• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim birde kayinvalidemle ugrasiyorum lutfen akil verin:(((

bebegimveben07

PRENSIM GELIYOR
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
77
58
38
32
Kizlar mrb.1 yildir evliyim Esim cok anlayislidir.Fakat kayinvalidem biraz yasli.ve de oldukca titiz birisi ozunde iyi insanlar fakat soyle kotu ozellikleri var.cok ve bos konusmak ornegin evime geldiginde o esya neden burda nicin o odada oturuyosun dger odayi kullanmiyosun tarzinda bir de gorumcem var o da ayni annesi gbi cok konusuyor bazen basim agriyor ornegin ev temizligime yardim icin geldi.Bu siseleri neden biriktirdin ablacim yok efendim mutfakta copleri neden biriktirdin birde surekli olumsuz seyleri goruyorlar yeni ev aldik evime geldiler parkelerimdeki en ufak cizikleri soyluyorlar sorulariyla cildirtiyorlar beni esim duydukca annesine kiziyor ama bi yere kadar ne yapmam lazim calisan biriyim surekli gormuyorm ama evime gelince herseye laf atiyorlar.onlari nasil susturabiliirim..ornegin halilarimi yikamaciya vericem ne gerek var verme yazin ver yani size ne deyip kalp kirmak istemem.ama su an hamileyim cok hassasim mesela dun yemegi onlarda yedik kaynanam cimri bir insan yeni aldigi yogurttan koydum ondan koyma eski yogurt var azcik kalan ondan koy diyor ben ailemde boyke seyler yasamadim yeni evime tasindim yardim icin geliyorlar yardimdan cok isime karisiyorlar kizlar uzun oldu ama akil verin esim annem cahil takma diyor ama sinir oluyorm karismalarina lutfen akil verin

Kizlar mrb.1 yildir evliyim Esim cok anlayislidir.Fakat kayinvalidem biraz yasli.ve de oldukca titiz birisi ozunde iyi insanlar fakat soyle kotu ozellikleri var.cok ve bos konusmak ornegin evime geldiginde o esya neden burda nicin o odada oturuyosun dger odayi kullanmiyosun tarzinda bir de gorumcem var o da ayni annesi gbi cok konusuyor bazen basim agriyor ornegin ev temizligime yardim icin geldi.Bu siseleri neden biriktirdin ablacim yok efendim mutfakta copleri neden biriktirdin birde surekli olumsuz seyleri goruyorlar yeni ev aldik evime geldiler parkelerimdeki en ufak cizikleri soyluyorlar sorulariyla cildirtiyorlar beni esim duydukca annesine kiziyor ama bi yere kadar ne yapmam lazim calisan biriyim surekli gormuyorm ama evime gelince herseye laf atiyorlar.onlari nasil susturabiliirim..ornegin halilarimi yikamaciya vericem ne gerek var verme yazin ver yani size ne deyip kalp kirmak istemem.ama su an hamileyim cok hassasim mesela dun yemegi onlarda yedik kaynanam cimri bir insan yeni aldigi yogurttan koydum ondan koyma eski yogurt var azcik kalan ondan koy diyor ben ailemde boyke seyler yasamadim yeni evime tasindim yardim icin geliyorlar yardimdan cok isime karisiyorlar kizlar uzun oldu ama akil verin esim annem cahil takma diyor ama sinir oluyorm karismalarina lutfen akil verin

İstersen eski yoğrdu vereym evine götür orda yersinz ben eski yiyemiyorm deseydin kapardı çenesini.belki. deli midir nedir.
Evinle.ilgili yorum yaptğnda da duymazdan gel, çok ısrar ederse de benm evimin düzeni de geç. sessiz kalırsan böyle dvm ederö bikaç kez laf sok ki anlasın sussunlar

Bn çalışan biri olarak bu kadar yetisebiliyorum diye cvb ver niye susuyorsun hiç karismamalari lazım bu ne insan ewinde çöpu istediği zaman atar Allah korusun böyle gereksiz insanlardan :63:

Bende ayni senin gibiyim. Hicbi laflarina dogru duzgun cvp veremem aksam.evde esime anlatirim bole bole dedi bende bisey diyemedim diye. O da bana kizar. Sen sesini cikarmaz cevabini vermessen daha cook soyler hata sende diye. Bir küser iki kirilir sonunda nasilsa bildigini okuyor diye susar diyor. En iyisi bu tabiki. Saygısızlık gibi görünüyor ama cirkeflik yapmak değil burda amaç. Sadece sınırları koyabilmekte. Aman kırılmasınlar aman yanlış anlamasinlar diye diye kendi kisiligimizden taviz veriyoruz olan bize oluyor.. Saygı çerçevesinde her lafa bir cevap yapıştırma taraftarıyım :halay: yavaş yavaş öğreniyorum ben zamanla olacak insaallah :KK76:

Bence gerekli cevabını saygısızlık yapmadan söyle sustukça üstüne gelirler sen çalışıyorsun eve maddi imkan sağlıyorsun teşekkür edecekleri yerde bunu yapmaya hakkı yok kımsenın. Kırmadan söyle içinde tutma hamilesin sen hiç kendini de bebeğini de üzme. Allah kolaylık versin.

Sen bide benimkini gör :) gülümseyerek ince ince cevaplar verebilirsin. Ama çokta takma İnan neleri var neleri

Aman ciddiye bile alma ben böyleyim de kestir at onlarda senin cvp verip tartısma ortamı olmasıni istiyorlar cunku kimi insan azarlanana kadar saldırir şu titizim bilmem neyim kalıplarınada uyuz oluyorum iyi titizsen evine bana ne yani ? susma ama konusuncada onları susturacak cvplar ver sen kaldırabiliyorsan onlarda kaldırır omrümüz aman kimse kirilmasin diye geciyor kırilsin efendim gerekiyorsa onlarda kırilsın

canım kotu niyetli deiller gibi. zaten ozunde iyi insanlar demissin ama farkinda deiller gibi geldi bana seni bunalttiklarini. copler birikmisse seni ve bebeginin temiz ortamda kalmani istedklernden belki dogruyu gostermeye calistilar. bak temzlgne de geliyolarmis. sen ck icini doldurma bence o kadr. konu anlattgn kadariylaysa eger.

Mesafe canım kim olursa olsun herkesle bir mesafe olması senin faydana olur. Bende cevap veremem vermemde ama hep mesafeliyimdir. Bazılarına kötü gibi gelsede en iyisi bu. Birde herkes kendi evinin işini yaparsa kimsenin kimseye karışma hakkı olmaz. İlla kayınvalide değil bazılarının anneleride çok karışıyor. Bundan da damat rahatsız olabilir. Mesafe en güzeli. İllada konuşurlarsa kırmadn biraz uzak durarak belli edebilirsin. Madem eşinde durumdan haberdar o da sana yardımcı olablr mesafe konusunda

Kendin niye yapmıyosun ki temizliğini? Ben el sürdürmem temizliğe falan misafir olarak gelir misafir olarak gider bi şeye de haliyle karışmaz. Bence senden kaynaklı canım kusura bakma ama öyle gördüm anlattıklarından.

Bence gerekli cevabını saygısızlık yapmadan söyle sustukça üstüne gelirler sen çalışıyorsun eve maddi imkan sağlıyorsun teşekkür edecekleri yerde bunu yapmaya hakkı yok kımsenın. Kırmadan söyle içinde tutma hamilesin sen hiç kendini de bebeğini de üzme. Allah kolaylık versin.
Artik oyle yapiyorum
Kendin niye yapmıyosun ki temizliğini? Ben el sürdürmem temizliğe falan misafir olarak gelir misafir olarak gider bi şeye de haliyle karışmaz. Bence senden kaynaklı canım kusura bakma ama öyle gördüm anlattıklarından.
Canim ben istemiyorm gelmelerini esim diyor hamilesin bu kadar is sana zor yeni ev tasidik agir esyalar var ablam gelsin yardima dyor benim elimde olsa el degdirmem esyalarima

Canim ben istemiyorm gelmelerini esim diyor hamilesin bu kadar is sana zor yeni ev tasidik agir esyalar var ablam gelsin yardima dyor benim elimde olsa el degdirmem esyalarima
Yavaş yavaş kalk kendin yap canım kayınvalidenin ve görümcenin eve karışması temizlikten daha çok yorar insanı. Kocana da izah et içim rahat etmiyo de, sen kocanı bilirsin bi yerlerden gir ikna et güzellikle.

Back