bu sekılde bır acı yasayan taze olan acının ustune bu sekılde bır yorum getırmenız cok acımasızca soylıyım dedım
Arkadaş, kötü birşey söylemediki...Yanlış kişiyi alıntı yapıp cevaplandırdın sanırım. Asıl acımasız yorum yapan berine'nin mesajıdır (http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/555000-acil-yardimhamileyim-kanamam-var-8.html)
teşekkür ederim kemre. ben ne dedim ki diye kaldım öyle :) elvancım üzülmesin yine de kırdıysam özür dilerim ama ben masumum
sağolasın Allah razı olsun,sürekli ıstırahat etim ben sadece lavoboya kalktım..kanamam plesentamda olmuştu,sonrada erkenden kasılmalarım başladı,sıkıntılı geçti anlıyacağın..Allah kavstursn bebegine.. kanamalarin sebebi neymis peki devamli geldimi yoksa kisa sureliginemi oldu
sagol cnm destegn icn.. Rabbim her isteyene saglikli bi hamilelik nasp etsn..bunları hissetmen çok normal hormonlarından dolayıda su an cok duygusalsın...aynı seylerı hıssettım emın ol karnıma dokundum dun vardı bugun yok benım yzuumden mı aklıma bınbır turlu sey geldı ama bır bebegın nasıbı varsa dunyada tanesı varsa olur..üzülmek yok artık kendine iyi gelecek şeyler yap burada kalıp konusmaksa senı dınleyen bır suru kısı var :) dök içini...ama inan bana gunluk okumak ultrasn resımlerıne bakmak bunlar senı dahada karamsarlastırmaktan oteye gıtmeyecek kendıni ..doktor bır ay dedıyse demek kı 1 ay yeterli korunma surecı ıcın vee sayılı gün cabuk gecerr
tabı doktortlar oyle dıyor bende o yuzden olmustur dıyemem elbette ama ıdrara sıkıstıgın zaman yukarıdanda goruyorlar asagıdan ne goruyorlarsa ben 5+4 keseyı
7+1 karından kalp atıslarını duymustum canım
belkıde kımyasal oldu bılemeyızkı Insallah tez zamanda olur bebegın ne kadar zamandır beklıyorsun?
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah inşallah biranönce sana bir bebek nasip eder ve acını hafifletir
Allah yardımcın olsun...
Allah cocuklarina uzun omurler versn ins.. birdahakine dahada dikkatli olcam Allahin izniyle..Cok geçmiş olsun suanki durumunu çok iyi anlıyorum...
Bende ocak ayında 1 düşük yaptım birde 6 sene önce ilk gebeligimde dusukle sonuçlandı Malesef zor bir durum insan üzülüyor ister istemez...
Ilk dusugumden sonraki adetimde bidaha hamile kaldim cok şükür onu kucağıma almak nasip oldu..
Ocak ayında düşük yaptım şubattaki adetimden sonra şimdiki bebegime hamile kaldım 14. Haftama kadar hep kanamam oldu buda gitti düştü diyerek dra gittim duruyordu orda çok şükür bu Haftayi gördüm...
16. Haftamakadar hep yattım bir wc icin birde banyo yapmak için kalktım.
Sana tavsiyem ilişki günlerinden sonra kendini yorma ağır is yapma dikkat et kendine Insallah bu sefer sağlıcakla kucaklayacaksin bebegini allahın izniyle...
Aminn canım sağol..sagol cnm destegn icn.. Rabbim her isteyene saglikli bi hamilelik nasp etsn..
Ilk gittigimde halbuki skskti idrar.. karindan bakmadiki belki gorurdu.. tecrube oldu benm icin bidahakine Ins Rabbim nasp ederse beklerim 8.haftaya kadr snra karindan baktircm israrla. Ben 2ay bekledm 2. ayimda hamile kaldm cok sukur Allahima..
Allah razi olsn cok sagol Ins..
Allah cocuklarina uzun omurler versn ins.. birdahakine dahada dikkatli olcam Allahin izniyle..
Desteklerinz icin cok tskr ederm
Cok sagol cnm eksik olma. okudum.. Kismet boyleymis cnm Allahtan hayirlisielvancım geceden beri aklım sen de kalmıştı.. evde olmadığım için nete giremedim de.. şimdi öğrendim..demek ki böylesi hayırlıymış hakkında..(diğer topikte de paylaştım bilgisi olan varsa yardımcı olur diye..)
Sizede gecmis olsn.. aynen Allah herkese hakkinda hayirlisi neyse onu versn.. Allah buyuktr vardir bi bildigi..Canım çok geçmiş olsun okudum üzüldüm
Bende yaşadım aynısını 2 defa düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım ikisindede
Araştırıldı meğerse bebekler sağlıksızmış zaten.
Zaman her şeyin ilacı Rabbim o kadar büyükki
İnsan her şeyi unutuyor acısı hafifliyor
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Kadin olmak gercekten cok zormus.. ne mutlu sana ki atlattin ustesinden geldin.sağolasın Allah razı olsun,sürekli ıstırahat etim ben sadece lavoboya kalktım..kanamam plesentamda olmuştu,sonrada erkenden kasılmalarım başladı,sıkıntılı geçti anlıyacağın..
Amin Ins.. Tskr ederm cnmElvan geçmiş olsun.Dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek.Nasip yeniden olur inş:)
cnm dıkkat et bebege baktırırken kamerayla baktırma sakın arkadasımın da aynı sekılde kanası vardı doktor alt muayne kamerayla bakmıs ve bebek ıkı gun sonra dustu ınsallah bısın yoktur ve saglıklı bı sekılde dunyaya gelır
Aminn canım sağol..
Rabbim tekrarlarıni yaşatmasin birdaha inşallah...
Bidahakinde cok dikkat et takdiri allaha bırak ..
Insallah busefer olacak...
InsAllah.. Herseyin hayirlisini versn diye dua ettm herzmn..
InsAllah busefer olur dedgn gibi.. Senin bebegn epey buyumus :) Saglik iicnde kucagina alirsn melegini Ins
Amin canım aminnn. Inşallah alırım kiymetlimi kucağıma çok emek verdim çok zorluklar cektim hala bile ugrasiyorum onun için şeker çıktı bende diyet yapiyotum neler çekiyor canim bir bilsen özellikle dondurma ve börek icim gidiyor aylardır yemiyorum hele bi dogsun bir kilo dondurma yerim sanirim ...
Inanki düşük olayi bir çok kadının başına geliyor ve sen sanirim kolay hamile kalıyorsun..
Ben pko hastasıyım ve tedavilerle zar zor hamile kalıyorum düşün yani bu uğraşlarim sonucu 2 dusugumde nasil üzüldüm bir bilsen..
Ilk hamileligim tam iki buçuk senenin sonunda oldu ve dusuk yaptım okadar uzuldumki anlatamam ama tedavinin devametti hemen arkasından rabbim oglumu nasip etti yoksa depresyona girmiştim onun gelişiyle atlattim depresyonu ilacsiz...
Oyuzden yinede kolay hamile kaliyorsun haline sukret rabbime dua et sana saglikli bir bebis nasip etsin inşallah..
Bende dua edicem senin için rabbim bir daha göstermesin yaşatmasin inşallah...
çok tesekkür ederim.. Allah razi olsun.. 5 ay öncesine kadar vajinusmusla ugrastim uzun zaman.. 5 ay önce kurtuldum.. Sonrasinda karar verdik, ve çok sükür 2 ay sonra nasip etti Rabbim.. Yine olur Allahin izniyle InsAllah..
Allah sana sabir versin, ve kucagina almak nasip etsin.. Yine sükretmek lazimki nasip etti canm.. Neler var dünyada..
canim cok gecmis olsun, bende ilk bebegimi kaybettim, kalp atislarini duyduktan sonra 12.hafta kontrolunde ogrendik ki bebek 7.haftalikken kalbi durmus, hemen kuritajla aldi dr, bu sure zarfina kadar hicbir belirti vermedi ne kanamam ne agrim oldu ve hala hamilelik belirtileri yasiyodum, cok zor oluyo seni cok iyi anliyorum, insan hayaller kuruyo umutlaniyo, ama ilk kontrole gittigimde dr demisti, ilk 3ay bebege baglanma, her 4 kadindan biri dusuk yapiyor artik demisti ama insan cok isteyince umutlanmamak elde degil, kurtajdan sonra surekli kendinde hata ariyosun,kilom da fazlaydi aacaba ondanmi, bundan mi diye surekli suc ariyodum ama takdiri İlahi, verende Rabbim, alan da Rabbim, s imdi tekar hamileyim ama yine 7. haftada asiri kanamam oldu, parcalar gelince ben gitti bebegim heralde diye gittim doktora, hastanede surekli agladim, vajinal bakti kalp ati si var ama rahmin cevresi yogun kanama var dedi, hemen serum taktilar progenix igne 2 doz oldum hergun, igneler bitince kontrolde normal ultrasonda bakti, kalp atisi var dedi, istirahata devam hap verdi progestan, bugun son haplarim yarin kontrolum var, insallah hayirli haberleri almak istiyorum, doktor banada 1adet gordukten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben ayni seyleri yasarim korkusuyla 1.5 yil dusunmedim bebek, psikolojim cok bozulmustu, ama simdiki aklim olsa hemen denerdim, teselli olurdu bana, tparlanirdim,sanada tavsiyem, doktor ne kadar sure diyosa o kadarbekle ve hamile kalmayi dusun, Rabbim en kisa zamanda toparlanmani nasip etsin ve hayirlisiyla bir evlat versin canim, ilk hamileligimde KK dan haberim olsaydi moralimi cabuk toplardim, insanlarla paylasinca rahatliyosun,senin gibi dusuk yapip hamile kalanlari okuyunca umudun artiyo, o yuzden moralini yuks ek tut canim, Allaha emanet ol
Canim çok tskr ederim.. sanada çok geçmis olsun. Dikkat et canim, dinlen bol bol..
InsAllah kucagina alirsin.. dün yazmissin bugün gittinmi doktora merak ettim sonuçlari?
Ben Allaha sükür daha iyim hatirlamamaya çalisiyorum, Allah beterinden saklasin InsAllah.. Hakkimizda daima hayirlisi olsun
sagol canim, gittik cok sukur bebek hala benimle kalp atislarini duyduk, bicok seyi yasak etti doktor, ilaci arttirdi. 3 ay bitene kadar surekli istirahat etmen lazim yeni bi kayip yasamaman icin dedi, sanada tavsiyem bebek dusundugun zaman once doktora git , ilki düşük oldugu icin seni yonlendirir, ilaca baslatir, kontrol atinda olursun, insallahen kisa ve hayirli zamanda seninde hayirli haberlerini aliriz, kaderden öte köy yok derler bizim oralarda, bunlari yasamak yazilmis demekki, dua et sabret, Rabbim gonlunun muradini verir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?