Hamileyim... Dualarm kabul oldu...

ZEYHATCIMMMMMMM.... Öyle çok sevindimki canım.. diğer topikten takip ediyordum senı aklımda kalanlardan biriside sen olmussun işte... çok çok çok sevindim canım... Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...tekrar tekrar tebrikler ben bugün iğnemi yaptıracağımm... Dua et...

gerçektende hamile kalmak dert, o bebeği karnında sağ salim 9 ay taşımak daha da dert.
neyseki atlatmışsın o zor zamanları.
bende geçen gün adet tarihim gelmeden test yaptım ama hiçbirşey çıkmadı, sanırım çok erken davrandım
ama karnımda feci gaz var ortalıkta gazman gibi dolanıyorum.
1 hafta daha bekleyeyim bakalım sonuç ne olacak.

canım çok tebrik ederim allahım hayırlısıylan sağlıcaklan kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

ZEYHATCIMMMMMMM.... Öyle çok sevindimki canım.. diğer topikten takip ediyordum senı aklımda kalanlardan biriside sen olmussun işte... çok çok çok sevindim canım... Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...tekrar tekrar tebrikler ben bugün iğnemi yaptıracağımm... Dua et...

çok sağol canım inşallah bu ay bebişin gelir. Kendine bolca dua et bu ay herkes seferber olup dua etmişti bana :)

gerçektende hamile kalmak dert, o bebeği karnında sağ salim 9 ay taşımak daha da dert.
neyseki atlatmışsın o zor zamanları.
bende geçen gün adet tarihim gelmeden test yaptım ama hiçbirşey çıkmadı, sanırım çok erken davrandım
ama karnımda feci gaz var ortalıkta gazman gibi dolanıyorum.
1 hafta daha bekleyeyim bakalım sonuç ne olacak.

inşallah sende çift çizgiyi görürürsün benim en büyük belirtim gazdı gece gündüz hiç bitmeyen bir gaz vardı :eek:

Burda yorum yazan tüm arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum. ınşalalh en kısa zamanda bu güzle duyguyu yaşar ve sağlıklı hamilelikler geçirirsizniz. ışin kötüsü ben şimdiden yatağa mahkum oldum :KK43: Pazartesinece raprluyum düşük önleyici ilacı dr günde 2 ye çıkardı artık sıkıldım attım kendimi. Dün kahverengi leke çok arttı belimde çok ağrıdı. Çok korkuyorum allahım bu sevincimi yarım bırakmasın. Hayırlısı sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

sağol canım sen demiştin sanırım bu azimle üçüz bile doğurursun diye :) darısı başına inşallah.

:)))))))))))) evet ve bak hamiş oldunzemuszemus bakalım üçüzü tutturmuşmuyuz -tatlicadiarzu-hamileliğini tutturdum da o da hayırlısıalkisalkisalkis

terik ederim,
o kadar içten yazmışsınki gerçekten okurken heyecanlandım,
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah,

terik ederim,
o kadar içten yazmışsınki gerçekten okurken heyecanlandım,
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah,

amin inşallah eğer istiyorsan allah en kısa zamanda sanada nasip etsin.

:)))))))))))) evet ve bak hamiş oldunzemuszemus bakalım üçüzü tutturmuşmuyuz -tatlicadiarzu-hamileliğini tutturdum da o da hayırlısıalkisalkisalkis

valla amannn üçüz olmasın artık kalbim kaldırmaz her an bişey olacak korkusuyla :)

tebrikler canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inş.
rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın

bugün ameliyatımı yapan dr a gittim çok güveniyorum ona canım dr um çokta seviyorum çok ilgili.

ultrasonda baktı sağ tarafata gördü bebişin gölge gibi yerini çokta tecrübeli 4+4 olmama rağmen. Herşey yolunda giderse burda canlanacak dedi :)

kan istedi eğer değerin yükseliyorsa kanamadan korkma dedi ve 250 olması gerek dedi. Tabi benim kan gene çok artmış 563 demiş yakında tekrar çağıracak ultrasonda görmek için.

tebrikler canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inş.
rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın

Aminnn. Öyle güzel bir duyguki yüce rabbim kimseden esirgemesin isteyen herkese yaşatsın.

tebrikler canımm sağlıkla kucağına alırsıninşallah

X