• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim dostlarrrrrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allh tamaına erdirsin tatlım allh gönlüne göre versin kk ailesine bir bebiş daha katılıyor ne mutlu

Çooookkk teŞekkÜr ederım allah razı olsun

oh ne güzel..
Rabbim tüm isteyen bayanlara bu duyguyu mutlaka yaşatsın.
tarifi imkansız bir duygu hem hamilelik hem de annelik..

tebrik ederim..a.s.

Çok teŞekkÜr ederım canım valla bende aklıma bebıŞım her geldıınde dua edıyorum:))))

ne mutlu sana kaydirigubbakcemile2 mercanayse allah tamamına erdirsin rabbim hayırlı evlat nasib etsin inş.allahım bu mübarek günde okunan selalar hürmetine bütün isteyenlere sağlıklı,hayırlı,ömürlü evlatlar nasib eder inş allahım bu güzel haberi verneyi bana da nasib etsin inş:Saruboceq:

Canımmm ınŞallah bende 3,5 yıldır ıstıyorum olmuyodu aŞılamayla hamıle kaldım o yÜzden ısteyenlerı Çookkk ıyı anlıyorum mevlam tez zamanda meleklerınızıı yollar ınŞallahhhh

bende yeni üte oldum arkadaşım :)) çok sevindim 9 aylık evliyim inşallah o mutlu haberi bende alırım RAABİM UZUN ÖMÜR SAĞLIK HUZUR NASİP EDER İNŞALLAH herşey gönlünce olsunhihoyyyt

gözün aydın canım inşallah hayırlısıyla kucağına aldığındada paylaşırsın sevincini.. Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavruna..

tebrikler canım çok mutlu oldum sanırım aynı zamanlarda üye olmuşuz siteye

Bu siteye 3,5 yıl önce kendi adım soyadımla üye omluştum sonra değiştirip bu niki aldım çok arkadaş geldi geçti ama takıldığım topikler hep aynıydı bende anne olmak istiyorum gibi içinde bütün hamilelik geçen topiklere üyeydim yüce rabbime binlerce şükür pazartesi hamile olduğumu öğrendim dilerim yaradan bütün isteyen herkese bu duyguyu yaşatır:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

ne mutlu sana tebrik ederim darısı sürekli o topiklerde dolaşan henüz bebişi olmayan bizlerin başına opuyorumnanaktan

Tebikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğini

cok sevindim canim senin adina...dilerim saglikli bir bebegin olur.ben de yeni evlendim ama erken olmasina ragmen cocuk istiyorum gelecek ay icin...hayirlisi olsun...bir daha tebrikler tebrikler tebrikleropuyorumnanaktan

gözün aydın tatlım.allah hayırlısıyla kucağına almayı ve güzel bir hayatı olmasını dilerim.

inşallah tatlım isteyenler muratlarına ererler.:Saruboceq:

çokkk teşekkürler arkadaşlar aminnnnnnnnnnnn

Mercanayşe arkadaşım müjde'ne çok sevindim gerçekten heycanlandım içim kıpır kıpır oldu allah zamanın'da sağlıklı,sıhhatli, eli ayagı düzgün, eksiksiz, kusursuz evlatlar nasip etsin darısı başıma artık.

Allah razı olsun canım amın ınŞallahhhhhhhhhhhhhhhhh

amiinnnnn....
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm :1hug:

hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin

Back
X