Hamileyim Fakat Kanamam Var..

elvancım geceden beri aklım sen de kalmıştı.. evde olmadığım için nete giremedim de.. şimdi öğrendim..demek ki böylesi hayırlıymış hakkında.. (diğer topikte de paylaştım bilgisi olan varsa yardımcı olur diye..)

Son düzenleme:
Sevgili E_lvan çok geçmiş olsun. Rabbim İnşallah sağlıkla huzurla yine anne olmayı nasip etsin. gerçekten her şeyde bir hayır vardır. burda canınızı sıkan mesajları da görmemezlikten gelin. herkesin anlayış yapısı , heyecanı , tutumu farklı.. tekrar geçmiş olsun.

Canım çok geçmiş olsun okudum üzüldüm
Bende yaşadım aynısını 2 defa düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım ikisindede
Araştırıldı meğerse bebekler sağlıksızmış zaten.
Zaman her şeyin ilacı Rabbim o kadar büyükki
İnsan her şeyi unutuyor acısı hafifliyor
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Allah kavstursn bebegine.. kanamalarin sebebi neymis peki devamli geldimi yoksa kisa sureliginemi oldu
sağolasın Allah razı olsun,sürekli ıstırahat etim ben sadece lavoboya kalktım..kanamam plesentamda olmuştu,sonrada erkenden kasılmalarım başladı,sıkıntılı geçti anlıyacağın..

Elvan geçmiş olsun.Dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek.Nasip yeniden olur inş:)

cnm dıkkat et bebege baktırırken kamerayla baktırma sakın arkadasımın da aynı sekılde kanası vardı doktor alt muayne kamerayla bakmıs ve bebek ıkı gun sonra dustu ınsallah bısın yoktur ve saglıklı bı sekılde dunyaya gelır

sagol cnm destegn icn.. Rabbim her isteyene saglikli bi hamilelik nasp etsn..

Ilk gittigimde halbuki skskti idrar.. karindan bakmadiki belki gorurdu.. tecrube oldu benm icin bidahakine Ins Rabbim nasp ederse beklerim 8.haftaya kadr snra karindan baktircm israrla. Ben 2ay bekledm 2. ayimda hamile kaldm cok sukur Allahima..

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah inşallah biranönce sana bir bebek nasip eder ve acını hafifletir

Allah yardımcın olsun...

Allah razi olsn cok sagol Ins..

Allah cocuklarina uzun omurler versn ins.. birdahakine dahada dikkatli olcam Allahin izniyle..
Desteklerinz icin cok tskr ederm

Aminn canım sağol..
Rabbim tekrarlarıni yaşatmasin birdaha inşallah...
Bidahakinde cok dikkat et takdiri allaha bırak ..
Insallah busefer olacak...

Cok sagol cnm eksik olma. okudum.. Kismet boyleymis cnm Allahtan hayirlisi

Sizede gecmis olsn.. aynen Allah herkese hakkinda hayirlisi neyse onu versn.. Allah buyuktr vardir bi bildigi..

sağolasın Allah razı olsun,sürekli ıstırahat etim ben sadece lavoboya kalktım..kanamam plesentamda olmuştu,sonrada erkenden kasılmalarım başladı,sıkıntılı geçti anlıyacağın..
Kadin olmak gercekten cok zormus.. ne mutlu sana ki atlattin ustesinden geldin.
Elvan geçmiş olsun.Dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek.Nasip yeniden olur inş:)
Amin Ins.. Tskr ederm cnm

Okadar arastirip sormama ragmen yinede suphe icinde kalmistm ama oraya bi careszlk icinde gdyosun doktorda israr ednce oteki turlu goremem diye bnde caresiz evt dedm. dedgm gibi birdahakine nasp olrsa Ins 8 haftama kadr beklemek istyrm snra illaki karindan gozukur gozukmezse yine beklerim.. yani zarari yoktur diye dusunuyorm ama bikere tirstm.

Aminn canım sağol..
Rabbim tekrarlarıni yaşatmasin birdaha inşallah...
Bidahakinde cok dikkat et takdiri allaha bırak ..
Insallah busefer olacak...

InsAllah.. Herseyin hayirlisini versn diye dua ettm herzmn..
InsAllah busefer olur dedgn gibi.. Senin bebegn epey buyumus :) Saglik iicnde kucagina alirsn melegini Ins

InsAllah.. Herseyin hayirlisini versn diye dua ettm herzmn..
InsAllah busefer olur dedgn gibi.. Senin bebegn epey buyumus :) Saglik iicnde kucagina alirsn melegini Ins

Amin canım aminnn. Inşallah alırım kiymetlimi kucağıma çok emek verdim çok zorluklar cektim hala bile ugrasiyorum onun için şeker çıktı bende diyet yapiyotum neler çekiyor canim bir bilsen özellikle dondurma ve börek icim gidiyor aylardır yemiyorum hele bi dogsun bir kilo dondurma yerim sanirim ...

Inanki düşük olayi bir çok kadının başına geliyor ve sen sanirim kolay hamile kalıyorsun..
Ben pko hastasıyım ve tedavilerle zar zor hamile kalıyorum düşün yani bu uğraşlarim sonucu 2 dusugumde nasil üzüldüm bir bilsen..
Ilk hamileligim tam iki buçuk senenin sonunda oldu ve dusuk yaptım okadar uzuldumki anlatamam ama tedavinin devametti hemen arkasından rabbim oglumu nasip etti yoksa depresyona girmiştim onun gelişiyle atlattim depresyonu ilacsiz...

Oyuzden yinede kolay hamile kaliyorsun haline sukret rabbime dua et sana saglikli bir bebis nasip etsin inşallah..
Bende dua edicem senin için rabbim bir daha göstermesin yaşatmasin inşallah...

çok tesekkür ederim.. Allah razi olsun.. 5 ay öncesine kadar vajinusmusla ugrastim uzun zaman.. 5 ay önce kurtuldum.. Sonrasinda karar verdik, ve çok sükür 2 ay sonra nasip etti Rabbim.. Yine olur Allahin izniyle InsAllah..
Allah sana sabir versin, ve kucagina almak nasip etsin.. Yine sükretmek lazimki nasip etti canm.. Neler var dünyada..

Inşallah birdaha sıkınti yasamazsin... Zaten hamile kalmak bir dert onu sürdürmek ayrı bir dert.. hep diken üstünde geçiyor bi kucaklasak rahatlayacağız...
Sabrediyorum hergün şükrediyorum daha kötüsünü yaşayan insanlar var hiç evlat sahibi olamayanlar var..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..

canim cok gecmis olsun, bende ilk bebegimi kaybettim, kalp atislarini duyduktan sonra 12.hafta kontrolunde ogrendik ki bebek 7.haftalikken kalbi durmus, hemen kuritajla aldi dr, bu sure zarfina kadar hicbir belirti vermedi ne kanamam ne agrim oldu ve hala hamilelik belirtileri yasiyodum, cok zor oluyo seni cok iyi anliyorum, insan hayaller kuruyo umutlaniyo, ama ilk kontrole gittigimde dr demisti, ilk 3ay bebege baglanma, her 4 kadindan biri dusuk yapiyor artik demisti ama insan cok isteyince umutlanmamak elde degil, kurtajdan sonra surekli kendinde hata ariyosun,kilom da fazlaydi aacaba ondanmi, bundan mi diye surekli suc ariyodum ama takdiri İlahi, verende Rabbim, alan da Rabbim, s imdi tekar hamileyim ama yine 7. haftada asiri kanamam oldu, parcalar gelince ben gitti bebegim heralde diye gittim doktora, hastanede surekli agladim, vajinal bakti kalp ati si var ama rahmin cevresi yogun kanama var dedi, hemen serum taktilar progenix igne 2 doz oldum hergun, igneler bitince kontrolde normal ultrasonda bakti, kalp atisi var dedi, istirahata devam hap verdi progestan, bugun son haplarim yarin kontrolum var, insallah hayirli haberleri almak istiyorum, doktor banada 1adet gordukten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben ayni seyleri yasarim korkusuyla 1.5 yil dusunmedim bebek, psikolojim cok bozulmustu, ama simdiki aklim olsa hemen denerdim, teselli olurdu bana, tparlanirdim,sanada tavsiyem, doktor ne kadar sure diyosa o kadarbekle ve hamile kalmayi dusun, Rabbim en kisa zamanda toparlanmani nasip etsin ve hayirlisiyla bir evlat versin canim, ilk hamileligimde KK dan haberim olsaydi moralimi cabuk toplardim, insanlarla paylasinca rahatliyosun,senin gibi dusuk yapip hamile kalanlari okuyunca umudun artiyo, o yuzden moralini yuks ek tut canim, Allaha emanet ol

Canim çok tskr ederim.. sanada çok geçmis olsun. Dikkat et canim, dinlen bol bol..
InsAllah kucagina alirsin.. dün yazmissin bugün gittinmi doktora merak ettim sonuçlari?
Ben Allaha sükür daha iyim hatirlamamaya çalisiyorum, Allah beterinden saklasin InsAllah.. Hakkimizda daima hayirlisi olsun

sagol canim, gittik cok sukur bebek hala benimle kalp atislarini duyduk, bicok seyi yasak etti doktor, ilaci arttirdi. 3 ay bitene kadar surekli istirahat etmen lazim yeni bi kayip yasamaman icin dedi, sanada tavsiyem bebek dusundugun zaman once doktora git , ilki düşük oldugu icin seni yonlendirir, ilaca baslatir, kontrol atinda olursun, insallahen kisa ve hayirli zamanda seninde hayirli haberlerini aliriz, kaderden öte köy yok derler bizim oralarda, bunlari yasamak yazilmis demekki, dua et sabret, Rabbim gonlunun muradini verir insallah.

Valla burda pek umursanmiyo galiba, bana doktor bisey yapma dedi bekle 1 ay sonra korunmayi birakirsin dedi ne tekrar gel bakalim dedi ne bisey.. Aynen öyle nasip böyleymis.. Sabrediyorum Rabbime sigindim
Senin adina çok çok sevindim, RAbbim kucagina almak nasip etsn saglik içnde InsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…