- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
Peki Ben Bişi Sorcam Kendim çiktim Diyelim Işten Yinede Faydalana Biliyomuyum Sigortadan.1,5 Yildan Beri çalişiyorum Burda 10 Senelikte Sigortam Var Daha önceki Işyerlerinden.
Olabilir Tatlim Haklisin Ama Doktora Falan Gidebilirmi Acaba Ssk Ile 6 Ay
arkadaşlar işten ayrıldıktan sonra 1 yıl sağlık hizmetlerinden faydalanılmaz. 120 günlük ssk olması durumunda en fazla 6 ay yararlanılıyo. 6 ay sonrasında sağlık hizmetlerinden faydalanamazsınız. müstahaklık sorgulaması yapılıyo ve sorgulama sonucu 120 günlük sigortanız yoksa kabul edilmez.
canim benim de en cok korktugum sey bu. su anda 2 sene icin calismaya ara verdim. yurtdisinda olmamzi sebebiyle. donene kadar cocugum olmazsa, calismaya baslarsam 1 sene hamile kalamam belki daha uzun sure. cunku bu durum belli birsey. egri oturup dogru konusalim. yani sevocan,im ben de patron olsam ise yeni giren elemanim, ise girmesi ile beraber hamile kalsa ben de daha verimli olani tercih ederim. yani hamileleik gercekten zor. dogum izni sut izni. isverenin basina bir suru is aksamasi. yani eski calisan olsan, onceki calismalarinin hatirina seni idare ederler. simdi kendini ispatlamamissin, hemen hamile kalmissin. yani kusura bakma. durumuna uzuldum gercekten ama tarafsiz bakinca isverenini de hakli buluyorum.
canım evet dediklerinde sonuna kadar haklısın ama bu kikşler benim eski patronum bebek yapacağımı biliyolardı hatta kendileridde çok istiyolardı ve hatta bana hep derlerdiki bebek olduktan ne kadar süre sonra döneceksin işe derlerdiki daha hamile değildim hesap et artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?