Hamileyim... Dualarm kabul oldu...

zeyhat

sonunda oldu :)
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
3.082
17
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyim :)))

inanmıyorum bunu ben yazıyorum rüyamı bu.

3 ay gebelik kendiliğinden olmadı iki ay klomen ovitrelle kullandım sonuç yok bu ay gitmedim dr a stresim gitsin vucudum dinlensin dedim sadece adaçayı içtim

adetim 7 ekimde olacaktı tabi ben dayanamadım erkenden idrar esti yaptım dün akşam yaptım ikinci çizgi gölge gbi çıktı çizgi bile değildi bu sabah kalktım 6,5 ta fortel test aldım onla baktım ilk on dakka oda çizgi bile değil gölge çıktı onuda çok parlak ışıkta bakınca görüyordum. Testte 10 dakkadan sonra sonucu önemsemeyin diyordu ama benim 15. dakka gölge ikinci silik çizgiye dönüştü.

hemen kalktım hastanenein acile gittim kan testi yapıldı 35 çıktı :))

o an bir çığlık attım artık nefes alamıyordum nefesimi ben bile duyamıyordum kağıt elimde zıplayınca kayınvalidem koşarak yaklaştı sarıldık birbirmize hüngür hüngür ağladık hemşireler geldi hayırdır kötü birşeymi var diye etrafımıza yığıldılar bebek geliyor bebek geliyor dedik herkes sevindi bizle. Ben sonuca o kadar konsantre olmuşumki adam bana gözün aydın demiş arkamı dönüp sonucu okumuşum :))

burası gerçekten uğurlu kısmetli bereketli benim dualarıma kabul eden allahım sizinkileride tez zamanda kabul etsin.

buarada babamda çok istiyormuş torun. anneme söyledim. babamı aradım annemi ara sana bişey diyecek dedim adamcağız sen söyle dedi baba ben söyleyemem annemi ara dedim anladım dedi şükürler olsun dedi hüngür hüngür ağladı hiç beklemiyordum o ağlayınca bende ağladım babam benim.

Son düzenleme:
gözünaydın :1hug:

ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canım

Tebrıkler cnm hayırlı olsun bebeĞın
saĞlıcakla kucaĞına almak nasıp olur ınŞ.

TEBRıKLER ANNE ADAYI,HAMıŞ BAYAN:)))
canım benim heyecanın her harfe yansımış valla o anları bende senle yaşadım inan eh ne de olsa cuma günü benzer şeyleri bende yaşadım.::))hihihih
haziran sayfasına da gel....

ay çok sevindim darısı başıma darısı başıma

çok sağolun arkadaşlar öyle değişik güzle bir duyguki allah steyen herkese yaşatsın rüya bu başka birşey değil :)

Canım arkadaşım bizim topiktede yazdım....ınan çok sevindim kendim hamile kalmış gibi...Allahım sağlıkla eline almayıda nasip etsin bebeğini....Tekrar tebrik ederim....Öpüyorum seni:dance::lepi::nazar:

Hoppp hOPPP güzell haberlerrrrr okuyorummm :dance::dance:zeyhattttttttt şimdi girdimm siteyeee hemen klomendaşlar topiğimize girdimmmdelikafadulden haberi alınca çokk sevindimm anlatamm.Çok istiyordun bunu.Bak ben sana dedim:)))salla yumoş çalışma günlerini diyee.Bakk hep diyordumm :)Allahh büyük ilaçsız gebe kaldın.Tebrik ederim canım .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsinn inşallahh..Alllahha emanet ol

zeyyatcım tebrikler cnm cok sevındım hayırlısıyla kucana almayıda nasıp etsın rabbım amindelikafaduldensüprizzzzzhihoyyyt:sm_cool:

tebrikler canım gözün aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah.AMıNN

Canım arkadaşım bizim topiktede yazdım....İnan çok sevindim kendim hamile kalmış gibi...Allahım sağlıkla eline almayıda nasip etsin bebeğini....Tekrar tebrik ederim....Öpüyorum seni:dance::lepi::nazar:

inşallah en kısa zamanda senden bekliyorum :)

Hoppp hOPPP güzell haberlerrrrr okuyorummm :dance::dance:zeyhattttttttt şimdi girdimm siteyeee hemen klomendaşlar topiğimize girdimmmdelikafadulden haberi alınca çokk sevindimm anlatamm.Çok istiyordun bunu.Bak ben sana dedim:)))salla yumoş çalışma günlerini diyee.Bakk hep diyordumm :)Allahh büyük ilaçsız gebe kaldın.Tebrik ederim canım .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsinn inşallahh..Alllahha emanet ol

birde ben bayramda eşimin yanında değildim çatlama günlerini hesapla kitapla kaçırdım ama allahtan işte gecikmiş eve geldim yumurta çatlamış :) hatırlarsan senlede konuşmuştuk o akşam.

zeyyatcım tebrikler cnm cok sevındım hayırlısıyla kucana almayıda nasıp etsın rabbım amindelikafaduldensüprizzzzzhihoyyyt:sm_cool:

amin canım inşallah bundan sonra herşey güzel gider sen mayıstamı doğum yapıyorsun canım

demekkı senın hamıle olduğunu netten oğrenıcekmışım. balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gozlerım doldu rabbım hayırlısını verır her zaman :))))))))))))))))) hayırlı olsun tekrar bebısım :)

demekkı senın hamıle olduğunu netten oğrenıcekmışım. balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gozlerım doldu rabbım hayırlısını verır her zaman :))))))))))))))))) hayırlı olsun tekrar bebısım :)

ben hayırsızmı oldum ne :) hayır işin garibi senle msn den konuştuktan sonra testleri aldım bide

canım benim inşllah şu bikaç gün içinde yüce rabbim sanada bunu yaşatsın.

X