Hamileyim esim cocugu istemiyor

asiayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
5
1
36
38
Merhaba arkadaşlar adetim gecikti kan verdim ve hamileyim bu arada 3 yaşında da oğlum var ama eşim hamile oldugumu öğrenince delirdi sanki sen nasıl böyle bir hata yaparsın bir çocuk yetmiyor mu sana ben ikinci evliligiyim onun iki çocuğu var annelrinde yasiyorlar bende sevindim cocuguma kardeş geliyor yalnış anlamayın diğerleri de ablası abisi ama babaları ile bile görüsmüyorlar şimdi benimle kus hamile oldugum için yaş farkımız da tabi benden 17 yaş büyük bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var ben dünyaya getireceğimi söyledim hastaneye bile götürmez öyle kötü biri eminim ihtiyaçlarını bile almaz ben bakamam dedi bende doguma yakın anneme giderim onlar bize bakar dedim

Merhaba arkadaşlar adetim gecikti kan verdim ve hamileyim bu arada 3 yaşında da oğlum var ama eşim hamile oldugumu öğrenince delirdi sanki sen nasıl böyle bir hata yaparsın bir çocuk yetmiyor mu sana ben ikinci evliligiyim onun iki çocuğu var annelrinde yasiyorlar bende sevindim cocuguma kardeş geliyor yalnış anlamayın diğerleri de ablası abisi ama babaları ile bile görüsmüyorlar şimdi benimle kus hamile oldugum için yaş farkımız da tabi benden 17 yaş büyük bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var ben dünyaya getireceğimi söyledim hastaneye bile götürmez öyle kötü biri eminim ihtiyaçlarını bile almaz ben bakamam dedi bende doguma yakın anneme giderim onlar bize bakar dedim
Allah sabirlar versin canim ben 7 yillik evliyim anca hamile kalip 12. Haftayi gordum esinin yaptigi bu mubarek ayda gercekten nankorluk Allah dunyaya gelenin rizkini verir sen evladina sahip cik. Kotuye boyun egip onu iyice azittirma sakinligini koru dua et rabbim yaninda olsun insallah

Eşinizin istemedigini bilerek mi hamile kaldınız. Korunmadiniz mi

Lüks bebek sahibi olmak esine biz ne cefalarla tedavilerle çoçuk sahibi olmak için ugrasıyorus ama iste bide böyle dertsez çoçğu oluyo ama adam istemiyo ey rabbim sen biliyosun

Eşinizin istemedigini bilerek mi hamile kaldınız. Korunmadiniz mi
Korunuyorduk yani olma ihtimali sıfır gibi birşeydi hem çocuk emziriyorum hem aşırı yoğun iltihap var ve prolaktin değerim yüksek emzirmedigim gogusten su akıyor buna rağmen

Korunuyorduk yani olma ihtimali sıfır gibi birşeydi hem çocuk emziriyorum hem aşırı yoğun iltihap var ve prolaktin değerim yüksek emzirmedigim gogusten su akıyor buna rağmen

Allah ol demiş olmuş eşinizi yeni bir bebek fikrine alıştırmaya çalısın ilerleyen zamanlarda illaki kabullenecek. Sizin sağlığınız için doktorun bu cocuğu doğurmanız gerektiğini söyleyin

Pardon ama anlayamadım çocuk tek başına yapılan bişey değil eşinizin bundan haberi var mı yoksa hatırlatın bence .
Madem istemiyordu korunması gerekirdi . Eğer siz korunuyorum diye eşinizi kandirdiysaniz durum çok değişir.
Ayrıca ne demek hastaneye bile götürmez ihtiyaçlarını almaz falan eşiniz iyice cirkinlesmis ve siz de bunu kabullenip annemler bize bakar diyorsunuz. Önce sakinlesin lütfen sonra doğru düşünün.

Bu saydıklarınız korunma yöntemleri değil ki 🙄 tamam gebeliğe engel olarak prolaktin gösterilebilir ama adet oluyorsanız gayet ihtimal var

Back
X