E
Elis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kizil Deniz
tebrik ederim...hayirli hamilelik olur iyisallah...a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hamıleyımmmmmmmmmmmmm degerım 25 ten 76 oldu bugun cok şükür cok şükür darısı tüm olmayanların basınaaa coksekeriremsu]
canlarım hepınızden allah razı olsun ALLAHIM tüm isteyenlere böyle mucize gösterir inşaallah nur krp canım eşim kecı boynuzu pekmezı küründe 3 . ayındaydı ve son1.5 ay içine polen karıstırıp içti aktar cok meth etmişti birde son 1 ayda ise bunlara ek olarak ballı polenli bi karısım almıstık macun içinde yok yoktu karanfıl zencefıl h.cevizi arı sütü falan eşim cok israr etmişti içime doguyo ben bu macunu alıcam diye bilmiyorum hangısı vesıle oldu. Şeniz [/QUOTE
umudumsun benim senin haberinden sonra ümitlendim yeşillendim...macunu nereden aldınız? bizede aktar çok iddalı bi karışım öneriyor ama pahalı daha önemlisi karar veremedim....cevabına çok teşekkür ederimŞeniz
kızlar hiç ümitsiz olmayın eşimde ılerı hareket 0 dı yapısal bozukluk vardı testesteron düşüktü prolaktın yuksektı testesteron hormonu için virigen tablet kullandık 3 ay klomen ve kecı boynuzu pekmezı içine polen kattıkk bende pko vardı ama hormonlarımı etkılemıyordu allaha şükürr ve bukadar sorun varken ben normal yolla hamıle kaldım binlerce şükür darısı ısteyen herkesın basına olsun hala cok saskınım dogru düzgün sevınemıyorum cunku ınanamıyorummmmmm sadece belırtı olarak adet agrım olmadı normalde 1 hafta önce baslardı adet agrılarım bu ay agrımadı bundan şüphelendım eşimde devamlı belkı bu ay kalmıstır deyıp durdu :asigim: ama şimdi adet agrılarım var ama doktor normal dedı bol bol dınlen dedı su an hiç bir gebelık belırtısı yok bıraz halsızlık var okadar
kızlar hamıleyımmmmmmmmmmmmm degerım 25 ten 76 oldu bugun cok şükür cok şükür darısı tüm olmayanların basınaaa coksekeriremsu]