Hamileyim esim bana zorla yapmak istiyor?

Hamileyim 6 aylık ve kasiklarim çok ağrıyor ilişkiye girdiğimde yanma ağrı çok fazlalaştı zaten olmadığı zamanlarda beraber oluyorduk ama ağrım olunca istemiyorum istemeyincede zorla yapıyor veya yapmaya kalkışıyor reddedince sinir krizi geçiriyor duvarlara vuruyor kendine vuruyor. Şimdide arkadan yapmaya çalıştı zorladı yapmaya çalışırken kendini kaybedip grup ister miydin başkası yapmasını ister miydin gibi sözcükler kullandı. Her ay böyle bi saldırma yaşıyorum her seferinde özür diliyor bidaha yapmicam zorlamicam diyor zorluyor. Bugünde diyor ki istemesende zevk alıyorsun sanıyordum ondan yapıyordum zevk almadığını bilsem yanaşmazdım diyor ne zaman isteyeceksin diyor. Ne yapmalıyım?siz olsanız napardiniz böyle biriyle?
Pis herif . Baba olmayı istemiyor sanırım. Dr ağrınızın olduğunu söyleyin cinsel birliktelik sakıncalı mı diye yanında sorun. Dr bu aylarda uygun bulmadığını söyleyecektir çıkışta da sen ailen olsun istiyor musun baba olmayı istiyor musın bana bunun cevabını ver diye sorun net olun? Afallayacak köşeye sıkışacak o zaman artık ergen gibi davranma sorumluluğunu fark et . Bana bu konuda bir daha baskı yapma diye çıkışın ona bi kal gelsin peşinizden gelsin

Gerçek gibi gelmiyor bana anlatılanlar.Bilemedim.Bir erkek eşine grup yapalım vs der mi ya 😞

Hamileyim 6 aylık ve kasiklarim çok ağrıyor ilişkiye girdiğimde yanma ağrı çok fazlalaştı zaten olmadığı zamanlarda beraber oluyorduk ama ağrım olunca istemiyorum istemeyincede zorla yapıyor veya yapmaya kalkışıyor reddedince sinir krizi geçiriyor duvarlara vuruyor kendine vuruyor. Şimdide arkadan yapmaya çalıştı zorladı yapmaya çalışırken kendini kaybedip grup ister miydin başkası yapmasını ister miydin gibi sözcükler kullandı. Her ay böyle bi saldırma yaşıyorum her seferinde özür diliyor bidaha yapmicam zorlamicam diyor zorluyor. Bugünde diyor ki istemesende zevk alıyorsun sanıyordum ondan yapıyordum zevk almadığını bilsem yanaşmazdım diyor ne zaman isteyeceksin diyor. Ne yapmalıyım?siz olsanız napardiniz böyle biriyle?
Boşan deli misin sen, bu hayvandan bir de hamile kalmışsın..

Ben 5 aylık hamileyim ama benim canım istemiyor hani hamilelik döneminde aşırı isteksizim ve esim bunu gayet normal karşılıyor. Ailesiyle konuş tabiki sonuçta bu şekilde sana davranması saçmalık

Back
X