- 11 Kasım 2016
- 77
- 58
- 38
- 32
- Konu Sahibi bebegimveben07
Kizlar mrb.1 yildir evliyim Esim cok anlayislidir.Fakat kayinvalidem biraz yasli.ve de oldukca titiz birisi ozunde iyi insanlar fakat soyle kotu ozellikleri var.cok ve bos konusmak ornegin evime geldiginde o esya neden burda nicin o odada oturuyosun dger odayi kullanmiyosun tarzinda bir de gorumcem var o da ayni annesi gbi cok konusuyor bazen basim agriyor ornegin ev temizligime yardim icin geldi.Bu siseleri neden biriktirdin ablacim yok efendim mutfakta copleri neden biriktirdin birde surekli olumsuz seyleri goruyorlar yeni ev aldik evime geldiler parkelerimdeki en ufak cizikleri soyluyorlar sorulariyla cildirtiyorlar beni esim duydukca annesine kiziyor ama bi yere kadar ne yapmam lazim calisan biriyim surekli gormuyorm ama evime gelince herseye laf atiyorlar.onlari nasil susturabiliirim..ornegin halilarimi yikamaciya vericem ne gerek var verme yazin ver yani size ne deyip kalp kirmak istemem.ama su an hamileyim cok hassasim mesela dun yemegi onlarda yedik kaynanam cimri bir insan yeni aldigi yogurttan koydum ondan koyma eski yogurt var azcik kalan ondan koy diyor ben ailemde boyke seyler yasamadim yeni evime tasindim yardim icin geliyorlar yardimdan cok isime karisiyorlar kizlar uzun oldu ama akil verin esim annem cahil takma diyor ama sinir oluyorm karismalarina lutfen akil verin