• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim dostlarrrrrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrikler cnm sağlıkla kucakla bebişini inşallah

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

mercanayse çok sevindim..rabbim hayırlısı il ebebegini kucagına almayı nasip eder..herşey gönlünce olsun..bizlerde buradan ilan ederiz inşallahh..4 yıldı rugradıgım hüsranlar son bulur inşallahh dayan dayan sabırı

tbr arkadaşım çok sevindim senin adına arkadaşlar bişey sorucam bende hamileyim biraz belim ağrıyo normalmi sizce böle olan varmı

bende çok uğraştan sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım sabreden muradına mutlaka eriyo arkadaşlar insallah devamı gelir öpüyorum sizi

canım valla normal diyola bel ağrısına ama bende bilmiyorum tam olarak

sarıcivciv canım bende 4 yıllık evliyim canım nolur umudun hiç bitmesin yüce yaadan meleğini tez zamanda göndersin inşallahhh

saol canım benim hiç dert bitmiyo walla noluyosa bayanlara oluyo yaaaa bunada razıyım walla olsun napim geçer heralde ağrısızemuszemus

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim :Saruboceq:

Ne güzel bir haber böyle...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın...
tebrik ediyorum...
sevgiler...

Çok teŞekkÜr ederımmm:))) ıyıkı varsınız ve mutluluĞumu paylaŞıyorsunuz

tebrik ederim canım allah tamamın erdirsin darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına opuyorumnanaktan bende nysa da oldum aşılamamı benimki tutmadı 10 yıldır istiyoruz böyle bi mucizeye çok ihtiyacım var:Saruboceq::çok üzgünüm:

Canım dualrım senınle ınŞallahhhhh yÜce mevlam nasıp eder

ne mutluu,tebrik ederim.allah kucağınıza almayı nasip etsin,uzun sağlıklı,hayırlı ve ailecek mutlu bir ömür nasip etsin :)))))

canım çok sevindim
allah tamamına erdirsin
allah analı babalı büyütsün

ne kadar guzel ya.. opuyorumnanaktan hayırlı olsun.. Rabbım saglıkla mutlulukla kucagınıza almayı nasıp etsın.. :Saruboceq: ısteyen herkese taddırsın ınsallah bu duyguyu.. :asigim:

SaĞolun Çoookkk teŞekkÜrler dılerım yÜce mevlam ısteyen ellerı boŞ bırakmaz. BugÜn keseı gÖrmeye gıdeceĞım ınŞallahhh

Back
X