Hamileyim, eşimle boşanmak istiyorum

Gnlugum

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
2
0
29
Kızlar ben henüz 7 haftalık hamileyim. Hamilelikten önce de ailesi yüzünden eşimle kavgalarımız tartışmalarımız oldu. Ben eşim ailesiyle aynı memlekete gelebilsin diye onun memleketinde 35km uzaklıkta bir koyde goreve başladım. Bu rn başından beri beni çok üzüyor. Çok daha iyi yerlere gıdebılecekken burada çekmediğim sıkıntı kalmadı. Beni hiç düşünmeden böyle bir istekte bulunması ve ben buraya geldıktn sonra ailesinin maddi manevi destek olmaması yuzunden sureklı tartısmalarımız oldu. Brn uzak bir köyde çalıştıgım için çocuk dusunmuyordum ancak beklemediğim bir şekilde hamile oldugumu öğrendim. Eşim benim hamilelik sürecinde yaşadıklarım konusunda bana destek oldugunu düşünsede olmuyor. Yalnızım. Cocukla igili yaptıgı tek şey vefat eden babasının ismini koymak şstediğini söylemek. Üstelik erkek kardeşide aynı ismi koydu kendiside koymak istiyormus annesi daha şimdiden cocugun cinsiyeti bile belli değilken eşinin ismiyle sesleniyor. Nefret edıyorum bu kadar bencil tavırlarından. Bana olan ilgisizliğini her soylediğimde beni suclayıp dahada ilgisizleşiyor. Benle hayatın sorumluluğunu almadı hiçbir zaman. Bu evlilikteki herşey için ben tek başıma çabaladım. Hamilelikten sonra gördümki bu boyle devam edecek. Ve ben ilgi gormediğim bir evliliği sürdürmemem gerektiğine karar verdim. Aynı şeyi çocuk olduktan snrada surdurecek. Hamilelik sürecinde boşanmak konusunda kararsızım ama her günüm mutsuz geçiyor ne yapacağım bilmiyorum.

Çocuk olduktan sonra sorunlar katlanarak devam edecektir ama o zaten hep öyleymiş ki sizde fark ettiğiniz halde hamile kalmışsınız
Hayatınız böyle devam edecektir, kaderin sillesi ki çocuk doğacaktır sizde boşanmaya teşebbüs dahi edeceğinizi sanmıyorum kaderim deyip kabülleneceksiniz diğer seslerini duymadığımız binlerce kadınlar gibi sonra 2 çocuğa hamile kalacaksınız

Hep bana değişip düzeleceğini söyledi. Evet değilme oldu başlardaki kadar değil ama genede ikimizin bir aile oldugu gerçeğini herkes kabul edemedi. Şu an bu konuyu ciddi olarak düşündüm onada soyleüdm kabul etmedi yapmaya calıstıgınıda soyledi. Ama guvenmıyorum ona ne yapacağımıda bilmiyorum. Ben bu kararı cerdiğimi ve sebeplerimi soylesem herkes aman dur sabret dıyecek bndanda eminim.

Bence insanlar değişmez erkek hiç değişmez
Kadın değişmeye maruz kalır, bütün fedakarlıklar kadından bekleniyor buda kadını mutsuz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…