• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem :( bir akıl verin lütfen

annenizle gorusmeyi kesin bakalim siz olmayinca neyapiyor belki akillanir tabi hic sanmiyorum.bebeginiz icin boyle sorunlu birkadinin bakmasini istemek bir hata esinizin annesi glip baksin babanizin herseyden haberi olmali mutlaka allah yardimciniz olsun

hepiniz anneniz için elinizden gelen herşeyi yapmışsınız...o size bu şekilde davranmaya yalan söylemeye devam ediyor..yapacak birşey yok bence..aradığında konuşun aramazsa aramayın çünkü sizi merak ettiğini özlediğini sanmıyorum..para için arıyor bence..

Kızlar merhaba.Kiz kardesimle cok zor durumdayız lütfen yardım edin.Annem ve babam 5 sene önce boşandı. Annem Kardeşim ile yaşamaya başladı.ikimiz de ögretmeniz. Sonra babamla barıştılar. Ancak kardesim baska bir şehirde olduğu için kardesimle yaşamaya devam etti. Ama babama da nikah kıymak için söz verdi. Ancak bu zaman zarfında bizim onayimiz olmadan biriyle dini nikahla evlendi. Ve babamı da oyalamaya devam etti. Diğer adamın evine gidip geliyor, babamı da oyalamaya devam ediyor. Biz çocuklarıyla da ihtiyacı olunca görüşüyor.yaz tatillerinde geliyor babamın evinde kardesimle aile gb oturuyor nikah kıyılacagı zaman ya hasta oluyor yada bi bahane sürüyor.bu arada ben de evliyim benim evimede geliyorlar kalıyorlar vs.Annem memlekete gittiginde önceden de başi kapalı mutasıp oldugu icin o şekilde davranıyor.ordan çıkınca başını açıyor farklı giyiniyor makyaj yapıyor vs. Etrafındaki herkese yalan söylüyor.Adama da yalan söylüyor.Gecen babam atlayıp o şehre görüsmeye gitmis habersiz bu iş olacaksa olsun etrafa rezil oldum , herkes senin gelecegini sanıyor demis.Annemi sevdigini vs . söylemis. Annem seni istemiyorum, sevmiyorum demiş. Ama ertesi gün ona kahvaltı hazırlamış sarılmıs aglamış ben evime dönücem demiş.Babamdan da param yok diye para istemis.Tabi biz bunları yeni ögrendik.Ben de dogum yapıcam bana da gelicem dedi gelmedi.Adam doguda bir köyde yasıyor esinden ayrılmis ama cocukları var yani cümbür Cemaat, hatta adamın eski karısı da onlarla bir köyde yasıyorlar.Annem sehirde çalışıyorum demis adama.çekip gidiyor haftanın birkac günü telini de kapatıyor acmıyor bazen actıgında yakalıyoruz müsait degilim vs deyip kapatıyor.Babamdan resmen para çarpmıssin kandırıp dedik telefonda dün.Altı üstü 140 tl aldım 2bin tlsini carptım babanızın dedi.O adamın yanina gidersen yapamazsın diyoruz.bizizmirliyiz.oraya uyum saglayamazsın diyoruz.bazen telde aglıyor adam öbür kadına toz kondurmuyormuş felan diye.gelcem diyo sonra noluyozsa yine görüsüyo.Bebegime bakacagini söylemisti simdi bakamam diyor.gelmiyo bile hatta. Hiç huzurumuz kalmadı.Kardesim de 20 bin tl borc icinde anneme kıyamadgi icin .her türlü ihtiyacnı karsılıyoruz ama aldigı paraları da adama verdgnden şüpheleniyorum.Cok uzun oldu daha yazacaktım bile ama ...Ne diyosunuz nasıl davranalım allak bullak olduk ..bebegime kim bakacak kardesim evlenmedi bu sartlarda nasil olacak, anneme babama nasıl davranmaliyiz

fake.bu kadar yalanı çok mu düşündünüz yazık size.

ben olsam annemi aramak istemezdim. görüşmek ve konuşmak da istemezdim.
koskoca kadın nasıl böyle bi hatanın içine düşebiliyor. ne yapacağına nasıl karar veremiyor. psikoljik bi sıkıntı mı yaşıyor acaba.
o zaman da insan kıyamıyor yalnız bırakmak istemiyor tabi

bir de imam nikahlı adamın karısını kıskanması da çok ilginç. adamı seviyor o zaman . başka türlü yanında olmaz babanızın yanında olurdu. kıskançlık yapmazdı.

Babanıza üzüldüm
bebeğinize baktırmayın lütfen
annenize de ders vermek için bir müddet görüşmeyin
belki işe yarar

Kızlar merhaba.Kiz kardesimle cok zor durumdayız lütfen yardım edin.Annem ve babam 5 sene önce boşandı. Annem Kardeşim ile yaşamaya başladı.ikimiz de ögretmeniz. Sonra babamla barıştılar. Ancak kardesim baska bir şehirde olduğu için kardesimle yaşamaya devam etti. Ama babama da nikah kıymak için söz verdi. Ancak bu zaman zarfında bizim onayimiz olmadan biriyle dini nikahla evlendi. Ve babamı da oyalamaya devam etti. Diğer adamın evine gidip geliyor, babamı da oyalamaya devam ediyor. Biz çocuklarıyla da ihtiyacı olunca görüşüyor.yaz tatillerinde geliyor babamın evinde kardesimle aile gb oturuyor nikah kıyılacagı zaman ya hasta oluyor yada bi bahane sürüyor.bu arada ben de evliyim benim evimede geliyorlar kalıyorlar vs.Annem memlekete gittiginde önceden de başi kapalı mutasıp oldugu icin o şekilde davranıyor.ordan çıkınca başını açıyor farklı giyiniyor makyaj yapıyor vs. Etrafındaki herkese yalan söylüyor.Adama da yalan söylüyor.Gecen babam atlayıp o şehre görüsmeye gitmis habersiz bu iş olacaksa olsun etrafa rezil oldum , herkes senin gelecegini sanıyor demis.Annemi sevdigini vs . söylemis. Annem seni istemiyorum, sevmiyorum demiş. Ama ertesi gün ona kahvaltı hazırlamış sarılmıs aglamış ben evime dönücem demiş.Babamdan da param yok diye para istemis.Tabi biz bunları yeni ögrendik.Ben de dogum yapıcam bana da gelicem dedi gelmedi.Adam doguda bir köyde yasıyor esinden ayrılmis ama cocukları var yani cümbür Cemaat, hatta adamın eski karısı da onlarla bir köyde yasıyorlar.Annem sehirde çalışıyorum demis adama.çekip gidiyor haftanın birkac günü telini de kapatıyor acmıyor bazen actıgında yakalıyoruz müsait degilim vs deyip kapatıyor.Babamdan resmen para çarpmıssin kandırıp dedik telefonda dün.Altı üstü 140 tl aldım 2bin tlsini carptım babanızın dedi.O adamın yanina gidersen yapamazsın diyoruz.bizizmirliyiz.oraya uyum saglayamazsın diyoruz.bazen telde aglıyor adam öbür kadına toz kondurmuyormuş felan diye.gelcem diyo sonra noluyozsa yine görüsüyo.Bebegime bakacagini söylemisti simdi bakamam diyor.gelmiyo bile hatta. Hiç huzurumuz kalmadı.Kardesim de 20 bin tl borc icinde anneme kıyamadgi icin .her türlü ihtiyacnı karsılıyoruz ama aldigı paraları da adama verdgnden şüpheleniyorum.Cok uzun oldu daha yazacaktım bile ama ...Ne diyosunuz nasıl davranalım allak bullak olduk ..bebegime kim bakacak kardesim evlenmedi bu sartlarda nasil olacak, anneme babama nasıl davranmaliyiz
öncelikle sen çalışan bayansın bakıcı tut.anneni boşver derim kendi hayatını seçmiş.kardeşin niye o kadar borç içinde daha evlenmemiş orasını anlamadım

Sahte konu olmasonı umuyorum. Bu kadar karaktersiz, umursamaz bir anne profilinin gerçek olma ihtimali çok acı. Gerçekse annenizi doktora götürün. Kişilik çatışması var bence. Bebeğinizi de o anneden uzak tutun. Evinizde çocuk bakarken evinize o adamı almayacağının garantisi yok.

Takdir edersiniz ki çok zor bir durum, cok zorlanarak ve üzülerek yazdım fark etmemisim bile.

Çok teşekkür ederim canım, bunu da denedik ama hiç bir şekilde bizi dinlemiyor. Anne sonuçta dışarıdan biri değil umursamasak, adamın yanına tamamen gitse orda rezil olacak geri dönecek o zaman çok daha sıkıntılar olacak bizim için.

Anladim canim en azindan bi gözdağı verseniz demek istedim

pardon ama nedne boşandılar,yanı bu kadın bu kadar yanlışa düştü ise bır yerde bı sorun var,kapanıp açılması,o kadar yalan,bence ciddi piskolojık sorun var tatlım,o iyileşmedi sürece yarıdm edemezsınız,ve böyle hanımlar çok var,
ama bu hanımlar neden bölr bılemıyoruz,size tek tavsıyem para musluğunu kesın,görüşmeyın,eşinıze asla söylemyın,zaten çocuğuna bakarsa eşin anlayacak bu durumu,o ımam nıkalı adamdan ayrılsa bıle emın ol başka başka bulacak...evliliğine zarar gelir

işte anne var, anne var!
bu ahlak dışı bir durumdan kendinizi olabildiğince sakının derim. evlenmemiş bir kardeşin de var üstelik.
bizim millet bilirsin hemen lafı yapıştırır.
annenizle konuşun ve bu hayat tarzından vazgeçmedikçe görüşmeyeceğinizi söyleyin. haa olur da çok zor duruma düşerse insanlık namına yardım edin tabi. ama bu yaşam tarzı sizin evliliğinizi ve kardeşinizin geleceğini olumsuz etkiler benden demesi.

Back
X