan kadının çocuğunu isteyerek düşürmesi hâlinde, bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur.

uzun sözün kısası yapmayı ve yaptırmayı planladığınız şey SUÇ!!!

ayrıca kürtajın bi zararı olurmu die sormuşsun canım ne zararı olsunki olurmu hiç :ssz: sadece bi canlının katili olursun olur biter :20:

merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim fakat erkek arkadaşım suan evlenmemiz mumkun olmadığı için bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum eger bebeği aldırmazsam sevdiğim kişiyi kaybedebilirim bu konuda bana fikir verip yardımcı olursanız memnun olur acil cevaplarınızı bekliyorum önümüzdeki hafta hastaneye götürmek istiyor ben de şuan olmak istemediğimi söyleyemedim. bu kürtajın zararı olabilir mi

tüm bu yazdıklarımı öncelikle üzülerek yazıyorum:5::5::5::5: eğer size bunu yapacak bir cani bulursanız şunlar oluyor;
bu haftada artık bebeğin kalbine bir iğne vurulur ve kalp atışları durdurulur. daha sonra sizin suni sancı ile doğum yapar gibi bu bebeği düşürmeniz beklenir. pek çok riski vardır. nadiren de olsa bebeğin kalbine iğne vurulurken verilen ilaçtan dolayı yapılan işlemden dolayı sizin de ölme ihtimaliniz vardır.

tüylerim diken diken oldu dehşet içinde okudum yazdıklarınızı.

ben 1 ay önce dış gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım doktorun kürtaj gerekir dış gebelik demesi hala kulaklarımda çınlıyor. ben 11 aydır bebek bekliyorum ama olmuyo
bizler deli gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşurken uçkuruna sahip olamayan sizler burnunuzu sildiğiniz mendil gibi ne kadar çabuk atabiliyorsunuz onu.
neden korunmadınız
neden sevgiliniz korunmadı
hadi prezervatif kullanmadınız ertesi gün neden önleyici hap kullanmadınız
hadi hepsini geçtim siz o bebeği aldıracaksınız sevgiliniz evliliğe hazır değil diye
peki sevgilinizin sizi sevdiğinden eminmisiniz
hangi erkek baba olmak istemezki
nereden biliyorsunuz kürtaj sonrası sizi başından atmayacağını
4 aylık olana kadar aklınız nerdeydi yaaa
zararı olurmu diye soruyosunuzya
onun zararı zaten sizin vicdanınıza olmuş.
hemde o adamla ilişki yaşayarak.
Allah ıslah etsin diyorum başka bişey demiyorum.

merhaba kızlar

okadar üzüldümki şuan o bebeğine ben ve benim gibi hamile kalmak için yapmadığı şeyler kalmayan insanlar var.....lütfen Allah rızası için ne olursa olsun asla aldırma o senin canından bir parça evladın....insan çocuğunun katili olmak ister mi?evlilik dışı vs bu konular hakkında konuşmak istemiyorum ama sonuçta bir canlı o:(
erkek arkadaşının seni sevdiğine emin misin?ne demek aldırmazsam sevdiğimi kaybederim!!!!!!!!!kaybedersen kaybet zaten seni yolda bırakırsa çoktan kaybetmiş olacaksın.....ama evladının vebalini ömür boyu sırtında taşıyacaksın hatta ahirette de hesap vereceksin iyi düşün:(

kürtajda yasal sınır 10 haftadır!!!!!!!!!!
siz 16 haftalık hamileyim diyorsunuz ve haftaya kürtaj olmaktan bahsediyorsunuz bu da 17 hafta eder
cinsiyetini de öğrenirsiniz kürtajda sevgilinize söylersiniz ...................

(bu arada kürtaja karşıyım)

Son düzenleme:
Bizler burada bbebeğimiz olsun diye denemediğimiz seyler kalmadı siz hiç canınız acımadan vicdanınız sızlamadım 16 haftalık bir yavruyu aldırmaktan bahsediyorsunuz birde utanmdan zararı olur mu diyorsunuz yok canım ne zararı olacak en fazla ölürsünüz siz zaten ölmüşsünüz o bebeğin günahına girerek yazıklar olsun sizin gibi kadınlara

Back