Kaşık kaşık yemedinki endişelenme hicbişeycik olmaz güzel anne maydonoz içinde öyle denir ama doktor diyorki demet demet yemen lazım öyle bişeyin riski icin. Rahat ol 2 tane kurabiye yani şöyke düşün hamile olan herkes illaki puaca yemistir üstünde susam cörekotu yok muKızlar acil yardım lütfen. 18 Haftalık hamileyim kurabiye yapıyordım üzerine de çörek otu ile susam döktüm. Piştikten sonra 2 tane yedim sonra öyle meraktan bir bakayım çörek otu faydalı mı diye düşündüm Google'a hamilelikte çörek otu yemek yazar yazmaz düşüğe sebep olmaktadır yazdığını gördüm. Çok korkuttu beni zaten riskli bir gebelik yaşıyorum ilaçları daha yeni 2 hafta önce bıraktım şimdi de bunu görünce baya endişelendirdi beni. Hatta hamile kadınlar doğuma bir kaç dün kala kaslar rahatlasın doğum kolaylaşsın diye çörek otu yiyormuş. Benim gibi gebelikte çörek otu yiyen oldu mu?
Yedim hicbir sey olmadi. Her seyin fazlasi zarar abartmadiktan sonra bi zarari olacagini sanmiyorumKızlar acil yardım lütfen. 18 Haftalık hamileyim kurabiye yapıyordım üzerine de çörek otu ile susam döktüm. Piştikten sonra 2 tane yedim sonra öyle meraktan bir bakayım çörek otu faydalı mı diye düşündüm Google'a hamilelikte çörek otu yemek yazar yazmaz düşüğe sebep olmaktadır yazdığını gördüm. Çok korkuttu beni zaten riskli bir gebelik yaşıyorum ilaçları daha yeni 2 hafta önce bıraktım şimdi de bunu görünce baya endişelendirdi beni. Hatta hamile kadınlar doğuma bir kaç dün kala kaslar rahatlasın doğum kolaylaşsın diye çörek otu yiyormuş. Benim gibi gebelikte çörek otu yiyen oldu mu?
Kaşık kaşık yemedinki endişelenme hicbişeycik olmaz güzel anne maydonoz içinde öyle denir ama doktor diyorki demet demet yemen lazım öyle bişeyin riski icin. Rahat ol 2 tane kurabiye yani şöyke düşün hamile olan herkes illaki puaca yemistir üstünde susam cörekotu yok murahat ol
hiçbir şey olmaz lütfen endişelenme
Kurabiye başına düşen çörek otu miktarından ne olacak afiyet olsun.
Bende peynirli börek yedim içinde maydonoz vardı sonuçta ne kadar maydanoz olabilir.
Yedim hicbir sey olmadi. Her seyin fazlasi zarar abartmadiktan sonra bi zarari olacagini sanmiyorum
Çok haklısınız.Avuç avuç yemedin ki iki kurabiye üstünde serpilmiş yani.biseycik olmaz endişelenme. Çörekotu her derde devadır.her şeyin fazlası zarardır.
Bnde sizinle aynı durumdayım şuan 17. Haftaya yaklaştık olk başta börek yapıp üzerine serpmistim baya da vardı hiç bakmak aklıma gelmedi bugün yine yaptım bı bakiyim dedim aynı şeyleri okudm artık üzerinde. Sıyırıp yerim bunları okuduktan sonraKızlar acil yardım lütfen. 18 Haftalık hamileyim kurabiye yapıyordım üzerine de çörek otu ile susam döktüm. Piştikten sonra 2 tane yedim sonra öyle meraktan bir bakayım çörek otu faydalı mı diye düşündüm Google'a hamilelikte çörek otu yemek yazar yazmaz düşüğe sebep olmaktadır yazdığını gördüm. Çok korkuttu beni zaten riskli bir gebelik yaşıyorum ilaçları daha yeni 2 hafta önce bıraktım şimdi de bunu görünce baya endişelendirdi beni. Hatta hamile kadınlar doğuma bir kaç dün kala kaslar rahatlasın doğum kolaylaşsın diye çörek otu yiyormuş. Benim gibi gebelikte çörek otu yiyen oldu mu?
Merhaba 3 haftalık hamileyim ve çörek otu faydalı diye arada bir tüketiyordum Bugün de aynı şeyi düşünerek bir çay kaşığı çörek otu yuttum Sonra internetten baktım ve aynı sonuçları gördüm Çok korktum şu an bir şey olur mu sizceKızlar acil yardım lütfen. 18 Haftalık hamileyim kurabiye yapıyordım üzerine de çörek otu ile susam döktüm. Piştikten sonra 2 tane yedim sonra öyle meraktan bir bakayım çörek otu faydalı mı diye düşündüm Google'a hamilelikte çörek otu yemek yazar yazmaz düşüğe sebep olmaktadır yazdığını gördüm. Çok korkuttu beni zaten riskli bir gebelik yaşıyorum ilaçları daha yeni 2 hafta önce bıraktım şimdi de bunu görünce baya endişelendirdi beni. Hatta hamile kadınlar doğuma bir kaç dün kala kaslar rahatlasın doğum kolaylaşsın diye çörek otu yiyormuş. Benim gibi gebelikte çörek otu yiyen oldu mu?