M
mercanayse
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mercanayse
SaĞol canımmm Çok teŞekkÜrler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu siteye 3,5 yıl önce kendi adım soyadımla üye omluştum sonra değiştirip bu niki aldım çok arkadaş geldi geçti ama takıldığım topikler hep aynıydı bende anne olmak istiyorum gibi içinde bütün hamilelik geçen topiklere üyeydim yüce rabbime binlerce şükür pazartesi hamile olduğumu öğrendim dilerim yaradan bütün isteyen herkese bu duyguyu yaşatır:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
Bu siteye 3,5 yıl önce kendi adım soyadımla üye omluştum sonra değiştirip bu niki aldım çok arkadaş geldi geçti ama takıldığım topikler hep aynıydı bende anne olmak istiyorum gibi içinde bütün hamilelik geçen topiklere üyeydim yüce rabbime binlerce şükür pazartesi hamile olduğumu öğrendim dilerim yaradan bütün isteyen herkese bu duyguyu yaşatır:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
amin canım,hayırlı olsun ve tebrikler,inşl anne olmak istiyen arkadaşlar da yakınlarda bu mutlu haber alırlarBu siteye 3,5 yıl önce kendi adım soyadımla üye omluştum sonra değiştirip bu niki aldım çok arkadaş geldi geçti ama takıldığım topikler hep aynıydı bende anne olmak istiyorum gibi içinde bütün hamilelik geçen topiklere üyeydim yüce rabbime binlerce şükür pazartesi hamile olduğumu öğrendim dilerim yaradan bütün isteyen herkese bu duyguyu yaşatır:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: